Парфюмни размисли и страсти - 183

• 72 074
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Могат ли Diptyque да бъдат пробвани в София някъде? Салон Олфактив, the Circle?

Интересува ме Philosycos във версия edt или edp. 
Не за огромно мое съжаление или пък добре от гледна точка на спестовност. Peace

# 301
Благодаря!

# 302
Pixie, много благодаря за отзива   bouquet Значи задължително ще му обърна внимание  Simple Smile обожавам роза с пудрени виолетки като в Paris YSL и Lipstick Rose FM.

Надявам се да ти хареса тогава, Йоан Владимир!  Според мен, FM Lipstick Rose е много по-елегантен за роза-виолетки комбинация, но като става дума за любими съставки, всичко е в нюансите, така че може да откриеш нещо ново и интересно в Роза Нобиле. Мисля, че при Акуа ди Парма ме подразни подвеждащото име. Доста е траен, ако това е фактор.

# 303
  • някъде под слънцето...
дами  някой познава ли тази красота

Видях я и едва удържам фронта да не я поръчам.Моля за отзиви

# 304
  • София
От днес съм тотали In love  Heart Eyesс този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-Apres-la-Mousson-2736.html  Flutter Минавах през Витошка и реших да се отбия в  Beauty zone. Не знам за познатите ми, които твърдят, че не са много трайни парфюмите на Hermes, аз съм впечатлена - от 11 ч. и нещо досега китката ми ухае невероятно. Никога досега не съм имала парфюм, пирамидата на който да състои само от подправки и да мирише толкова свежо и нежно.  Heart Eyes Heart Eyes Само да се опарича и ще сме заедно с него!  smile3508

# 305
От днес съм тотали In love  Heart Eyesс този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-Apres-la-Mousson-2736.html  Flutter Минавах през Витошка и реших да се отбия в  Beauty zone. Не знам за познатите ми, които твърдят, че не са много трайни парфюмите на Hermes, аз съм впечатлена - от 11 ч. и нещо досега китката ми ухае невероятно. Никога досега не съм имала парфюм, пирамидата на който да състои само от подправки и да мирише толкова свежо и нежно.  Heart Eyes Heart Eyes Само да се опарича и ще сме заедно с него!  smile3508
Преди време и аз се запознах с тези градини от една парфюмообожателка и си го залюбих. Тези дни си го чакам да ми пристигне от ЮК.  Heart Eyes

# 306
  • София
От днес съм тотали In love  Heart Eyesс този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-Apres-la-Mousson-2736.html  Flutter Минавах през Витошка и реших да се отбия в  Beauty zone. Не знам за познатите ми, които твърдят, че не са много трайни парфюмите на Hermes, аз съм впечатлена - от 11 ч. и нещо досега китката ми ухае невероятно. Никога досега не съм имала парфюм, пирамидата на който да състои само от подправки и да мирише толкова свежо и нежно.  Heart Eyes Heart Eyes Само да се опарича и ще сме заедно с него!  smile3508
Преди време и аз се запознах с тези градини от една парфюмообожателка и си го залюбих. Тези дни си го чакам да ми пристигне от ЮК.  Heart Eyes
Супер! Hug Страхотен аромат е. Моя ще ме почака до края на месеца Laughing

# 307
  • Бургас
Вече разнасям Манифесто Еликсир. Идва ми доста сладък, а не да не си падам по ванилия, но пък Екла изчезна бързо от кожата ми. Надявам се да се спогодим с Еликсира Simple Smile
Благодаря ви за отговорите!

P.S. Да вметна, че съм приятно изненадана от трайноста на Бос Ма Ви. Чист и спретнат аромат, следващия в списъка Wink

# 308
  • In The Middle Of Nowhere
Привет, искам да попитам запознатите с L'Instant de Guerlain Eau de Toilette, наистина ли се усеща толкова много ванилията, защото от коментари останах с такова впечатление, а не е дадена в съставките във фрагрантика? Аз съм помирисвала само едп версията, но там вече си присъства. Интересно ми е дали е много ванилено в драйдауна едт-то?

# 309
Да усеща се. Peace

# 310
  • In The Middle Of Nowhere

Mерси, странното обаче е, че я няма в пирамидата, поне във фрагрантика и също горе където пишe маin accords не е дадено примерно нито vanilla, нито sweet..

# 311
  • София
Имаше ли колекцията на Van Cleef & Arpels за проба в Дъглас на Цариградско? Не си спомням да съм ги виждала там, а ми е най-удобно. Искам да си припомня Lys carmin.

За Лисабон намерих този магазин, лично не съм била.

# 312
Имаше ли колекцията на Van Cleef & Arpels за проба в Дъглас на Цариградско? Не си спомням да съм ги виждала там, а ми е най-удобно. Искам да си припомня Lys carmin.

За Лисабон намерих този магазин, лично не съм била.
В София само в Сердиката Дъглас и БЗ Мол София. Видях ги и в Дъглас Бургас.

# 313
  • Бургас/Пз
Здравейте,през малкото дни на захлаждане успях да пробвам няколко аромата на Ермес. Установих, че в по-хладно време, наистина миришат по-различен начин и трайността им също е друга. Тъй като искам нещо за есенния период се колебая между L’Ambre des Merveilles и Eau des Merveilles . Според вас кой ще е по-подходящ за идващата есен, като се има предвид, че ще работя в не много голям офис и не ми се иска да е дразнещ за околните Simple Smile  Mr. Green Ако имах възможност бих си купила и двата, но за съжаление трябва да избера. Приемам и други предложения, ако може на по-достъпна цена  Rolling Eyes

# 314
Здравейте,през малкото дни на захлаждане успях да пробвам няколко аромата на Ермес. Установих, че в по-хладно време, наистина миришат по-различен начин и трайността им също е друга. Тъй като искам нещо за есенния период се колебая между L’Ambre des Merveilles и Eau des Merveilles . Според вас кой ще е по-подходящ за идващата есен, като се има предвид, че ще работя в не много голям офис и не ми се иска да е дразнещ за околните Simple Smile  Mr. Green Ако имах възможност бих си купила и двата, но за съжаление трябва да избера. Приемам и други предложения, ако може на по-достъпна цена  Rolling Eyes
И двата са подходящи за есен, дори за моя нос са най-хубави точно този сезон. За офис аз бих избрала може би по-скоро първия, заради пипера във втория, но все пак ти ще си даваш паричките.

Общи условия

Активация на акаунт