За тези, които четат любовни романи №11

• 68 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
О, недей. Книгите не са натоварващи и са лесно четими (поне първите две). Сега, както съм набрала скорост сигурно ще прочета и третата. Надявах се, че ще е за брата, но нищо.

Хера, ще ти ги изпратя. Peace

Тя hrisi04 за "Дяволче". Ще помисля още малко. Така или иначе обаче искам да я прочета, за да завърша поредицата.  Rolling Eyes

Прочети я, не искам да те отказвам! Wink Може на теб да ти хареса повече! А и ги има и героите от предните 2 книги!  Simple Smile

# 136
Започнах преди малко "Единствен изход" на Сандра Браун за двама оцелели в самолетна катастрофа!!!
на мен малко инфантилна ми дойде книгата .. в смисъл - той ултра протектив, ултра способен, ама и ултра некомуникативен .. малко като станал с д-то нагоре супермен, пък женката е някаква адски неправдоподобна кифла - хем иска, хем не й стиска .. адски ме изнерви тая книга ..

Споделям мнението ти,макар че съм още на средата!  Mr. Green Не съм изгубила търпение, но смятам тази вечер да я приключа преди да ми скъса нервичките!  Laughing
Има ли други книги с подобен сюжет-някаква катастрофа (не е задължително самолетна), героите принудени да се движат заедно за да оцелеят... чете ми се нещо такова!  newsm78

# 137
Започнах преди малко "Единствен изход" на Сандра Браун за двама оцелели в самолетна катастрофа!!!
на мен малко инфантилна ми дойде книгата .. в смисъл - той ултра протектив, ултра способен, ама и ултра некомуникативен .. малко като станал с д-то нагоре супермен, пък женката е някаква адски неправдоподобна кифла - хем иска, хем не й стиска .. адски ме изнерви тая книга ..

Споделям мнението ти,макар че съм още на средата!  Mr. Green Не съм изгубила търпение, но смятам тази вечер да я приключа преди да ми скъса нервичките!  Laughing
Има ли други книги с подобен сюжет-някаква катастрофа (не е задължително самолетна), героите принудени да се движат заедно за да оцелеят... чете ми се нещо такова!  newsm78
За втори път днес ти давам предложение, извинявай, че съм нахална   Hug Embarassed
http://chitanka.info/book/4664-igrata-na-chans тази е с подобен сюжет, ако не си я чела вече
Скрит текст:
самолетната катастрофа обаче е инсценирана

# 138
  • София
О, недей. Книгите не са натоварващи и са лесно четими (поне първите две). Сега, както съм набрала скорост сигурно ще прочета и третата. Надявах се, че ще е за брата, но нищо.

Тя hrisi04 за "Дяволче". Ще помисля още малко. Така или иначе обаче искам да я прочета, за да завърша поредицата.  Rolling Eyes

Прочети я, не искам да те отказвам! Wink Може на теб да ти хареса повече! А и ги има и героите от предните 2 книги!  Simple Smile

Ще я започвам тези дни, уж.  Peace

Скрит текст:
"Изяла" съм цяло изречение в бързината: Тя и hrisi04 е писала за "Дяволче".  Blush

# 139

[/quote]
За втори път днес ти давам предложение, извинявай, че съм нахална   Hug Embarassed
http://chitanka.info/book/4664-igrata-na-chans тази е с подобен сюжет, ако не си я чела вече
Скрит текст:
самолетната катастрофа обаче е инсценирана
[/quote]

Mного благодаря за предложението! Simple Smile Не съм я чела, но скоро ще го направя!  Simple Smile

# 140
  • В къщурката на хълма на феите
Само искам да отбележа, че Играта на Ченс е част от мнооооооого яка поредица Peace

# 141
......Търся си някоя поредица на английски и нищо не си харесвам  Crossing Arms Сякаш нещо близко ми се чете като поредицата: Lucky Harbor на  Jill Shalvis
чете ли серията за братята Рийд - https://www.goodreads.com/series/106501-the-reed-brothers
Има две нови, не знаех Simple Smile))

Започнах я,засега не знам защо много не върви,но ще й дам шанс Simple Smile

Ако се сетите за нещо друго споделете Simple Smile  Hug

# 142
  • Варна
Прочетох "Адът на Гейбриъл", вече съм към края на "Екстазът ...

предварително искам да кажа, че не се заяждам!

... но искам да знам кое точно не ви харесва в трилогията - обръщам се към тези с негативните коментари от преди 4-5 странички

бих искала да ми препоръчате стойностна книга - според вас - с толкова много любов, романтика, еротика, нежност, красота, добрина,  ...

вярно, че вкусове различни - но не мога да разбера какво изпускам в цялата картинка - на мен до сега много ми харесва!

# 143

Miriel,може ли и на мен да ги пратиш Simple Smile ?

# 144
  • Разпиляна във въображението
Нищо против. Само дай поща Wink

# 145
  • София, Младост 2
......Търся си някоя поредица на английски и нищо не си харесвам  Crossing Arms Сякаш нещо близко ми се чете като поредицата: Lucky Harbor на  Jill Shalvis
чете ли серията за братята Рийд - https://www.goodreads.com/series/106501-the-reed-brothers
Има две нови, не знаех Simple Smile))

Започнах я,засега не знам защо много не върви,но ще й дам шанс Simple Smile

Ако се сетите за нещо друго споделете Simple Smile  Hug

Virgin river поредицата пробвала ли си я? Малък град, задружна общност, мъжете в огромната си част са бивши военни, жените са най-разнообразни Simple Smile

# 146
  • Euskal Herria
Снощи довърших "Тайните дневници на мис Миранда Чийвър". Хареса ми и до края я четох с интерес. Лека, приятна и завърши щастливо. Не липсваха комични ситуации, както и тъжни моменти, без дълбоки трагедии.  Главният герой не беше някой непоправим женкар или преситен развратник, но си имаше мрачна страна. Героинята - умна, доста зряла за възрастта си (според героя   Grinning), не блести с красота, но не е и грозна.  С една дума - почти съвършена  Joy  Не определям историята като литературен шедьовър, но изобщо не е лоша. Харесвам такива - ненатоварващи, за релакс и да са с  хепиенд.
Не съжалявам, че купих книгата и бих я прочела отново.

# 147
Прочетох "Адът на Гейбриъл", вече съм към края на "Екстазът ...

предварително искам да кажа, че не се заяждам!

... но искам да знам кое точно не ви харесва в трилогията - обръщам се към тези с негативните коментари от преди 4-5 странички

бих искала да ми препоръчате стойностна книга - според вас - с толкова много любов, романтика, еротика, нежност, красота, добрина,  ...

вярно, че вкусове различни - но не мога да разбера какво изпускам в цялата картинка - на мен до сега много ми харесва!
И аз не се заяждам   bouquetкогато една книга ми харесва не я оставям ден и нощ чета и 500 стр.като мигна и съм ги изчела .Адът на Гейбриъл го мъча 12 дни !!! При това съм в отпуск и нямам задължения....ами заспивам на книгата отгоре...скучна ми е!Нищо реално не се случва!Радвам се ,че ти харесва.Всеки си има вкус,едни обичат сладко ,други-не изказвам мнение не го налагам  
bouquet

# 148
hedra,да,чела съм и ми хареса Simple Smile

# 149
  • София, Младост 2
Същата авторка (на Върджин ривър) има още една поредица - само три книжки са, но също не са лоши и стават да убиеш време, докато си намериш друга.

Общи условия

Активация на акаунт