Парфюмни размисли и страсти - 183

• 70 457
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Чукарландия
Момичета, моля, ако някой познава Joop! Thrill Woman Joop!, да го опише!  Praynig

# 571
Появиха се при мен новото Fendi L'acquarossa Perfume by Fendi

и Dahlia Divin Givenchy

Червената бутилка на Фенди ме съблазни, но аромата не е точно моят. Дори се зачудих как може да направят толкова хубав мъжки  Фен, а дамските са ми едни такива посредствени.

Далията не е нещо изключително, но пък рекламната им кампания с Алиша е върховна.

# 572
  • София
Новият парфюм на Fendi и аз го пробвах. Дадоха ми от Бюти Зоун рекламно виалче, но не ме впечатли изобщо.  Peace

# 573
  • Sofia
А коженото Фенди май само аз го харесвам, никой тук не го е коментирал.  Grinning

Докато съм върху мотора изобщо не си усещам парфюма, независимо с кой съм,  вятърът го отвява зад мен.

# 574

Докато съм върху мотора изобщо не си усещам парфюма, независимо с кой съм,  вятърът го отвява зад мен.
Адреналинът, не вятъра Wink

Аз пък напоследък все не мога да уцеля точния парфюм. Посягам към някакви дървесни, есенни, а явно имам нужда все още от свежаци. Днес дори Боис де ирис на Ван клийф ме подразни, чак до позив Sick  #Crazy Вчера пък Аметистовата кожа на Армани ми дойде в повече.  Thinking
Оплаках се Whistling
Утре ще съм пак с Шанс о фреш най-вероятно, дано ми дойде освежаващо, макар и да не съм впечатлена от него, но пък отнасям поне по два комплимента за него, всеки път, когато го разносвам. Laughing
Чакам една Бронзова богиня 2014, с трепет, по никое време Wink

# 575
  • някъде под слънцето...
kovatcheva, с удоволствие да се наслаждаваш на новото съкровище.
Преди месец засякох бранда в един магазин, фен съм на тяхната бабичка Jais.
Пробвах  само двата Уда, мъжкия и дамския, първият е по добрия от двата, но не се пожелахме.Ще поправя грешката си и ще се запозная и с други от семейството.

# 576
  • София
kovatcheva хайде връщай се! И аз като goddess не мога да си уцеля парфюм тези дни. Нося основно Балкис, но ми се губи бързо и не е така звънък както на по-хладно.

# 577
 Goddess, моята поръчка пристигна и пробвайки Бялото Пачули на Том Форд,напълно съм съгласна с теб.Парф. е всичко друго ,но не и мъжки -допада ми.Densi Сахарата замина точно на 3 сек в боклука.(х5 мл.са тестерите)Narciso Rodriges -Essense-в началото ефтин о де колон ,после сапун,Botega Veneta-не е моя аромат.Hermes Voyage-влажен морски вятър,за морски климат-не ми допада,Guerlian-Aguq alleg.Flora Nmphea-цъфнали черешови градини и мед-не е моя.Лошо ,нищо не ми допада ,в процес на търсене съм

# 578
Е защо изхвърли Сахарата, доста хора я търсят за проби, можеше да я размениш? Аз също щях да ти я разменя за нещо интересно. Мъжки ли ти е или не харесваш сух църковен тамян?
Хареса ли ти последно Бялото пачули или не и защо?
Разкажи по-подробно. Hug

# 579
Е защо изхвърли Сахарата, доста хора я търсят за проби, можеше да я размениш? Аз също щях да ти я разменя за нещо интересно. Мъжки ли ти е или не харесваш сух църковен тамян?
Хареса ли ти последно Бялото пачули или не и защо?
Разкажи по-подробно. Hug
Сега като се замисля наистина не трябваше да го изхвърлям.Аз съм много импулсивна по принцип и първо май действам, после мисля.Абсолютно си права за Сахарата ,замириса ми на църква и направих лоша асоциация,затова така го засилих.Имам обаче други тестери ,ако някой иска давам.Бялото пачули ми допада ,но не чак да го желая неистово.Напомня ми нещо,а немога да се сетя какво, нещо много познато на YSL като ,че ли.Аз нали съм лишена от поетичен изказ,ето как немога да го опиша.Сега да кажа какво имам като тестер Т.Форд- б.пачули,Хермес-вояж ермес...,Нарцизо-есенс,Шанел -коко,Ермес-24 фаборг,Ботега Венета,Расаси- ол уд ол мум. ред...Герлен -Аква алегория ...нимфеа,Роша-някакви бабички,Картие -пантера ,др.ги забравих. Също на някакъв Ромео Г. нещо си  ,на работа съм в момента ,а те са в къщи.Ако някой желае.

# 580
kabo6ar, можеш да предложиш излишните ти проби/ отливки ето тук. Разменяме всичко от проби, до цели бутилки, а и така ще имаш възможност да се запознаеш или разносиш любопитни ти неща. Peace Иначе на мен ми се иска да си припомня Воаяж на Ермес, че отдавна приключих бутилката и се чудя за нова, макар и спомените ми да са за ужасно нетраен и невпечатляващ. Пиши ми ЛС, ако ти е излишна тази малка отливка и евентуално конкретни предпочитания за нещо, което ти е любопитно. Grinning
Бялото пачули на мен ми е лесен за носене, имам доста други трудни и ангажиращи аромати, но пък твърдо не сметям, че е лесен за харесване. Точно обратно, иска си предпочитания/ вкус, кожа и климат.
Есенс на Нарцизо ми е сред фаворитите, освежаваща баня в бутилка.
Ботега Венета ми е чифт меки, скъпи, кожени ръкавици.

# 581
  • София
Само на мен ли ми харесва Бялото пачули Mr. Green
Напомня ми на нещо от Кореком,на нещо чисто и нещо скъпо GrinningВ никакъв случай не ми е мъжки.

# 582
  • София
Само на мен ли ми харесва Бялото пачули Mr. Green

И на мен ми харесва.   Peace
Пробвах го няколко пъти на кожа с разносване, съвсем скоро ще го придобия, само се чудя какво количество да взема.  Simple Smile

# 583
  • Бургас
И на мен  ми харесва Бялото пачули и то много още от първо помирисване и на кожа също. Обмислям го за в бъдеще време . Обаче сега чакам разни нови аромати и концентрации  Whistling

# 584
  • София
И за мен Датура ноар е упойваща и пристрастяваща. Обичам да я нося в ранна пролет и късна есен. Един от първите ми белоцветни парфюми. Heart Eyes Бижу , честита придобивка, постоянно ме изненадваш.
Ковачева, новата ти любов , ме развълнува. Непременно я донеси на някоя среща!  Hug

Аз съм в парфюмна апатия. Тествах много от новите (от началото на лятото) мейнстримове, нищо , като изключим лимитката на Лайт Блу, не ме заинтригува (нищо общо с оригинал, този е доста симпатичен). Някои направо са отблъскващи (напр.Далиа дивайн , мирише откровено евтино и плоско - не бих и дала повече от 10 лв. като себестойност).

Много ми липсвахте.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт