МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 625
  • 324
  •   1
Отговори
# 195
Ти си предубедена изобщо към мъжете, явно не си такована, или не както трябва.
За което нямам никаква вина, тъй като не те познавам.
Пък и да те познавах, едва ли щях да ти вържа.

# 196
Ооо, твърде евтини провокации, пети клас, втори срок. От "бакшиши" всъщност друго и не може да се очаква. Бе, военни, полицаи и таксиджии... мани!

Да, предубедена съм към българските мъже, които е видно, че и за чеп за зеле не стават огромната част от тях.

# 197
Какво очакваш от човек, който съди за другия по... цвета на очите му? Crazy

Българският мъж такъв, какъвто е бил някога, е дори повод за национална гордост.
Разбира се, това може да го знае само някой, прочел поне една българска книга през живота си.

# 198
Едно време мъжете чакаха повиквателните за казарма, сега чакат поръчките от Орифлейм

# 199

Какво очакваш от човек, който съди за другия по... цвета на очите му? Crazy

Българският мъж такъв, какъвто е бил някога, е дори повод за национална гордост.
Разбира се, това може да го знае само някой, прочел поне една българска книга през живота си.

И на какво основание направи това велико умозаключение Laughing

От неориентирани женици, които тъкат на два стана, че и се гордеят с това и публично го огласяват, не мога да се засегна. Жена, която "недоумява защо секса извън постоянната връзка се осъжда толкова строго" /твои думи/ хич не взимам на сериозно.

# 200

Работя като Делиормански нощем скитащ бакшиш. И какво от това? Не си кръстосвам краката срещу началник, та да ми се види дънцето на гащите, не се кланям на никакъв ръководител, имам най-плаващото работно време. Вълчицата ми готви печени чушки с доматен сос, еко и био, отгледани от мен, и си тананика френски шансон.
  Мицубишито ми ме чака в гаража, кукличка е.

# 201
Не се впечатлявам изобщо от нервни лели с каруцарски език  Wink

Вълк, ако кажеш също, че Митцубишито е Галант или Ево, направо те признавам! Mr. Green

# 202
Доскоро определях г-жа Aqua като жертва на ПМС, но след последните и изяви в няколко теми я категоризирам като елементарна лелка, която е специалист мъжемразене. Как да и обясниш, че не всички мъже в България приличат на бившите й съпрузи, възходящите й роднини от мъжки пол или приятелското й обкръжение. Просто тази жена отказва да признае пред себе си, че живее в очевидно кофти среда и е ограничена до там, та да не приема възможността, че извън тази микровселена има и друг свят, с по-приятни и способни мъже. Даже сред "мразените" таксиджии има приятни, образовани и честни хора, които поради една или друга причина съдбата ги е запратила в този бизнес.

# 203
  • Под липата
 smile3537

dont

Scream

smile3538

# 204
  • забравих си мисълта...
AQUA,

откровено казано, Херкулес и ти или сте живели в такава среда, или сега живеете в такава среда, или пък ти гледаш прекалено много TV предавания от рода на "Съдби на кръстопът", мисля се наричаше. Също не разбирам, защо правиш "дисекция" на написаното от мен, което не се отнася до теб. Това беше моят отговор на написаното от Херкулес и kgb007. Не виждам какво още има да се дискутира, но добре, ще приема, че си чела по диагонал. Другото, което бих искала да ти кажа, че всичко което описваш според мен е прекалено преувеличено. Вярно е, че съм рядко съм в BG, но имам там доста приятели и никой от тях не живее по този начин. Напротив, мога да кажа, че са чудесни семейства и не бих казала, че жените ходят да се "натискат" с еди кой си, а пък мъжете да се "скатават" от работа и да чакат да им сипят ракията. Нито пък някой ми е разказал подобна глупост. Колкото до извънбрачните връзки, то тях винаги ги е имало и винаги ще ги има. Винаги има хора, които го правят, но това не означава, че всички го правят.
Също ти и Херкулес, както и kgb007 говорите така, сякаш това се отнася до всичко жени. Тогава ако съдим по вашата логика и ти заслужаваш подобно отношение като това, което описва Херкулес или да си мисля, че това ти харесва и затова защитаваш неговата кауза. Хайде Херкулес, (между другото Black Cat 13 го е прекръстила повече от сполучливо - Перкулес), затвърди впечатлението ми, че е отчаян, недоволен от живота си мъж, който си мисли, че всички жени са му виновни, и затова това брутално и вулгарно отношение към тях. Но жена да се съгласи с това, че всички жени са плоски, брадати и не знам си какви още, и че заслужават, да бъдат *** и оставени... не, една жена, която е съгласна с подобно твърдение и му дава право, явно е такава и много и´ харесва да се отнасят с нея така, иначе не мога да си представя друго, не мога, нямам основание просто.
Колкото до българските военни. Ами навсякъде да си военен е така, ред, дисциплина, изпълнение на заповеди. И не мисли, че българите са неспособни по време на война или в екстремни ситуации да реагират. И да, Вълкът има право. Нашите политици са много виновни, много. Но това е вече съвсем друга тема.

# 205
  • Под липата
 Аква, отде толкова злост, момиче, от къде?
 Изгони мързеливия пияница от дивана си, прати го да работи и си гледай кефа! Пийни му едно фрешче, после едно коктейлче с водка, усмихни се, почувствай се и ти жена!  Sunglasses
Много на едро нареди всички мъже, стресира се... Немой така! Ще си формообразуваш бръчки пачи крак, та после и най мухлясалият мухал няма да ти обърне внимание! Релаксирай...щях да пиша нещо друго, охлаби възела, вземи си вана ( ако нямаш вана, поне леген  Mr. Green ), та да отдъхнем и ние малко, че от този обем на последните ти писмени ''славословия'', леееекинко предизвика главоболие в редовния средностатистически форумец.

И не забравяй - дишай, издишай.... 50 пъти!

# 206
  • Sofia
   Не мога пропусна важната вметка, че авторството над шеговито видоизменения ник на Херки не е моя заслуга (за жалост). bowuu Една остроумна съфорумка назад по темите го беше прекръстила така, на мен много ми допадна и реших за в бъдеще да се обръщам по този начин към нашия славен древногръцки герой. Heart Eyes

# 207
Не сме най-красивата нация - факт. Но няма как да се получи жените хубави, мъжете грозни - нали тези мъже ги раждат жени все пак  Laughing

А аз съм на мнение, че сме доста красива нация като цяло. Както казваше учителката ми по история на времето: Ние българите имаме много хубави черти, защото сме кръстоска от много, много различни народи и сме взели хубавите черти на много народи Simple Smile

# 208
  • забравих си мисълта...
  Не мога пропусна важната вметка, че авторството над шеговито видоизменения ник на Херки не е моя заслуга (за жалост). bowuu Една остроумна съфорумка назад по темите го беше прекръстила така, на мен много ми допадна и реших за в бъдеще да се обръщам по този начин към нашия славен древногръцки герой. Heart Eyes

Нищо, аз от теб го видях и непременно ще продължа тази традиция, все пак си заслужава и е напълно оправдана. Merci. Simple Smile

# 209
Не сме най-красивата нация - факт. Но няма как да се получи жените хубави, мъжете грозни - нали тези мъже ги раждат жени все пак  Laughing

А аз съм на мнение, че сме доста красива нация като цяло. Както казваше учителката ми по история на времето: Ние българите имаме много хубави черти, защото сме кръстоска от много, много различни народи и сме взели хубавите черти на много народи Simple Smile
Това го казват, когато са си взели мъж - чужденец  Wink

Общи условия

Активация на акаунт