ХИПОСПАДИЯ - тема 3

• 107 341
  • 811
  •   1
Отговори
# 750
Ние сме от тези, на които те първа им предстои операция в Белград. Януари 2016 г. ще пиша на доктора да определи дата за м. март. Да има време да мажем пишока с кремчето. Искрено се надявам и вярвам всичко да приключи и при нас с тази операция  Praynig Praynig Praynig
Да попитам дали е имало дете с "потънал" пишок? На моето момче е леко скрит от мазната тъкан /срамната част/. Дали това може да коригират в Белград? В Токуда ми бяха казали, че нищо не могат да направят.  newsm78

# 751
Здравейте на всички, нашата операция беше на 10.09, до този момент всичко е наред, надявам се така да е и за напред и за всички дечица. Пратихме снимки на Джинович 2 седмици след операцията, каза че всичко е супер, сега пак ще му пратя след още 2 сед.Нищо друго не правим за сега, не знам изследвания на урината да му правим ли , не ни е казал?Simple Smile

# 752
Между другото за майки, които живеят в Гърция или се интересуват от добър хирург в Атина,имам координатите на един от най- добрите им специалисти. Ние бяхме преди Джинович и при него за преглед, но в крайна сметка се спряхме на Сърбия, след дълго умуване:)Разликата при неговия метод е , че не обрязва децата, а зашива тази кожа, за да стане като нормалното, и катетъра стои значително по-малко време!

# 753
Нали дупцицата, от която излиза урината се изгражда на върха на главичката, а не под нея  newsm78

# 754
Да, на върха е, където е нормално.

# 755
През ноември ще съм на контролен при д-р Джинович.Някой иска ли нещо от Сърбия?

# 756
Здравейте,момичета отдавна не съм писала в темата ,но ви следя.
йоко,относно потъналото пишле,нашето момче е така.Правихме операция  при  др.Такова преди 4 години, питахме я и каза ,че няма какво да се направи и че с израстването,ще се оправи. От тогава ходихме при 2ма други уролози в Плевен и те споделиха същото мнение.Казват,че ще се оправи с растежа. В момента малкия е на 7 години и имам чувството,че изобщо не расте (пишлето)Crossing Arms. Ако някой знае нещо по въпроса нека сподели.

# 757
teonce,защо не се консултираш с д-р Джинович?

# 758
Sun sea Замислям се за този вариант,но след няколко еднакви мнения на различни лекари се чудя има ли смисъл да търся под вола теле.Иначе с хипоспадията сме приключили за сега Praynig.Питам по скоро информативно,ако има решение на този проблем,ще намерим начин да го оправим.Моя позната,на която момченцето също е с този проблем казва,че и те така са били.Сега детето е на около 12 години и  няма проблем,в смисъл израстнало си е.

# 759
Те в БГ уролозите май само по един метод оперират хипоспадия и няма как да кажат нещо различно. Нас последно ни прегледа д-р Момчилов в Пирогов и каза, че пишока си е с нормални за възрастта размери и прочие. За потъването каза, че няма да е все така и като порасне ще се покаже. Но кога е това порастване не уточни. Сега, така с потънал пишок ще му е трудно според мен да го хване и да пика прав  newsm78

# 760
  • Пловдив
Здравейте момичета, ако някоя от вас се нуждае от андрактим може да ми пише, една майка с голямо сърце ме снабди с него и сега е мой ред да "продължа нататък" Simple Smile Повече от половината тубичка е пълна и по мое мнение би могъл да стигне за още две деца поне, срокът му на годност е до 10/2017г. Simple Smile

# 761
След отваряне запазва ли се срока? На нас ще ни е необходим скоро.

# 762
  • Пловдив
Йоко, не съм сигурна, би трябвало Thinking

# 763
Здравейте.
Ние сме вече 7 мес след операция. Добре сме засега. В началото имахме проблем с тънка струя и дилатирахме по съвет и назначение от др Джинович. Благодаря на всички мсйки ,които споделят и пишат във форума,защото аз от тук научих за доктора. Благодаря на всички,които ми даваха кураж.
Нека пишем и споделяме и занапред.Удпех на всички дладури,на които им предстои операция и много търпение и сила на родителите.

# 764
Здравейте,
Нашето момче премина операция в Белград през Април 2015. Доктора каза, че е стандартен случай и лека форма на хипоспадия но явно изтеглихме късата клечка защото от лятото му се появи фистула на мястото на едното конче. Сега започваме пак ходене по доктори, да видим какво ще ни посъветват...

Общи условия

Активация на акаунт