Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 380
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Научете ме, моля, мили момичета, как да нося тъмно червило. Имам 20 номер от матовата серия на Голдън Роуз, слагах го 1-2 пъти, но нещо не е наред... Ексфолирам устните, нанасям балсам, малко след това молив за устни и накрая червилото, но след няколко часа цветът е изтрит много "некрасиво" - някак на парцали (ако мога така да е изразя). Ако нанеса червилото отгоре - става неравномерно. На път съм да се откажа. Кажете ми какво правя не както трябва или трябва да сменя червилото?

Извинявам се, че се намесвам, но имах същия проблем. Ако устните ти не са прекалено сухи, опитай да не слагаш балсам преди това, независимо, че изчакваш. При мен с тези червила се получаваше същото заради балсама, въпреки че изчаквах даже и по час преди да нанеса червилото. Пробвах без балсам и всичко си е ОК - червилото пак се изтрива, но след доста часове и равномерно.

# 691
темата умря

# 692
  • в 1001-та нощ
Аз напоследък съм го ударила на по-спортен стил и не се гримирам изобщо. Някакво особено състояние на духа, а днес за мое огромно учудване - получих много голям комплимент и бях втрещена - не успях да реагирам  Crazy

Иначе ми се гримира, играе ми се, но съм изкл. притисната до стената от задачки и дори време няма. Надявам се скоро напрежението да се разсее  Blush

Не сме правили предизвикателство скоро?  Rolling Eyes

# 693
Здравейте, момичета.
Дадоха ми мостри на новите глосове на "Шанел".Оказа се ,че аз съм също от тези, на който им "ляга" пирата.Но много трудно се справям със слагането.Трябва да е перфектно нанесен.Ако сложа молив може би ще стане,но аз за това ги харесвам глосовете,защото слагаш и бягаш.По някоя време подновяваш набързо и готово. newsm78
Бихте ли споделили имате ли такъв проблем или само аз съм с кривите ръце

# 694
  • София
Със сигурност глосове/червила с такава силна пигментация и тъмен/винен/червен и т. н. цвят са по-трудни за слагане и трябва да се сложат идеално. При тях всяка грешка си личи. Аз понякога се справям от първия път, понякога се омазвам цялата.

Така че - не е само при теб Simple Smile

# 695
Последно време и аз не правя особени гримове  Crazy
Карам си с едно и също.
Тези дни ми дойде поръчаната палитра от Зоева и още дори не съм си намазала пръстите - нещо съм болна  Mr. Green

# 696
 Laughing ООО Блаагодаря! Успокои ме!По- бавно и старарелно и квото стане  Simple Smile
Ще го купувам аз!Много ми харесва и е в тон с очилата ,кото нося

# 697
  • Belgium
parusheva, пробвай да слагаш база за устни отдолу. Изглажда повърхността, за да се нанася тъмния цвят гладко и без събиране в линиите и предпазва от разтичане извън контура.

Аз ползвам Prep+Prime на MAC съм много доволна, включително я слагам и под Пирата  Peace

# 698
Лек опит за разбуждане на темата, макар и с нещо обикновено и ежедневно.

В комбинация от Шанелската свободна пудра + метеорити. Не бях ги носила заедно от доста време, но във форума някой ме подсети. Наистина се получава страхотна полирана и озарена кожа.  Peace

# 699
  • гр. София
Много красиво ежедневно гримче.  Heart Eyes Кои сенки ползва?

# 700
  Момичета,привет!За Хелоуин ще се маскирам на Клеопатра и ще  правя грим в нейн стил.Много клипчета гледах и си харесах варианти.Какво ще ми препоръчате?Интересно ми еда чуя и вашите идеи и виждания относно подоб тип грим.Аз си мисля за нещо много златисто,дебела и много драматичка очна линия и може би комбинация със синьо и златно.

# 701
  • Русе
Разкош, Епона! Heart Eyes
Под очите слагате ли пудра? Аз открих, че още повече ми изсушава клепача и слагам само коректор. Остава обаче едно леко лъщене и не ме кефи без пудра как изглежда.  Thinking
Колко струва тази пудра на Шанел?

# 702
Шоколадче, на МАС - Blank Type, Malt, Copperplate, Carbon.  Peace

Маги, аз слагам пудра и под очите (след крем, фдт, коректор)... Там си ми е слабо място.

Мис Бингли, ако искаш да си по-автентична, то очертано изцяло око с черно, зелени сенки (доста и под очите), керемидено червено червило и подобен цвят руж и жълто-оранжеви нокти. Такъв е бил класическият модерен египетски грим, запазил се през вековете. А съдейки по рисунки, то тя е обичала да добавя и очертаване със синьо.

Но както си личи от филмите (Лионор Варела, Лиз Тейлър), популярната визия на Клеопатра няма много общо с това. Просто ти трябва да си решиш на кое да заложиш. Общо взето една плътна очна линия, комбинирана с каквто и да е, би свършило работа.

# 703
Ох, колко много ви се възхищавам  bouquet какви красоти творите Simple Smile
Аз първо нямам за къде да се глася толкова, защото съм по майчинство и излизам по разни площадки, където не върви много да съм толкова натруфена, но се старая да слагам лек ежедневен грим... и второ нямам вашия арсенал от хубави гримове  Confused
Гледам ви и предизвикателствата, много хубави неща сте правили  smile3501
От скоро ми се налага да излизам с очила и бих искала да ви помоля, да ми дадете няколко съвета за грим, който да стои добре с очила  Praynig

# 704
  • Русе
И аз задължително слагам първо крем, после коректор, обаче, въпреки това като сложа пудра се изсушава. Tired  Коректора ми е кофти, ще си взема нов, но ме съмнява, че и 2-те пудри, които ползвам не са подходящи за клепачите ми. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт