Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 296
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Фокси е работарка, по цял ден гримове и гримиране вероятно и писна Simple Smile
Ааа, въобще не ми е писнало даже Grinning Грима не може да ми писне, напротив, надъхвам се още повече Grinning Аз ви чета постоянно. Просто не съм се снимала скоро с мои гримове, а ми се струва, че като публикувам други лица не ви е особено интересно. До скоро във всеки почивен ден имах по някой грим, освен това баща ми беше в лошо здравословно състояние, на легло  и прекарвах доста време и при него. И освен всичко останало половин година бяхме ангажирани и с ремонта около новия ни апартамент и едва сега нещата около мен се поуспокоиха и вече ще имам повече свободно време. Съвсем скоро ще се преместим и тогава ще ми е много по-удобно и спокойно да си правя гримови експерименти върху себе си. В момента сме в чужд апартамент и нямам никакви условия нито за гримиране, нито за снимки.
Благодаря на тези от вас, които се сетиха за мен Simple Smile

Айде да не ви липсвам много Grinning ... Малко такива едни... ежедневни обикновени гримчета...

и малко клиентки с риск да стана досадна...

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 10:19 от foxita

# 736
А все се каня да пиша, че откакто ми показа видеото за подстригване на вежди - съм супер доволна, лесно е и много ефектно  Hug Много съм доволна  Heart Eyes

Кое е това клипче, нещо съм го пропуснала  Rolling Eyes И аз си подстригвам основно веждите...С Тайната мисъл, това да ги сгъсти малко  Crazy

Аленка, страхотен е последният грим  Heart Eyes Flutter Пък и както последно време, си падам основно по мат - съвсем  Flutter
Същата палитра купихме за колежка, която скоро имаше РД. Няколко пъти я гриримах с нея, за да й покажа това-онова. Получи се страхотно  Flutter

Фокси, радвам се, че се разписа и тук Hug

# 737
И аз съм го пропуснала това клипче за веждите. Може ли линк?  Praynig
Фокси, както винаги уникални гримове.
Алена, това е един от най-добрите ти изпълнения.

# 738
Аленка, уникално хубаво и много ти отива! Хареса ми мнооого!  Heart Eyes

Фокси, гримовете както винаги са разкошни! Но откъде намираш тези хубави клиентки?!  Heart Eyes

# 739

Фокси, гримовете както винаги са разкошни! Но откъде намираш тези хубави клиентки?!  Heart Eyes

Благодаря! Ами всъщност те ме намират, не аз тях Grinning Късметлийка съм Simple Smile

Още малко... Разнообразието откъм тип грим не е голямо, но повечето клиентки в общи линии искат такъв тип грим и.. съобразявам се Simple Smile

Залях ви със снимки Grinning Отчетох се подобаващо. Следващия път - мои снимки Grinning

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 12:25 от foxita

# 740
foxita , златни ръце имаш! Направо съм възхитена  Hug
И аз се нареждам сред мераклийките да видят клипчето за подстригването на вежди  Rolling Eyes

# 741
От известно време искам да си сменя фон дьо тена, но лошоте е че като ги пробвам вътре и като изляза навън все нещо не ми харесва достатъчно  Sad т.е. искам някакъв с озаряващи частици или нещо подобно. Бихте ли споделили от кои сте доволни. Също така и да е добре покривен  Blush

# 742
  • UK

супер  Peace
За INGLOT ли работиш? Може ли инструкции стъпка по стъпка на очите?

# 743
Доника,пробвала ли си Ревлон Фотореди?

# 744

супер  Peace
За INGLOT ли работиш? Може ли инструкции стъпка по стъпка на очите?

За Инглот Пловдив, да  Peace Трудно ще ми е просто да го обясня, не знам дали ще разбереш нещо... Трябват снимки стъпка по стъпка, но изпълнението конкретно на този грим е от най-елементарните. Използвала съм 4-5 цвята, молив и гел-очна линия. Когато ми остане повечко свободно време ще се опитам да покажа грима в снимки. За крайния резултат обаче от огромно значение е формата на очите и гладкостта на клепача. Тази клиентка ми е редовна и това беше първия грим, който правих върху нея, пробен за сватбата й. При нея нещата се получават винаги много бързо и лесно, защото по-скоро подчертавам, отколкото да променям Simple Smile

1. Основа за сенки
2. Под веждата-светъл матов цвят
3. На костта - междинен телесен, матов цвят (любимия ми целта е на Инглот №337), за да се прелеят след това по-лено сенките, които ще поставям на подвижния клепач и в края му.
4. Нанасям светъл цвят (в случая ако не бъркам, защото говоря наизуст - номер 463 на Инглот) в посока от вътрешния ъгъл към средата на клепача. С потупващи движения и повторения, за да стане "гладко" изглеждащ цвят.
5. Продължавам отново с междинния цвят като го преливам със светлия и от там нанасям и тъмния в края на окото. Тука основна роля играе любимото ми преливане Simple Smile
6. Ако е необходимо наслагвам още малко тъмен цвят в края на окото в посока леко нагоре и леко навън.
7. С четка 6SS разнасям цвета нагоре и встрани.
8. За да не става рязка граница между тъмния и междинния цвят на костта, нанасям още един цвят, който е среден като тоналност между междинния и тъмния. Така преливането става постепенно и не се получава черта.
9. Рисувам очната линия
10. Молив във водната линия и между миглите на долния клепач, който после допълнително омекотявам с тъмния цвят сенки и подходяща четка.

В общи линии е най-важно преливането на цветовете. Всъщност грима не е никак труден, даже напротив. Става и бързо ако клепача е гладък и не се забавя с очната линия.

# 745
  • София
Момичета, вече сме на 50-та страница.

След малко ще пусна нова тема и ще помоля, разбира се ако искате, да си копирате последните мнения и снимки там, за да не се разкъсва дискусията.

# 746

Общи условия

Активация на акаунт