ХИПОСПАДИЯ - тема 3

• 107 344
  • 811
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, имам цяла тубичка от Андактрим-а, използвах го съвсем малко. Ако някой има нужда, да ми пише.
Здравейте момичета и ОГРОМНО благодаря за този страхотен форум! Безкрайно полезна и изчерпателна информация. Ние очакваме дата за операция и сега търся гелчето Андарктим.
3niti видях че предлагаш своя...Живеем във Варна, можем ли да се свържем с теб по някакъв начин?

# 736
Здравейте отново, ние имаме много време до операцията в Сърбия, но бих искала ако има някоя майка минала по този път от Пловдив и има желание да се срещнем. Имам много притеснения и бих се радвала ако мога да поговоря с някой преживял това.

# 737
Здравейте! Имам син на 12 години,с хипоспадия.Правени са му няколко неуспешни операции в България и скоро разбрах за д-р Джинович в Сърбия.Искам да се свържа с някоя майка която има подобен проблем,със по- голямо дете,което е оперирано, от д-р Джинович и да ми даде малко информация какво се случва на тази възраст? Изпратих му емейл и той ми отговори,че ще трябва корекция.Ще отидем и на преглед,но все пак искам да поразпитам и някоя майка минала по този път.Предварително благодаря!!!

# 738
Момичета,по-добре в Бг ли да си обменя динари или там на място?
  bouquet  bouquet  bouquet

# 739
Динари тук , там никъде не може да обмените левове . Евро може навсякъде , така че се заредете с двете валути от тук .

# 740
  • Borino, Smolyan, Bulgaria
Ние си бяхме взели евро от България( така или иначе се плаща в евро на доктора), които обменяхме там в динари.

# 741
Здравейте момичета, знаете ли парите които се носят за операцията, трябва ли да се декларират на сръбската граница?

# 742
нищо не трябва да се декларира

# 743
Благодаря много:)

# 744
И аз благодаря за отговорите.  bouquet  bouquet  bouquet

# 745
Как са дечицата, оперирани тази година? Пишете, мами, да споделим и малко постоперативна информация Wink Ние сме добре - почти 4 месеца след операцията, всичко ми изглежда ОК, не сме имали усложнения, надявам се така да е и занапред  Praynig. Все още периодично пращам снимки на Джинович, питам ако има нещо и така. Тези, които са минали по тоя път - колко време след операцията е добре да се направят микробиологични изследвания?

# 746
Здравейте,момичета.
Още веднъж благодаря на всички за информацията и подкрепата.Моята операция мина.Няма нищо общо с начина на опериране в Бг.Дано и крайния резултат е различен.
Успех на всички!

# 747
И ние вече 4ти месец се радваме на хубаво пишле.Не помня дали сме се запознали 3niti,припомни ми ако е така.Аз на около 20 дена си пъскам урина профилактично,минахме един път бактерия,но нищо се жно едно сиропче и това е.Засега сме ок.Пожелавам го на всички.

# 748
Радвам се за всички които се възстановяват успешно. БРАВО!!!
Ние имаме дата за 08.10. Мажа с гелчето от две седмици и разликата е огромна- пишлето е надуто и с видимо удвоен размер. Леко е зачервено. При вас така ли беше? А иначе преди няколко дни видях първата му истинска ерекция:)Simple Smile
Има ли мами с дати за операция около нашата?

# 749
Здравейте на всички които влизат да четат и пишат в този форум.Забелязвам че вече месец никой не споделя нищо,има ли причина?Как са новите операции,всичко наред ли е?Ние сме от майските и вече 5месеца всичко е ок.Желая го на всички,но моля ви не спирайте форума,пишете аз лично с негоеа помощ постигнах всичко до сега.

Общи условия

Активация на акаунт