Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от най-популярните водни парфюми, споменати в дискусията?
Какви са предпочитанията на членовете на форума за водни парфюми и кои са някои от любимите им водни парфюми?
Какви са някои от коментарите относно дълготрайността на аква парфюмите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от най-популярните водни парфюми, споменати в дискусията?
Някои от най-популярните водни парфюми, споменати в дискусията, включват Hermes Hermessence Epice Marine, Hermes Terré d'Hermès Eau Fraîchee, Issy Miyake L'Eau d'Issy, Roberto Cavalli Acqua и Missoni Acqua. Въпреки това мненията за тях варират, като някои хора изразяват разочарование, докато други ги характеризират като приятни и подходящи за летния сезон.
-
Какви са предпочитанията на членовете на форума за водни парфюми и кои са някои от любимите им водни парфюми?
Членовете на форума имат различни мнения относно водните парфюми. Някои ги предпочитат заради любимите си аромати, докато други смятат, че нетрайността и липсата на дълбочина ги правят неподходящи. Някои популярни водни парфюми сред членовете включват Aqua Oriens Van Cleef & Arpels, L'Eau d'Issy от Issay Miyake и Hugo Boss In Motions White Edition. Въпреки това, има и хора, които не са фенове на водните парфюми и предпочитат по-плътни бази.
-
Какви са някои от коментарите относно дълготрайността на аква парфюмите?
-
Какви са някои мнения относно влиянието на влажността на въздуха върху парфюмите?
-
Кои са някои препоръчани мъжки морски/акватични парфюми?

добре, че разкарах тридесетицата, която бях взела неизвестно защо. Чудя се какво да нося сега през лятото. L' Aimant, който си взех наскоро, трае най-много час, направо излита. Казах на сестра ми да донесе шишето, което пази от 25 години, и се оказа, че онова е било ЕДП. Сега си купих тоалетната вода, но ударих на камък. Лошото е, че се чудя какво да сложа на излизане. Накрая посягам или към Белия чай на Булгари или към Alexander McQueen My Queen . Чета добри отзиви за Есенс на Н. Родригес и взех да се замислям за него като летен вариант
Ухае на рози при мен и на нещо леко креместо, нежно. Ухае ми на кожата ми. От съставките улавям само рози - нежни, леки, розови, дребни и на храстче. Удиви ме с трайност иначе - с часове го усещах върху себе си при всеки повей. Чак ми втръсна.
И при мен! И някаква метална хладина, каквото е и шишето някак.