Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 343
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Така ти става от коректора на 90% съм сигурна.

# 706
Епона, страхотно се е получило  Flutter Heart Eyes Но при теб "няма празно", както се казва  Crazy

Аз от 100 години не бях слагала сенки и днес най-накрая се наканих да пробвам новата ми палитра на Зоева - Родео. Оказа се учудващо добра  Flutter Не съм ползвала всичките цветове, разбира се. Но тези, които ползвах (изпълнихе една то визиите в самия сайт на марката), много ми допаднаха.
Ползвах и един от новите ми моливи за очи пак на Зоева. Е, много са им добри тези продукти  Heart Eyes

Разкош, Епона! Heart Eyes
Под очите слагате ли пудра? Аз открих, че още повече ми изсушава клепача и слагам само коректор. Остава обаче едно леко лъщене и не ме кефи без пудра как изглежда.  Thinking
Колко струва тази пудра на Шанел?

Трябва да си намериш пудра, която не ти изсушава кожата  Wink Аз също съм имала пудри, които изсушават - много неприятно усещане тип "мумия" се получава  Crazy
Много важно е разбира се, да има подходящ крем под грима. Казвам го изрично, защото се оказва все по-често, че и не особено млади момичета, нямат навика да слагат крем за лице и околоочен. А да се сложи грим, дикертно - не е желателно въобще.

# 707
  • в 1001-та нощ
ЕпонаHug добре направи, че откри сезона. Виждам и новости в стила ти  Heart Eyes

На мен продължава да не ми се гримира, днес го направих малко насила, дори мислех да трия, накрая обаче така излязох и останах доволна, само червилото смених Simple Smile

Oт Туту на Диор ползвах първия цвят и централния:

За червило, много ми се искаше да пробвам новото, което взех на Шанел:

На снимката сенките излизат малко по-розови, а червилото малко по-червено и цветовете на моя монитор се бият, но реално беше ОК. И червилото и сенките се оказаха брутално дълготрайно. В сенките има едни малки шимърчета, които си стояха до последно.

Скрит текст:

За под очите пудра не ползвам  Peace

За Клеопатра - имахме такова предизвикателство, помня, защото участвах  Blush Може би си гледала снимките, бяха ми интересни особената очна линия  Mr. Green и златните устни  Peace

# 708
Може ли поне малко да ме насочите в коя от темите е предизвикателството за Клеопатра, отскоро следя темата и трудно ще се ориентирам.

# 709
  • в 1001-та нощ
Ето тук са гримовете от предизвикателството Египет, сложени с в скрит текст  Peace Има заглавна снимка и албум с още снимки

А моите, не знам защо ги няма - или не са ми харесали и съм ги качила отделно, или съм се забавила, не си спомням, ще го сложа в скрит текст и аз:

Скрит текст:

Линкове към предизвикателствата има в 1 пост, в скрития текст под "Предизвикателство"  Peace Някои липсват, който пуска новата тема - дано ги добави  Peace

# 710
  • Русе
г-жа Стихийно бедствие, със сигурност и коректора допринася за изсушаването. Не откривам точния за мен просто.  Sad
veselina_s_p, права си. Преди няколко години изобщо не се замислях за околоочни кремове, обаче сега горчиво съжалявам, защото можеше да забавя появата на първите бръчици. ooooh!
a.l.e.n.a, розовите тонове много ти отиват. Simple Smile

# 711
  • в 1001-та нощ
~Magi_TM~  Hug благодаря  Heart Eyes

ако пудрата е матираща - е напълно възможно  Peace Кои 2 пудри си пробвала?  Rolling Eyes

Може да пробваш и с матови телесни сенки, ако имаш пор ръка  Peace

# 712
  • Русе
Да, точно матиращи са. Едната е на Нарс, за лицето ми е чудесна, но на очите сложих 2 пъти докато се усетя, че тя ми пресушава клепача. Другата е на Манхатън антибактериалната. Май нямам телесни сенки. Трябва да разгледам все пак наличните.  bouquet
Аз и нова пудра трябва си купя. Все за тази Шанелската чета и ми се иска да я пробвам. Някой ще ми каже ли каква й е цената?

# 713
Привет, сори, че така нахлувам, но имам нужда от съвет за слагането на изкуствени мигли. Ми... нещо не ми се получава. Laughing Не знам лепилото ли е калпаво, какво... Като ги допра до клепача и не застават. Гънат се и не щат да залепнат. Колко трябва да чакам, преди да ги сложа? Навсякъде пише 15-30сек, докато лепилото стане лепкаво, но то не става такова. Отначало е съвсем течно, после изсъхва без да лепне. А и друго - клепача ми трепка, как да го избегна това?

# 714
Благодаря за снимките от предизвикателството.Аз ще ползвам златисто-кафяви сенки и може би малко тюркоаз плюс керемидено червило и тези дългите черни линии,които Алена  е направила в своя грим-гледах ги отдавна как се правят и дано да се справя.Иначе се колебая на коя от визиите да заложа.по-съвременната Леонор Варела или класиката тип ала Елизабет Тейлър или Вивиан Лий.При всички положения най-големи трудности ще ми създаде черния молив.

# 715
Привет, сори, че така нахлувам, но имам нужда от съвет за слагането на изкуствени мигли. Ми... нещо не ми се получава. Laughing Не знам лепилото ли е калпаво, какво... Като ги допра до клепача и не застават. Гънат се и не щат да залепнат. Колко трябва да чакам, преди да ги сложа? Навсякъде пише 15-30сек, докато лепилото стане лепкаво, но то не става такова. Отначало е съвсем течно, после изсъхва без да лепне. А и друго - клепача ми трепка, как да го избегна това?

Какво лепило ползваш?

И аз не се оправям особено със слагането на мигли  Crazy За това го правя 2 пъти в годината, по празници  Mr. Green
Аз имам уж читаво лепило - ДУО. Но на мен ми е трудно самото наместване на миглите. Да не казвам, че и магането ми е трудно  Crazy Винаги падат жертва 1-2 мигли на око.

Аз днес съм с лилаво - кафяв грим  Flutter Скоро не се бях гримирала така, а много обичам тази комбинация  Heart Eyes
И тези дни се присетих за Инглотските ми сенки, които, ако ги погледне човек, ще си помисли, че са купувани току-що  Blush Не ги бях порлзвала от 100 години.
Вчера не успях да си снимам грима, но днес ще се посторая  Flutter

# 716
Това, което си е в комплекта.

# 717
Това, което си е в комплекта.

Кой комплект, марка? Обикновено лепилата "от комплектите" не стават за нищо и се взема отделно. Пробвай с ДУО на МАК.

Пудра под очите се слага за да предпази грима от евентуално зацапване поради падащ прах от сенките, спиралата, пигментите....Аз почти винаги минавам леко с четката от прахообразната пудра,за да обера "мазнината" от крема.

# 718
Ми не знам каква марка е, пише Холивуд Laughing Колкото до Мак, има ли смисъл да го купувам за 1 носене? В смисъл няма ли по-достъпна марка в дрогериите?

# 719
  • Sofia
Не съм голям специалист в миглите, ама да се изкажа и аз  Flutter

На МАК наистина са хубави и миглите и лепилото, а и в магазина поставят мигли при нужда.
Имам и лепилото на DUO - пак е много хубаво и не засъхва Simple Smile

От дрогериините марки съм ползвала Eylure. Самите мигли не ми допаднаха, но мисля, че просто не избрах подходящи, не ми се получи желаният ефект  Flutter А и освен МАК и тези, други не съм ползвала, т.е. нямам голяма база за сравнение.
Но лепилото на Eylure ми хареса. Беше в кутийката на миглите в малка опаковчица. Лесно го нанесох, добре хвана и стана прозрачно  Peace Виждала съм, че се продава и отделно, но не зная какво му е цената Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт