Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 297
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • в 1001-та нощ
Лепилото ДУО беше по-изгодно в Инглот - мисля около 18 лв  Peace

Все пак слагаш на клепачите до очите, не е добре да е какво да е  Peace

Мис Бингли, непременно да снимаш  Heart Eyes

Веси, хайде снимки  Heart Eyes

# 721
Бооже 18лв! ooooh! За един Хелоуин няма да дам толкова пари. Аз очаквах нещо около 5-10 лв. Ще погледна това на Eylure и ако не става, ще остана без маскировка.

# 722
Tutú, май наистина по-добре без изкуствени мигли, отколкото с кофти такива... Една приятелка на едно парти, беше с едни евтини, с евтино лепило, което беше останало беличко по ръбчетата на миглите и й се разлепи по средата на вечерта и беше съкрушена, защото грима замина по дяволите...  #2gunfire
Гримирай си се, както си решила, но без мигли и поне ще си спокойна  Peace

# 723
Екотуулс са пуснал мигли, които ми изглеждат много добре. Виждала съм ги в Лили. Но не знам дали вървят с лепило  Thinking

# 724
Ми в случая миглите са основната част от маскировката (ще се правя на Алекс Делардж от Clockwork Orange, ако сте любопитни). Не държа да стоят цяла вечер, защото ще е дълъг запой, но 3-4ч е добре. В краен случай ще пробвам да си нарисувам мигли с очна линия.  Laughing

# 725
  • в 1001-та нощ
Това е по-добре, но да е водоустойчива  Peace

# 726
Пробвах египетския грим преди малко. Не съм се старала много, отгоре отгоре за да се ориентирам горе-долу какво ще е. Не можах да намеря острилката за моливи и чертата не изглежда много черна и наситена.
Върху черния молив сложих и черни матови сенки със скосена четка-то пак изглежда като с молив, но малко по-естестевено стои. Това за мен е нещо ново, че досега не го бях пробвала.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 17:51 от Miss_Bingley

# 727
Тути купи си мигли и отиди в салон, за 5 лева ще ти ги сложат, няма да е лепило на Мак,ама ще сидят поне.

# 728
Благодаря, това няма как да стане. Хелоуинското събитие ще бъде извън града и няма да имам достъп до салони.
Взех си лепило на Eylure и съм доволна, определено лепи по-добре от другото. Техниката на поставяне още ми куца, затова ги скълцах на парченца. Така са доста по-лесни за поставяне. Тежат ми, но трай бабо за хубост.
Толкоз от мен. Ако има снимки, ще ви покажа какво се е получило. Grinning

# 729

Толкоз от мен. Ако има снимки, ще ви покажа какво се е получило. Grinning
Много ми е интересно да видя какво се е получило  Rolling Eyes Приятно изкарване  newsm68

# 730
  • в 1001-та нощ
Miss_Bingley  Hug мисля, че чудесно си оттренирла  Peace Peace Peace

Аз днес пробвах палитрата Montaigne на Диор в мини вариант - от сета:

Палитрата е:

Използвах всички цветове без централния. Горните два цвята са съвсем матови и реших да вкарам малко светлина с първия цвят от Туту - само в центъра на клепача, страна разкошно Simple Smile

На снимките този блясък го няма, но ....

Пробвах и едно друго течно червило на Диор - страхотно стои, дава обем, не лепне, великоперно, но не беше подходящо за излизането.

А 135 на Шанел - беше  безупречно, толкова трайно червило на Шанел не притежавам, определено ще разгледам и другите с новата формула  Blush

# 731
Аленка това е мой фаворит.

# 732
  • в 1001-та нощ
Ооооо  Embarassed Blush

А все се каня да пиша, че откакто ми показа видеото за подстригване на вежди - съм супер доволна, лесно е и много ефектно  Hug Много съм доволна  Heart Eyes

Прави ми се нещо и със зодиака на УД, обаче агресивен ми се вижда  Thinking

# 733
  • София
Аленка, толкова много си промени стила на гримиране от началото, когато коментирахме снимки тук преди година -две. Hug
Промяната е силно положителна!
А най-ми харесва полагането на очна линия, както и това, че вече слагаш молив върху воднта линия на клепача, а не както преди-избягваше го и окото стоеше ококорено. Сега ми харесва най-много! Hug

Защо не виждам Фокси тук?
Фокси, къде си красавице? Hug

# 734
Фокси е работарка, по цял ден гримове и гримиране вероятно и писна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт