ХИПОСПАДИЯ - тема 3

• 107 346
  • 811
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, ние имаме дата за 10 септември в Сърбия, днес потвърдихме датата. Ако има дечица около тази дата ще се радвам там да се видим и обменим опит:)

# 721
Здравейте отново.  Получих писмо от Джинович,  но е пропуснал да напише на колко трябва да стане малчо, за да направим първата операция /сега е на шест месец и ще правим две операции/. Аз ще му пиша пак, но вие на колко правите операции най-рано?

# 722
Здравейте отново.  Получих писмо от Джинович,  но е пропуснал да напише на колко трябва да стане малчо, за да направим първата операция /сега е на шест месец и ще правим две операции/. Аз ще му пиша пак, но вие на колко правите операции най-рано?
В Сърбия се запознах с едно семейство,което също беше на два етапа и първата му операция я беше правил на 10 месеца.

# 723
Момичета, как стои въпроса с плажа след операция? Някой да е питал Джинович? Писах му, но не отговаря вече седмица...

# 724
Момичета, как стои въпроса с плажа след операция? Някой да е питал Джинович? Писах му, но не отговаря вече седмица...
На нас ни каза между 4-6 дедмици след операцията няма проблем.Ние точно на четвъртата бяхме на море,солената вода влияе много добте на раните,само се пазете от пясъка.Ние във водата бяхме голи,но навън си беше с гащи да не се замърсява.

# 725
Момичета, знаете ли в Токуда каква пълна упойка слагат и така също в Белград каква е?

# 726
зависи какво ти правят-цистоскопия или операция-от венозна до пълна и на двете места.

# 727
Операция. Питах д-р Такова, но тя не знае и ми каза да питам старшата сестра. Да, но нея я нямаше и сестрата, която беше на смяна търси в оперативният протокол и там не пишеш каква упойка е използвана. Даже анестезиолога няма да може да ми каже /по нейните думи/. Единствено да съм отишла на място да търся в архива  ooooh! За това ако някой от вече оперираните знае каква пълна упойка е слагана, моля да каже  Praynig Не вярвам за всяко дете да е различна. Най- много в количеството да е разликата в зависимост от възраст и кг. на детето.

# 728
йоко аз лично не съм питала какво точно е веществото, ако точно това искаш да знаеш! Ако имате алергия към нещо анестезиолозите навсякъде питат имате ли алергии и към какво?. Моя син имаше ларингит като бебе и винаги съм го казвала. В БГ ни караха преди всяка операция 5 дни да пием Ериус. В Сърбия ми казаха, че и да пие и да не пие няма значение, тъй като са минали години, но по моя преценка пак пи. Човека, който може да отговори най- точно на въпроса ти е анестезиолога, който ще ви постави упойката.
В Сърбия бият две упойки и доколкото знам правят и изследвания за алергия в предоперационна зала.
Надявам се да съм помогнала с отговора си.

# 729
В следствие на упойките детето ми е с изоставане във физическото си развитие и не може да говори. Искаме опасните за него съставки да бъдат махнати.

# 730
Момичета, имам цяла тубичка от Андактрим-а, използвах го съвсем малко. Ако някой има нужда, да ми пише.

# 731
Здравейте!
Имам окончателна дата за 14.09 за операция.Има ли още някой през този период?
Някой може ли да ме ориентира за квартира близо до болницата?
monitor4ebouquet  bouquet  bouquet

# 732
http://apartmanirentbeo.com/mobile/svi-apartmani     
Ние винаги отсядаме при тези хора . Страхотни са . Душица и Вуко .

# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт