Моля за съвети.

• 1 853
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте. В края на 3тата седмица съм. И имам още такива болки все едно ще ми идва. Ту се появят ту отминат.. Гърдите са все още болезнени, а корема ми е адски издут... Това дали е проблем и какво да правя?

# 1
  • Пловдив
Жената разбира,че е бременна в края на четвъртата седмица т.е при закъснението.Как ти си в трета седмица?
Симптомите ти са нормални като за начална бременност

# 2
  • София
Жената разбира,че е бременна в края на четвъртата седмица т.е при закъснението.Как ти си в трета седмица?
Симптомите ти са нормални като за начална бременност

Някои разбират по-рано.

# 3
на 31ви миналия месец трябваше  да ми дойде и на 4.8 си направих теста и беше положителен, чертичката беше съвсем ясна.... Ходих при акушеро-гинеколог и ми каза че съм в края на 3тата седмица, сега вече сигурно съм в началото на 4тата....

# 4
Ако първия ден на последния ти цикъл е бил 4-5 юли сега си в 5 седмица.

# 5
  • София
Някои лекари смятат по по-различен начин сега термина, от овулацията или не знам как точно, но с 2 седмици по-назад го смятат.

А относно симптомите - съвсем нормално е. Скоро ще се появи и гаденето и ще броиш дните до 3-4 месец. Whistling Laughing Аз съм в този етап сега. Simple Smile

# 6
Аз лично имах 2 седмици силни предменструални болки и ме боляха гърдите. Поради тази причина не мислех и че съм забременяла, но така и не ми дойде  Simple Smile Следващите месеци около датата на цикъла пак имах леки болки. Нормално е, няма какво да се притесняваш, ще отминат. Лека бременност!

# 7
В началото на бременността матката си променя малко формата, от крушовидна се стреми да стане кръгла, като балонче. Нормално е да се поприсвие като при цикъл, а и част от болката е в момента на имплантацията. Съвсем в реда на нещата е още от началото да започнеш да се пренастройваш хормонално, особено по гърдите.

Ако всичко е наред, ще си имаш априлче:)

# 8
Здравейте. В края на 3тата седмица съм. И имам още такива болки все едно ще ми идва. Ту се появят ту отминат.. Гърдите са все още болезнени, а корема ми е адски издут... Това дали е проблем и какво да правя?
Не, нормално е. Но и аз мисля, че си в 5 г.с Нещо това смятане от овулацията не го разбирам. 

# 9
Благодаря на всички за отговорите! В 5та седмица съм да!

# 10
  • Драгоман

А относно симптомите - съвсем нормално е. Скоро ще се появи и гаденето и ще броиш дните до 3-4 месец. Whistling Laughing Аз съм в този етап сега. Simple Smile
  По-добре не брой нищо, не че те плаша, но гаденето може да не спре до края на бременността - така беше при мен! Simple Smile  Sick #Crazy Измъчих се направо.

# 11
  • София
Ох, аз от това се плаша. Вече се чудя какво да ям, жалвам се на мъжа ми, че ще е добре, ако мога да не ям, но ми се гади и като съм гладна. Плодове не ям, мляко също... Като влязох в 3-тия месец взе да олеква лекичко, поне вече не бях все в леглото, сега като направих 12 седмици също ми е поолекна, но очаквах съвсем вече да са отшумяли симптомите. Такова чудо с предните бременности не съм имала, дано отшуми напълно вече в 4-тия месец.

# 12
И аз съм сега така. Кръвното ми пада, правя 5 метра и ми се подкосяват краката, не мога да ям нищо, постоянно ми се гади, няма сутрин, няма вечер. Някакъв ад е, и се моля скоро да свърши..  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 13
На мен с никоя бременност не ми се гадеше, но с тази до 4 месец кръвното ми падаше често. Сега от време на време се случва пак, но не както в началото. Отдавам го на жегите. Дано при теб отшуми бързо.

# 14
Моля ви за съвет, теста е положителен, според календарите за изчисления съм в 7 седмица, записах си час за лекар, но имат свободен чак на 2 септември. Само че при разговора с гинеколога бях толкова притеснена, че не споменах че имам бяло течение и лек сърбеж. И сега пред мен стои въпроса, дали да не намеря друг гинеколог за да ме види или да си изчакам 2. Изчетох какво ли не, че може да е проблем ако са гъбички, че може и изобщо да не пречи и още какви ли не щуротии? Какво да направя Sad

Общи условия

Активация на акаунт