Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 321
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, купували ли сте от сенките на Makeup geek, сравняват ги като пигмент и текстура с Мак, дори има по-добри отзиви за тях.

Имам около шест цвята от сенките. Набелязала съм още няколко. Всички, които имам, са със страхотно качество - дори днес отбелязах, че ги използвам почти ежедневно - а не е като да нямам избор от палитри Blush
Наскоро обаче гледах поредния клип със суочове на сенките и определено не всички цветове са толкова добри. Просто трябва да се внимава при избора.

Не ги сравнявам с MAC, защото нямам техни сенки - винаги излизам с нещо различно от магазина, сенките досега не са успели да ме привлекат...

# 16
  • гр. София
Откъде поръчвате Makeup geek?  newsm78

# 17
  • София
От сайта на Makeup Geek Simple Smile http://www.makeupgeek.com

# 18
  • на последния етаж
Да ми препоръчате спирала с малка четка, по възможност да не е гумена. От средния ценови клас. Благодаря!

# 19
  • гр. София
Благодаря, Ел.  Hug

# 20
  • София
За нищо Simple Smile Ако ще поръчваш - имай предвид, че от фирмата задължително пишат реалната стойност на пакета и не приемат уговорки Simple Smile

# 21
  • гр. София
Харесах само 2 цвята, та ако някой поръчва, по-скоро бих се включила с тези 2 рефила.  Flutter Flutter Flutter

# 22
  • в 1001-та нощ
Да ми препоръчате спирала с малка четка, по възможност да не е гумена. От средния ценови клас. Благодаря!

Колко малка?

Ако ти трябва да долните мигли -  Клиник имат такава с малка конична четчица, цената мисля беше 36 лв  newsm78 Купувала съм я от бутик на ЕЛ и Клиник  Peace

# 23
  • Бургас
Лита спирали с малки четки съм виждала на Катрис и Римел , като че ли за други не се сещам .
Само не знам колко малки трябва да са четките  Thinking

# 24
  • София
Харесах само 2 цвята, та ако някой поръчва, по-скоро бих се включила с тези 2 рефила.  Flutter Flutter Flutter

# 25
  • на последния етаж
Благодаря ви, момичета! Simple Smile
Трябваше да уточня малко повече.  Embarassed Харесвам малките четки, защото с тях работя по-лесно, по-добре разделят миглите ми и не наслояват продукта. Това са личните ми впечатления. Нещо подобно или подобно търся. В момента ползвам Define-A-Lashes, която ми харесва, но четката е гумена...

# 26
  • гр. София
Ааа сега се зарибих.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 27
  • Бургас
Значи правилно на Катрис съм виждала и Римел от старите им спирали са с малки четки не са гумени. Само откъм туш не мога вече да кажа как са . Едно време си взимах само на Римел, понеже и аз не съм фен на големите четки.

# 28
  • на последния етаж
Благодаря още веднъж, deadly_vesi!
Щанд на Катрис нямам наблизо, но Римел ще разгледам. И други предложения приемам. Simple Smile

# 29
  • София

Аз точно затова пуснах клипчето  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт