Кюретаж и забременяване след това - тема 54

• 36 405
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
Перу стискаме всички палци и се моля за вас,много се развълнувах, успех!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

и аз си я харесвам бонбонка, нищо, че все реве  Blush и малкото време, когато не ми е в ръцете само я поглежда, още не мога да повярвам, че я има(м)  Crazy

# 376
  • София
аууу че сладка промоцийка, ами така де, няма да показвате само усмихнати и послушни деца, да си мислим че само спинкат и се гушкат и усмихват по цял ден  Laughing

Перу  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed а дано да са и двечки!

# 377
  • Варна
и аз си я харесвам бонбонка, нищо, че все реве  Blush и малкото време, когато не ми е в ръцете само я поглежда, още не мога да повярвам, че я има(м)  Crazy

И моята първа промоцийка беше такава, мнооого добре те разбирам  Heart Eyes  повечето и снимки са с такава огромна уста хахаха, ама пък и така са ни хубави, да са ни живи и здрави, както казва майка - нека се разбере че има бебе в къщата хахаха

# 378
Мама Ирина, прелестна е  Heart Eyes Да ти е жива и здрава   bouquet

Перу, стискам палци за успех и на двечките  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 379
Перу , браво за двата ембриона - дано се захванат и двечките и така д успешен финал  Hug.

Аз  да се оплача , че нещо след тоя кюртаж не се чувствам никак добре , вече минаха два месеца а сякаш имам някакъв дискомфорт  и придърпвания (вкл. и при секс). Мисля , че са ми лепнали и нещо в болницата , от няколко дни съм и с адско парене , ще търча пак на лекар  ( ходих веднъж след кюратжа и казаха че всичко е наред уж ) да видя какво е положението , писна ми да пускам само изследвания , а сега заради това парене и мое спокойствие пак трябва да повторя всичко, микробиология , хламидии , микоплазми . В друга тема четох за момиче , че е заразена с хепатит Б по време на кюртажа и вече направо ме е яхнала параноята !!

# 380
  • София
red-violet  скоро да те е боляло гърло, да си влизала в басейни, ароматизирани превръзки, тоалетни хартии...всичко може да е , не се вкарвай в излишни филми! Но иди на лекар, естествено. И аз в момента съм така, но си знам от какво е  Simple Smile
Перу стискаме ти палци да се хванат и двете ескимосчета.
мама иринка леле каква оперна певица, да ви е жива и здрава!

# 381
  • София
Перу  Praynig Praynig Praynig
Мама Ирина - дори и плачеща, много е красива малката принцеса  Heart Eyes
Вайлетче ме се вкарвай в излишни филми, ходи да те видят може да са някои гъбички.

Стискам палци на всички за две чертички и прегледи със здрави бебоци  Praynig Praynig Praynig

# 382
Перу, стискам ти силно палци!!! Praynig Praynig
Мама Ирина, страхотна е!  Heart Eyes Heart Eyes
Виолетке, не се вкарвай във филми, сигурно са гъби! Но отиди на преглед!  Hug

# 383
  • В градината...
Мен ще ме скъса от парене и сърбеж, а преди пункцията ми пуснаха микробиология - чиста съм. Предишния месец имах гъби и пак беше същото сърбене.

# 384
  • NE
Мама Ирина Много сладинка бебка. Heart Eyes
Перу  Praynig Praynig Praynig
Виолетче Гъбички са сигурно, не се филмирай. Hug

# 385
  • София
Мама Ирина голяма сладурана е пу пу пу Hug
Момичета днес бях на преглед в новата клиника останах очарована от лекаря много ми хареса.
Според него абортите се получават от късната ми ову. и съотношението на хормоните.днес  ми е 22 ден и имам фоликул 19мм до два три дни ще се спука и ще кексим яко.Дано да е прав,Но ме притеснява тази късна О хем се радвам ,че може би за пръв път ще си имам ову без стимулация  хем ме обвземат притеснения дали ще се инплантира и прегестерона ще е достатъчен ли.Оф маи много се вглабявам.
Стискаите ми палци момичета
Перу  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Някой няма ли да наръси малко от вълшебния прашец Grinning

# 386
Стискаме палци Кремонка!
Аз моля да ми препоръчате лекар-гинеколог  , който да е малко поне в  час с поредни аборти .Вече се чудя при кой да ходя , минах през много известен лекар патологична бременност , който право в очите ми каза , да си гледам детето и да не се занимава с "глупости" , така или иначе  времето ми било минало за второ .Моят лекар е от Надежда ама сам ми каза , че с подобни проблеми не може да ми помогне . Искам някой , с който да мога да объсждаме терапията на имунолозите, а не да вдига рамене и да се чуди какво да правим !  Confused

# 387
  • В градината...
Кремонка, прогестеронът е лесен /мен сега яко ме тъпчат с него и с естрофем - по 6 от всичко  ooooh!/

Виолетче, аз съм в Малинов. При тях се измести Сигридов  Thinking

# 388
Перу,точно същия ми би "дузпата"  , отпада като възможност ! Той ми беше  последна надежда , ама явно не ме "хареса" Simple Smile!

# 389
Момичета благодаря!  Blush
Изтрих снимката, по- натам ще има още   baby_neutral

red_violet, кой ти каза да не се " занимаваш" , Сигридов ли?
 А лекарят от Ндежда кой е? Моят АГ е от Ндежда, подкрепя ме през цялата бременност, както и за следваща бременност  Mr. Green, съобразява се с предписанията на имунолозите, но не на 100%. Ако искаш се консултирай с д-р Михова или сега с новата д-р Чачева, много добри са и двете!

Общи условия

Активация на акаунт