Парфюмни размисли и страсти - 183

• 70 433
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Понеже ще забягвам в странство в сряда, някой ако има някакви щения в посока бебета Ермесанс, сега е моментът да ги сподели  Hug

# 541
Момичета, здравейте  Hug Не знам дали въпросът ми е за тук, но тук сте се събрали капацитети по темата, та ще се престраша.
Днес получих Guess by Marciano и ми е доста съмнителен. Трайността, дето я няма никаква, нищо. Обаче шишето няма тези мрежи, които се виждат на снимката. Няма и код. Иначе кодът на кутийката си отговаря на парфюма. От ибей го поръчах, но продавачът е Ягодката. Съответно веднага отворих кейс; ще чакам отговор от продавача  Thinking
Поръчах на сляпо, така че нямам конкретни впечатления, а само наблюдения, които ме наведоха на тази мисъл. Някой, ако има опит конкретно с този парфюм, дори и закупен от друго място, също да сподели, моля   bouquet

Попитах и в темата за Ягодка и Саса.

# 542
ВечеПетя, имах парфюма. Като всеки парфюм, който не харесвам, парадоксално беше с удивителна трайност. Мрежата на шишето е нарисувана, не е някаква мрежа, която се слага върху него, но мрежа имаше. Това мога да кажа. Не би трябвало от Ягодка да получиш менте, но от еВау е възможно.
Продавач ли твърди, че парфюмът е от Ягодка или Ягодка продава в еВау този парфюм? Прочетох какво си писала, но да попитам конкретно.

# 543
И при мен този парфюм има уникална трайност и никак не го харесвам. Мрежи имат всички, които съм виждала наживо по магазини и парфюмни срещи /2-3 броя примерно/.
Ягодата ментета няма.

# 544
Ето го в ибей. За мен това си е Ягодката; може и да бъркам.

За мрежата точно това имам предвид - че би трябвало да е нарисувана на шишето, но не... Няма дори загадка за мрежа. Много ми хареса на мен парфюмът, много. Обаче, трайност - нула. Максимум час го усещам и то със силно душене.

# 545
Ми точно Ягодка си е според мен.  Thinking Като отидеш на Visit shop те препраща тук http://stores.ebay.co.uk/strawberrynetuk/ Няма как да ползват в ибей облик, лого и всичко останало на Ягодка, ако не са те. Но нищо вече не ме учудва...

# 546
Пфу. Ще чакам някакъв отговор сега, ама като им чета отрицателните оценки, май не обичат да отговарят. Не ми е за парите, не са много, ама ме е яд. Още повече че много ми хареса парфюмът като аромат. А що мнения изчетох, преди да го поръчам...И бях се настроила за един много мой и много траен аромат. Мой е със сигурност, ама дотам...
Ще го търся май в оригинал. Но къде ли  Mr. Green

# 547
  • София
Ще го търся май в оригинал. Но къде ли  Mr. Green
Има го тук - http://www.parfum-bg.com/damski-parfyumi-guess,  50 и 100 мл. Peace

# 548
  • Варна
Днес получих моето ново вдъхновение  Heart Eyes
Истински шедьовър (поне за мен) :
http://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Royal-Rose-Aoud-8294.html
 Crazy

# 549
  • София
А аз искам да се похваля с това http://www.fragrantica.com/perfume/Clean/Clean-Rain-16602.html  Flutter Много мил, свеж и въздуховит парфюм, ако може да се изразя така. Laughing Обхваща със свежест и чистота, ще го ползвам и мириша с кеф през последните топли дни.  Heart Eyes

# 550
Аз днес си получих поръчката - YSL Cinema. Не мога да ви опиша колко съм влюбена в този аромат. Елегантен, изискан Heart Eyes Не мога да спра да си душа китката.

# 551
  • София
Аз пък искам да се оплача от The different company.
Купих си "Sienne d'orange" и след може би 5 ползвания се счупи стъклото. Буквално се извади гърлото, заедно с пръскалото от така хубавата иначе бутилка.
Единствената логика на случилото според мен е че се затваря шишето много странно и може би съм го затегнала по-силно. И въпреки това е недопостимо просто!
Мъчих се да залепя наново всичките стъкла, но не успях, тъй като някои от тях бяха много малки стъкалца и оставаха на места дупчици.
Та наложи се да прелея течността в друго шише и си залепих наново лепенките  Crazy

Чудя се дали да не пусна едно оплакване до The different company, ама отлепих стикерите  newsm78

# 552
  • София
fede, супер гадна случка  ooooh!

Според мен не пречи да им пишеш  Peace
Дали ще те компенсират по някакъв начин е друг въпрос, но поне да си знаят  Rolling Eyes

# 553
Tutu, честит Синема! Наистина е красив този парфюм.

Fede, странна случка. Досега не съм имала такъв проблем с бутилките им. И аз бих писала да се оплача поне.

Всъщност, исках да споделя точно за The Different Company Une Nuit Magnetique. Пробвах го само защото харесвам слива в парфюм. Сливата е тук, наистина, но е силно захаросана и дори спиртосана. Сладко от сливи, с нюанс на спирт. Цветята не се усещат и туберозата не я откривам явно. Ако нямах Опасни Връзки на Килиан, може би щях да се замисля, но две захаросани сливи не знам дали ми трябват. Много, много траен е!

Последните серии на By Kilian не ми харесаха, но обещания за кафе (мока, при това!) са примамливи. Затова пробвах By Kilian Intoxicated въпреки ужасното име. За кого създават тия имена?? Канелата преобладава в началото. Парфюмът е сладък--доста сладък започва, но без кафе поне за мен. Затова пък след около 1/2 час пачулито става силно доминиращо. В тоя момент започва да ми напомня за последната фаза на Ейнджъл. Другите няма и да ги пробвам. Табак и цигари не ме привличат.

# 554
  • София
Точно днес търсих инфо за Addictive State of Mind колекцията, но все още ревютата за тях са рядкост. По пирамида най-интересен ми изглежда Light My Fire, от една страна с този тютюн, мед и сено си го представям подобен на Chergui, от друга ветивера и кимиона малко ме плашат. Жалко че няма да го пробваш и опишеш.

Общи условия

Активация на акаунт