За тези, които четат любовни романи №11

• 66 977
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Дами , какво мислите за книжката Бъди с мен , никъде не мога да я намеря да си я сваля но поне искам да знам струва ли си чакането и търпението ми  newsm78 Laughing Laughing

# 691
  • София
Не особено. По-рано в темата имаше коментари за нея.

# 692
  • София
Момичета, четох "Любовни престрелки", "Най-сексапилният мъж" и "Нещо като любов" на Джули Джеймс. Има ли други нейни преведени романи? Прочетох и така наречените "романтични трилъри" от поредицата на Егмонт.  
В последно време съм на вълна ФБР агенти   Grinning  Можете ли да ми препоръчате други такива романи или да ми изпратите - katrinkata@abv.bg
Благодаря!   bouquet

Линда Хауърд пише доста за агенти.

Поредица "Джон Медина".
Серия "Макензи"
"Диамантеният залив"

Джули Гарууд серия "Бюканън-Ренард"

Предполагам, че вече си ги чела, но все пак да ги спомена.  Peace

# 693
Добавям към горните и поредицата за тюлените на Марлис Мелтън. Ех, мъжете и техните униформи... Heart Eyes Blush

# 694
Страшно много ми хареса "Есенен парфюм", като се замисля много повече от първата книга!  Peace Лилиан и Маркъс много ми допаднаха като двойка, бяха постоянно като куче и котка, които обаче не могат да стоят далеч един от друг! Heart Eyes Хареса ми, че се проследява и брака на двойката от първата книга Анабел и Саймън и че както изглежда и в следващата книга ще е така!
Изненадах се, че най-свенливата от приятелките Еви ще се забърка с лорд Сейнт Винсънт, който ми се видя доста подъл негодник, съдейки по действията му в тази книга. Не знам какво добро ще открият в него, но явно той ще е главно действащо лице в следващата книга от поредицата....която се надявам да излезе скоро!  Crazy

# 695
Има я на руски.

# 696
Момичета, ппомагайте  Blush Напоследък нямах много свободно време и за съжаление нищо нямам в архива за четене. Чете ми се някоя хубава книжка, но нямам идея какво да започна. Някакви препоръки от последни впечатления? Благодаря Ви   bouquet винаги, когато мога Ви следя с интерес  Heart Eyes

# 697
  • ВАРНА
Добавям към горните и поредицата за тюлените на Марлис Мелтън. Ех, мъжете и техните униформи... Heart Eyes Blush

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

И тази е за тюленче http://chitanka.info/book/3991-nechakano-shtastie

Без Хоуп тежка ли е?Започнах я но май са с тежко минало героите и сега не ми се забива в такива драми  Thinking

Прочетох и Любовни престрелки на Джули Дейвис - приятничка,забавна,без особени драми,става за запълване на времето,но малко повърхностно е засегната криминалната част,аз поне в този стил Сандра Браун харесвам повече - има повече напрежение,до последно се чудиш кой е убиеца и развръзката е накрая.А тук още в средата е ясна каква е фабулата и действието се върти около отношенията на двамата герои.Има забавни диалози,които компенсират  Peace

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 11:05 от morgana07

# 698
Може ли да ми изпратите някоя от книгите на Джули Джеймс, не намерих нищо в читанката?  Peace Мерси- hristina_tserovska@abv.bg

# 699
  • Плевен / София
Може ли да ми изпратите някоя от книгите на Джули Джеймс, не намерих нищо в читанката?  Peace Мерси- hristina_tserovska@abv.bg
Аз също бих искала да прочета нещо от нея.Не намерих нищо от авторката
Скрит текст:

# 700
  • София
Джули Джеймс я има в МБ.

# 701

Момичета, благодаря че ми изпратихте книгите на Джули Джеймс, но има ли ги някой в друг формат, да не е pdf защото на киндъла след като ги форматирам ми излизат разбъркани изреченията...  Sad

# 702
Започнах 10 книга от Братството на черния кинжал, за Тормент .......и ми е безумно скучна.....явно към края на поредицата авторката се е  изчерпала и само запълва страниците с комерсиална и финансова цел, а си мислех, че след книгата за Фюри не е възможно да има по-слаба,обаче като стигнах до Пейн ми се приплака, а сега за Тормент нямам думи изобщо.....Куин и Блей като ,че ли няма да ги чета ,за да не си развалям тотално мнението за поредицата Simple Smile

# 703
Предложете нещо подобно на "Да целунеш ангел" на Сюзън Филипс.

# 704
  • София
Започнах 10 книга от Братството на черния кинжал, за Тормент .......и ми е безумно скучна.....явно към края на поредицата авторката се е  изчерпала и само запълва страниците с комерсиална и финансова цел, а си мислех, че след книгата за Фюри не е възможно да има по-слаба,обаче като стигнах до Пейн ми се приплака, а сега за Тормент нямам думи изобщо.....Куин и Блей като ,че ли няма да ги чета ,за да не си развалям тотално мнението за поредицата Simple Smile

На мен ми хареса книгата за Куин и Блей, другите наистина бяха слаби... ставаха за море, но не повече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт