Кюретаж и забременяване след това - тема 54

• 36 401
  • 712
  •   1
Отговори
# 360
Светлеее ама мнооого на патерица  Mr. Green Честит Рожден Ден  Hug Вива и здрава да си и да се раздваш само на хубавите неща от бременността до края  Hug

Определено трябва на човек да му е изключил мозъка от тази тема, че да стане. То нямам как да изключих като вси викаш няма да мисля. Момента сам ще настъпи и тогава и бебето ще дойде.
Аз винаги съм забременявала точно когато вообще не съм мислила за това.
Сегашния път стана от един път, който въобще не го броих че е даже и вероятно да стане Simple Smile

# 361
Здравейте момичета, от доста време не съм отскачала и сега започвам да чета  Grinning и гледам прекрасна новина maresr много много се радвам за теб, стискам палци всичко да мине гладко и благополучно, когато имаш време за кафе званни  Wink

# 362
  • NE
theHellgirl Как сте с прекрасната Софи? Hug

# 363
Светле,колко дни ти закъсняваше когато прави тестовете,кога ти показаха  EFP ,още ми го няма цикъла и нали знаете надеждата умира последна,само един тест съм правила на втори ден закъснение,иначе съм с късна ову и имам надежди  Praynig Hug

# 364
  • NE
Елито Ако знаеш кога е била О тест най-рано на 12 дни след нея. Най-добре на 14 дни след О. Peace
Кръвен може 11 дни след О. Peace

# 365
Това е,че не знам точно кога е била,само знам,че е била след 21,някъде 22,23,24,25 не съм сигурна newsm78

# 366
  • NE
Тогава утре сутрин направи един. Peace

# 367
Една седмица беше минала и отидох на лекар, тя ми каза че съм Б. Изчакай 4-5 дни, ще трябва да покаже вече.

# 368
Ще изчакам още някой ден и ако не ми дойде ще направя тест отново. HugАма много силно ги искам тези  EFP  Praynig

# 369
Стискаме палци, ще се появат, щом веднъж е станало  Praynig

# 370
И аз се включвам със стиснатите палци за всички , които чакат добри новини EFP. Дано Praynig Аз трябва да почакам до октомври.  luvbed нямам търпение, носпоред док, от чийти преглвд останах супер недоволна октомври можело да почваме.

# 371
  • София
Момичета пожелавам ви много успех с опитите.   bouquet

Помислете си добре дали сте обаче психически подготвени за нова бременност. Наистина не е лесно, страха много държи, аз един месец бях в постоянни истерии. Ревах и треперех на всеки преглед. И все още де, като че ли ми е една идея по спокойно, но още ми седи една мисъл в главата да не се отпускам прекалено много....

Така че за да сте готови за една нова бременност, направете всичко това което няма да можете да правите по време на бременност, радвайте се, пийте, прекарвайте време с приятели и после заредени посрещнете новото щастие   bouquet

# 372
Минавам да ви пратя гушки!  Hug Hug Hug
Честито на всички, които имахте повод да празнувате! Много здраве и щастие и сбъднати мечти ви желая!   bouquet  bouquet  bouquet
Чета ви редовно, но няма как да пиша  Confused

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 17:27 от mama irina

# 373
  • В градината...
ама че хубава емоционална промоция  Hug Hug

Аз не знам дали да казвам, че нищо не се знае, но в събота ми върнаха 2 ембриончета  Blush

# 374
  • Варна
Вижда се, вижда се .....пу пу пу, макар и ревяща е страхотен бонбон  Heart Eyes 

Ей, Перу, супер, много се радвам и стискам всички възможни палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт