За тези, които четат любовни романи №11

• 66 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • ВАРНА
Може ли да ми изпратите някоя от книгите на Джули Джеймс, не намерих нищо в читанката?  Peace Мерси- hristina_tserovska@abv.bg

Изпратих - в МОби формат  Peace Аз чета Най-сексапилния мъж,повече ми харесва от любовни престрелки,поне досега не съм попадала на сюжет кинозвезда его-маниак и нахакана адвокатка,която не припада пред него  Joy Пак лекичка и забавна,без големи драми,идеална за разпускане  Peace

# 706
Ако не сте чели "Нещо като любов" на същата авторка, вижте и нея.Добра е, но аз както неведнъж съм казвала, съм пристрастна към ФБР агентите  Mr. Green .Добре, че беше Космополитън иначе въобще нямаше да я знам авторката.

# 707
Ха! Каква интересна тема!:) от 13 годишна чета историческите любовни романи и дори бях нещо като колекционер,но...за съжаление от местене насам-натам май загубих по-голяма част от тях:( сега съм на 33 години:)

# 708
  • Плевен / София
 Излязла е следващата книга от Чикаго Старс

Скрит текст:
Дийн Робилард, куотърбек от „Чикаго Старс“, е най-големият късметлия на света: истинска спортна суперзвезда и с доходна кариера на модел. Но късметът му започва да помръква и Дийн се отправя на пътешествие из страната, за да разбере какво се е объркало в живота му. Когато поема по самотна дълга отсечка на магистрала в щата Колорадо, той забелязва нещо, което ще промени бляскавия му живот по начин, който дори не е и сънувал. Една млада жена... облечена в костюм на бобър.

Блу Бейли е тръгнала на мисия – да убие бившето си гадже. Или поне да го нарани сериозно. А колкото до бобърския костюм, в който се е напъхала... Нейна ли е вината, че животът продължава да й хвърля изненадващи пасове? Като например една скъпа, черна спортна кола да спре на магистралата и от нея да слезе гръцки бог...

„Чаровник по рождение“ е роман за всеки, който някога е решавал да загърби завинаги стария си живот, без никога повече да се обръща назад. Забавен, секси и затрогващ, романът ще ви потопи в незабравима история за любовта между златното момче, чийто блясък може би започва да помръква, и сърцата и дръзка жена, която се е научила да не зависи от никого и да разчита единствено на себе си.

# 709

Скрит текст:
Дийн Робилард, куотърбек от „Чикаго Старс“, е най-големият късметлия на света: истинска спортна суперзвезда и с доходна кариера на модел. Но късметът му започва да помръква и Дийн се отправя на пътешествие из страната, за да разбере какво се е объркало в живота му. Когато поема по самотна дълга отсечка на магистрала в щата Колорадо, той забелязва нещо, което ще промени бляскавия му живот по начин, който дори не е и сънувал. Една млада жена... облечена в костюм на бобър.

Блу Бейли е тръгнала на мисия – да убие бившето си гадже. Или поне да го нарани сериозно. А колкото до бобърския костюм, в който се е напъхала... Нейна ли е вината, че животът продължава да й хвърля изненадващи пасове? Като например една скъпа, черна спортна кола да спре на магистралата и от нея да слезе гръцки бог...

„Чаровник по рождение“ е роман за всеки, който някога е решавал да загърби завинаги стария си живот, без никога повече да се обръща назад. Забавен, секси и затрогващ, романът ще ви потопи в незабравима история за любовта между златното момче, чийто блясък може би започва да помръква, и сърцата и дръзка жена, която се е научила да не зависи от никого и да разчита единствено на себе си.
Вече съм горд притежател,не устоях да не я купя,и от тази сутрин я захапах -на първо впечатление е добре-типичните хапливи диалози,доста смях ,леко откачена героиня и разбира се неустоим чаровник.Да видим дали няма да е разочарование по нататък,както се случи със ,,Сладки мечти,,.
Един въпрос за ,,Братството на черния кинжал,, прочетох последната преведена (доколкото знам) книга.Следващата засега е издавана само на английски,нали?И за челите я -за кого се разказва?

# 710

Скрит текст:

Вече съм горд притежател,не устоях да не я купя,и от тази сутрин я захапах -на първо впечатление е добре-типичните хапливи диалози,доста смях ,леко откачена героиня и разбира се неустоим чаровник.Да видим дали няма да е разочарование по нататък,както се случи със ,,Сладки мечти,,.
Един въпрос за ,,Братството на черния кинжал,, прочетох последната преведена (доколкото знам) книга.Следващата засега е издавана само на английски,нали?И за челите я -за кого се разказва?

# 711

Скрит текст:
Извинявам се , че напълних темата с цитати,стана неволно.
Само да уточня ,че последната книга от ,,Братството,, която прочетох беше за Блей и Куин, та въпросът ми засягаше следващата.
Извинявам се още веднъж,за неточния пост и повторението  Blush

# 712
Извинете ме за повтарящият се пост  Blush,проблемът е една външна намеса висока около метър и раздразнена от липсата на внимание.

# 713
  • София
 newsm68 Плеяда издават през ноември не издаван до сега роман на Дж. Линдзи "Страсти"  http://www.pleiadbooks.com/books/13-/114-

# 714
Извинете ме за повтарящият се пост  Blush,проблемът е една външна намеса висока около метър и раздразнена от липсата на внимание.
Напълно те разбирам! И на мен редовно ми се случва тази външна намеса да публикува от мое име разни неща Simple Smile
Последните две книги от Братството са " The King" -разказва се за сина на Рот и Бет, аз лично не съм я чела, но от съфорумки знам,че не е нищо особено и последната е " Shadows" - скоро не съм чела в сайта на авторката,не знам дали вече е излязла, ще се разказва за Сенките ( приятелите на Ривендж) Ай Ем и Трез Simple Smile

# 715
newsm68 Плеяда издават през ноември не издаван до сега роман на Дж. Линдзи "Страсти"  http://www.pleiadbooks.com/books/13-/114-

Добре, че ми напомни за тази авторка. Сега се разрових и видях, че последните й 3-4 ниги не съм ги чела. Веднага си ги отмятам  Grinning

# 716
Извинете ме за повтарящият се пост  Blush,проблемът е една външна намеса висока около метър и раздразнена от липсата на внимание.
Напълно те разбирам! И на мен редовно ми се случва тази външна намеса да публикува от мое име разни неща Simple Smile
Последните две книги от Братството са " The King" -разказва се за сина на Рот и Бет, аз лично не съм я чела, но от съфорумки знам,че не е нищо особено и последната е " Shadows" - скоро не съм чела в сайта на авторката,не знам дали вече е излязла, ще се разказва за Сенките ( приятелите на Ривендж) Ай Ем и Трез Simple Smile
Благодаря ти за бързият отговор.Няма да съжалявам , че не чета на английски тогава-надявах се че историята ще продължи с Кор или Асейл,но явно ще почакаме.Поне авторката беше обещала ,че ще продължава да пише за братството ,докато има кой да я чете-браво съвестна жена,не е като да се примири с досегашните печалби от поредицата  Wink.Но поне и ние печелим още няколко братя.

# 717
Дами, не се ли е появила книгата за Куин и Блей нейде? Нямам претенции за формата.

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 20:17 от plqsak

# 718
Да , има я в Мейлбукс.
Luckytigarche ,благодаря за инфото,жалко ,надявах се следващата книга да е за Кор,но явно ще се чака.Но поне авторката беше обещала , че ще пише за ,,Братството,, , докато има кой да чете,браво-много съвестна жена,не е като да се задоволи с досегашните печалби от поредицата,трябва да се раздуе максимално,но така пък печелим още секси братя  Laughing

# 719
Да , има я в Мейлбукс.

Това за "Сбъдната любов" ли е? Нали не говориш за фен превод?

Общи условия

Активация на акаунт