Моля за съвети.

• 1 856
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Моля ви за съвет, теста е положителен, според календарите за изчисления съм в 7 седмица, записах си час за лекар, но имат свободен чак на 2 септември. Само че при разговора с гинеколога бях толкова притеснена, че не споменах че имам бяло течение и лек сърбеж. И сега пред мен стои въпроса, дали да не намеря друг гинеколог за да ме види или да си изчакам 2. Изчетох какво ли не, че може да е проблем ако са гъбички, че може и изобщо да не пречи и още какви ли не щуротии? Какво да направя Sad
Ако са гъбички, ще трябва да започнеш лечение веднага. Бялото течение само по себе си(без сърбеж, мирис, странен цвят) не е проблем, аз имах през цялата бременност. Но с оглед на това да си спокойна, запиши при друг лекар час. Ще си спестиш притеснения, които са излишни в твоето състояние. В нет-а инфо много, може 100 диагнози да си сложи човек. Успех  Hug

# 16
Благодаря ти  Hug  още утре отивам на преглед

# 17
  • София
Дори и да са гъбички до 12г.с. не може да се лекуват. На мен ми откриха, бях 10-та седмица, но докторът ми изписа вагинални глобули като навърших 12г.с. Естествено трябва да вземат секрет, поне ще се види какво е.

Общи условия

Активация на акаунт