Препоръчайте ми преса за коса, моля!

• 94 292
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • София
S tazi presa polzvai zadaljitelno nqkakvi, tai kato blagodarenie na tqh se poluchava efekta na keratinovata terapiq na Steampod.
Ето тази, мисля да използвам, първоначално:

http://www.luxuryhairandbeauty.co.uk/alterna-bamboo-smooth-anti- … -spray-100ml.html
Сподели дали ти харесва резултата после.На мен не ми харесва пресата с друга козметика освен тази която е към пресата,виж козметиката пък я ползвам с всякакви видове преси и с Исо-то и с Ровентата все ми харесва резултата.На моята коса кератиновите продукти на Стеам под са уникално добри Flutter

# 91
  • София

Сподели дали ти харесва резултата после.На мен не ми харесва пресата с друга козметика освен тази която е към пресата,виж козметиката пък я ползвам с всякакви видове преси и с Исо-то и с Ровентата все ми харесва резултата.На моята коса кератиновите продукти на Стеам под са уникално добри Flutter

Първото използване на пресата се оказа пълен провал... чакам кремчето към нея, дано с него да е по-добре.

Коста ми която и без преса е лъскава и жива, в момента е като изгорена. Докато изправях с пресата запираше, не вървеше гладко. Парата върви едва-едва.... да не би да не правя нещо като хората  newsm78

# 92
Момичета, преди седмица си купих тази преса. http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/aplus/detail-page/rem … B8ZHOE-img2-l.jpg Много съм доволна. Изправя страхотно и страйно и прави страхотни къдрици Hug Heart Eyes (Имайте предвид, че косата ми е много къдрава и не може да се изправи хубаво с каквато и да е преса... ) Simple Smile

# 93
  • SF
А с тази успяваш ли да я изправиш хубаво?

# 94
А с тази успяваш ли да я изправиш хубаво?

Изправям се перфектно, при това няма нужда да изправяш кичура повече от веднъж

# 95
  • SF
Имам гъста и здрава (по принцип) коса. От моя Ремънгтън яко цъфти.
Понеже ВИНАГИ бързам и не ми стига времето, я ползвам на 230 градуса, което май я съсипва.
Слагам термозащита (от специализиран магазин, уж хубава) - цъфти. Дйте някаква идея.

# 96
Имам гъста и здрава (по принцип) коса. От моя Ремънгтън яко цъфти.
Понеже ВИНАГИ бързам и не ми стига времето, я ползвам на 230 градуса, което май я съсипва.
Слагам термозащита (от специализиран магазин, уж хубава) - цъфти. Дйте някаква идея.

230 градуса са си 230 градуса... С каквато и преса да се изправяш на толкова висока температура мисля, че ефекта ще е същия

# 97
  • SF
Знам, че я съсипвам, но винаги бързам и насилвам положението. Все пак си мисля, че с ISO по-бързо става и като че ли малко по-лъскаво. Пак на 230 градуса. Няма пощада за моята коса.

# 98
Знам, че я съсипвам, но винаги бързам и насилвам положението. Все пак си мисля, че с ISO по-бързо става и като че ли малко по-лъскаво. Пак на 230 градуса. Няма пощада за моята коса.

каквато и термозащита да ползваш, на упътването на повечето пише, че предпазват до 200 градуса температура, т.е. ти ги надвишаваш..

# 99
  • SF
Тогава да ви питам, ако ползвам 200 градуса, ефектът ще бъде ли така бърз и лъскав? Някой изправя ли къдрава коса на 200 градуса и колко пъти минава кичура?
Не знам дали това също не е от значение, колко пъти ще мина с 200 градуса през косата, за да я изправя. На 230 2-3 пъти на по-упоритите и накъдрени краища се постига търсеният резултат.

# 100
  • София
Тогава да ви питам, ако ползвам 200 градуса, ефектът ще бъде ли така бърз и лъскав? Някой изправя ли къдрава коса на 200 градуса и колко пъти минава кичура?
Не знам дали това също не е от значение, колко пъти ще мина с 200 градуса през косата, за да я изправя. На 230 2-3 пъти на по-упоритите и накъдрени краища се постига търсеният резултат.

Нямам твоя проблем, но при 230 градуса, те съветвам да си вземеш много добра термо защита!
Погледнах, че на моята пише 220С, не знам как са другите.
Аз използвам, тази http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-smooth-zasshiten-sprej-za-krek … -stresirana-kosa/

# 101

И аз имам на Remmington купих си я докато бях в Америка и е по фаренхайт, но градусите които използвам са 320/340, т.е. между 160-180 градуса по целзий. Ако на 230 ти е трудно да се изправиш и трябва да минаваш по няколко пъти, моя съвет е да смениш пресата, това не е твоята. Това си е чисто съсипване на косата. Хубаво е да не се повтарят кичурите и при по-нормални градуси. Извинявам се ако съм рязка, но това което разказваш мен ме стряска  Shocked не мога да си го причиня на моята коса.

# 102
  • SF
Не си рязка. Отговаряш на въпроса, който задавам.

# 103
  • София
Аз също рядко повтарям с пресата, но все ми се струва, че освен преса си е и до коса.

Май не писах, че съм изключително доволна от Лореал SteamPod, изключая първия неуспешен, по моя вина опит, втория път беше като по учебник. С едно минаване на 200С и косата се превръща в бляскава коприна, без да отнема от обема, както става с GHD.

Обмислям да направа експеримент, половината коса със SteamPod, а другата с GHD, че си взех малката петица, за букли и път. Да видим каква ще е разликата  Mr. Green

# 104
Здравейте ,много моля за съвет за работа с  преса Remongton модел S8670.Нямам инсртукция на български език,от където и идва затруднението ми.Ако някоя от вас има подобна преса ,моля да опише как се ползват приставките за къдрене /спирала/ и тези за изправяне/вафлички.До колкото разбрах тези за изправяне се обръщат някакви и стават вафлички ,но никъде не намирам инфо как се случват нещата.Благодаря за отговорите предварително.

Общи условия

Активация на акаунт