Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 403
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
parusheva  Hug сега се вижда  Blush И много по-добре представя ситуацията от другата снимка Simple Smile

Това, което е, като "вдлъбване" под скулата - бих оставила на пудра - матирано и светло - без допълнителен цвят, а горе на изпъкналата част - изглежда ми по-топчесто и обло - бих експериментирала с лека руменина и заскрежен хайлайт. Най-добре - експериментирай Simple Smile   bouquet

# 646
Ами вижда се благодарение на теб,Аленка.
Благодаря на всички за отговорите.Ще пробвам,че да видим .Аз по принцип не слагам много пудра,защото кожата ми е суха ,но ще пробвам да сложа само там,за да има брашнян ефект,нещо вместо хайлат да стой,но да е матирано.Нали?Аз много харесвам и руж и хайлайт и много се радвам,че няма да се ишавам от тях. Само бронзъри по -малко,че като не се слагат под скулата и някак незавършено изглежда.А ружа поставен върху най-изпъкналата част не омекотява ли все пак?Аз ружа си го слагам с кръгови движенеия,ама трябва да пробвам с по малка четка,тъй като лицето ми е малко.Аз ползвам тази на РТ,розовата,която е с форма на капка.
cvetij благодаря ти  Blush

# 647
  • в 1001-та нощ
Бронзър, може би - не под скулата в дупката, а отстрани на скулата - от издадената висока част - надолу към дупката/вдлъбнатото.

Като тук:

Това ще ти свие лицето в горната част  Peace Ще отнеме ширина  Rolling Eyes

# 648
parusheva писах на лични.

# 649
Брей, къде сме се забили на 4-5 стр  Crazy

Аз влизам да споделя забавна случка от офиса днес. Колежка има РД и колегите ми делегираха правомощията, аз да отида и да й купя подарък - грим (забележете определението "грим", не пудра, сенки, червило, а "грим"  Mr. Green) Отбелязвам и че повечето колеги са мъже, чиито жени нямат нищо общо с гримирането.
И отивам аз въодушевено вчера в Сефора и купувам една петица на Диор за въпросния подарък  Whistling Занесох я да я опаковат и стана супер готина.
Днес сутринта, като показах подаръкът (първоначално само опаковката, де, палитрата не се виждаше), колегите бяха ПОТРЕСЕНИ, как тази малка кутийка е излезнала почти 120лв  Joy Цяла сутрин все си мислеха, че съм скрила основната част от подаръка и ги бъзикам  hahaha Просто не мога да ви опиша какви УДИВЕНИ физиономии ме погледнаха, като им показах кутийката  Mr. Green

До сега не си давах сметка, колко добре е дресиран мъж ми  Mr. Green Той вече въобще не се впечатлява, как най-малките кутийки, са за най-много пари.

# 650
  • София
В духа на последния пост и при мен имаше удивени физиономии. Показвам новия гланц на Шанел и получавам единодушна реакция - "Ми то като моето бее, само че за 6 и нещо лв" И доволна усмивка в смисъл "как съм се прецакала"  Mr. Green
Сега сериозно - сложих го в 14 часа и до 19:30, докато не вечерях, не беше помръднало. Аз нямам такова червило, да не говорим за гланц. Цветът лееко избледня, но стана дори по-хубаво. Моето е номер 12, прекрасно за моята кожа, а и нямам нищо подобно, което вече си е направо попадение  Heart Eyes

# 651
Привет момичета. Нахлувам за да ви покажа гримът, който си направих днес.  Simple Smile
Имах идея за калсически грим нещо в стил "Холивуд" или може би 80-те години/не знам точно как се води,така си го измислих/ -червено червило, леки сенки в телесни нюанси, акцент-черен молив тип"лястовица" .

Ето снимчици:
слагам повечко снимки за да можете да прецените,защото се чудих как да се снимам, че да се вижда добре грима  Simple Smile

Приемам абсолютно всякакви критики, препоръки и прочие.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 15:15 от Miss_Bingley

# 652
  • в 1001-та нощ
Miss_Bingley, аз бих се радвала да има и една снимка с отворени очи - фронтално или в полупрофил, както и да е упоменато кои са продуктите Peace

cvetij  Blush и на мен ми е странно, когато някой  не разбира, че ти не искаш най-евтиното и "на сметка" - да кажем червено червило, просто някакво там - да прави червено ....

Все едно да си търсиш червена кола, без значение каква  Mr. Green

Веси и ММ обяснява, че най-малките кутийки са най-скъпи  Mr. Green .

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 15:39 от a.l.e.n.a

# 653
Алена, заповядай! Не разполагам с други снимки. Това са.

Доста станаха.  Grinning

# 654
  • в 1001-та нощ
Благодаря,  Hug За цветовете няма какво да се каже - те са "класически", както ти самата отбеляза  Peace

Като предложение за подобрение - прави ми впечатление на фронталните снимки, че има разстояние между молива и миглите - вижда се, като светъл процеп. На живо често това не се вижда, но снимките са "безкомпромисно" помагало в това отношение и предлагам при следващ грим да доближаваш молива повече към миглите - като си направиш линията - мини в самите мигли, за да е сигурно, че няма процепи  Peace

# 655
Благодаря ти Алена.Мисля че е крайно време да се науча да боравя с очна линия.Аз по-скоро исках мнения за преливането и като цяло обобщено за грима.Напоследък много се занимавам и се надявам с времето да се справям по-добре. Embarassed

# 656
  • в 1001-та нощ
Както ти каза - класическа схема, затова не виждам какво допълнително мога да кажа - тип пин ъп Simple Smile

Преливките - с такива неутрални тонове .... не виждам да са те затруднили, поне аз не виждам нещо, което да фрапира Simple Smile По-скоро цветовете едва се забелязват - повече на голяма снимка и с вглеждане  Blush

# 657
Да, наистине съвсем лек е грима, но аз и това целях, защото исках супер неутрален грим. На живо разбира се е по-различно и са по-наситени, но всеки път се удивлявам каква огромна разлика има в снимката и на живо. Но какво да се прави Simple Smile
Следващият път ще пробвам съвсем друг вид сенки.
Иначе за използваните продукти-нищо особено, съвсем достъпни -сенките са на Флормар, спиралата-есенсе, фон дю тена-афинитон golden beige, обикновен черен молив на Мода.  Simple Smile
Междудругото поръчах си една от палитрите на Sleek, още не съм я пробвала, номи се струва, че са страхотни цветовете и са добре подбрани.
Eто тази е:

Много ще се радвам ако някоя от вас ми препоръча фон дю тен-в търсене на нов съм, ценови клас-до 25 лева. Да не лъщи, да е малко по-сух, да издържа повече време, да стои естествено и да не жълтее.Кожата ми е доста бяла, нормална-към смесена. Ако открия нещо по-бяло и по-розовеещо ще е супер.  Simple Smile

# 658
  • София

Все едно да си търсиш червена кола, без значение каква  Mr. Green

Много добре казано  Peace
Аз наистина потърсих подобно нещо (като цвят) в Елитис днес, ами няма Whistling Иначе не е нужно да коментирам другите достойнства на глоса,  hahaha  но наистина няма. Другите цветове може би и да имат някакъв доближаващ се и по-достъпен заместител, но за мен този цвят е уникален - на който му отива, разбира се.

# 659
cvetij, и аз нося същия номер глос на Шанел 12 Екзотик и много си го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт