Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 395
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
cvetij, и аз нося същия номер глос на Шанел 12 Екзотик и много си го харесвам.

bouquet Информирах се вече от другата тема
Не е лесен за харесване цвят, само за бледа кожа според мен. Може и да греша Simple Smile и дано, защото всички го отбелязаха. Всички, т.е. дори и случайни непознати, което ми се случва рядко.

# 661
  • в 1001-та нощ
В духа на последния пост и при мен имаше удивени физиономии. Показвам новия гланц на Шанел...  Моето е номер 12, прекрасно за моята кожа, а и нямам нищо подобно, което вече си е направо попадение  Heart Eyes

Снимка и суоч (от нета)? Моля  Hug

# 662
  • София

Заповядай Simple Smile
Тиквеният цвят  Joy е моя, но е страхотен Simple Smile
За моя РД ще отстрелям и номер 16 или 18.

# 663
  • в 1001-та нощ
Аз пробвах мисля 15 и устните ми залепнаха, не мога да Ви опиша колко жестоко - направих усилие да си отворя устата. Дамата, с която обсъждах продуктите отбеляза, че повече провали ги имат същата забележка  Thinking А тук чета отзиви, че го няма този ефект  newsm78

Имам проби за у дома - ще тествам пак. При първата проба бях с червило, което изтрих, може да е станала реакция с дегримьора и това да е била причината и при другите дами  Rolling Eyes Никога до сега не съм имала такова лепнене - а може да е било, защото сложих повече продукт  Blush

# 664
  • София
В самото начало съвсем малко лепне, но после (след 5-10 минути) не ми лепне никак, не го усещам почти. На мен не ми дадоха проби за вкъщи първия път, като пробвах, но май не им изглеждах надеждна в Прити шоп  hahaha
За лепнене да кажа, че няма никакво, ама наистина никакво при глосовете на Ревлон, хубави са, трайни (не яжте и не пийте Joy hahaha). Цветовете не са кой знае какво за моя вкус, но може и от тях да си купя, ще видим Simple Smile

# 665
  • в 1001-та нощ
Аз никак не съм любител на глосовете, но с тях устните изглеждат доста обемни Simple Smile

# 666
Много ми хареса последният цвят. Аз също не обичам глосове, имам няколко но така си стоят, затова още не съм гледала шанелските. Притеснявам се да не залитна и после да си стои само в шкафа. Обаче тук много изкушавате, признавам.

# 667
  • в 1001-та нощ
М, да  Peace И аз не веднъж съм купувала с идеята - взимам го и вече ще нося, ама не  Laughing

# 668
Аз да се похваля, че днес за първи път се осмелих да гримирам наистина друг човек  Crazy До сега 1-2 пъти съм мацвала по малко цвят на някое момиче, но никога не съм правила цял грим.
Днес гримирах колежата, на която вчера й подарихме Диор-ската палитра  Flutter Аз нямам палитра на Диор, защото супер се разочаровах от тестерите на тези, които си бях харесала. Но тази палитра днес е страхотна! Ще взема да си харесам и една за мен  Crazy Палитрата е в нюд гамата, но въпреки това се получи хубав грим. Но ми беше супер странно да гримирам друг човек  Crazy На всичкото отгоре, трябваше да я гримирам с апликаторите от палитрата, защото тя няма четки, а искаше да й покажа как да се гримира с палитрата. Апликатори не съм пипала от няколко години и ми беше трудно да се оправя само с тях, но все пак се получиха нещата  Flutter

Аз днес порбвах бургундито на Катрис, от новите им матови единични сенки - върха е!  Heart Eyes Flutter Вече имам поне 3-4 цвята бургудни, но този ми харесва най-много. Не е от най-тъмния нюанс и е една идея по-червен. Сянката не е пълен мат, а има съвсем лек перлен блясък, колкото да придаде искрящ цвят  Grinning Сенките на трайни, наситени и не се ронят така, както си мислех първоначално. Е, не че не се ронят въобще, но е съвсем поносимо  Wink

Преди малко с новия код във ФЮ, си поръчах още една Винтидж четка за сенки - влюбих се в тях  Heart Eyes

# 669
Цитат
Аз днес порбвах бургундито на Катрис, от новите им матови единични сенки - върха е!  Love Flutter Вече имам поне 3-4 цвята бургудни, но този ми харесва най-много. Не е от най-тъмния нюанс и е една идея по-червен. Сянката не е пълен мат, а има съвсем лек перлен блясък, колкото да придаде искрящ цвят  Very Happy Сенките на трайни, наситени и несе ронят така, както си мислех първоначално. Е, не че не се ронят въобще, но е съвсем поносимо  Wink

Преди малко с новия код във ФЮ, си поръчах още една Винтидж четка за сенки - влюбих се в тях  Love

Заинтригува ме с това бургундско. Ще ми покажеш ли за коя палитра на Катрис става на въпрос?
И аз много харесвам бургунди цвят, но много рядко слагам-да не кажа въобще.
И каква е тази винтидж четка? Ккаво представлва?

# 670
Не е палитра, единични сенки са. Ето това са цветовете:

Аз имам бургундито и последния цвят в дясно  Flutter

А Винтидж е марка във ФЮ. Последният път си поръчах 2 тяхни четки, ей така на майтап, да си допълня поръчката. Оказаха се страхотни. Най-добрите четки за нанасяне на сенки, които съм пробвала  Heart Eyes Най-вече тази:
http://www.feelunique.com/p/The-Vintage-Cosmetics-Company-Boxed- … ream-Shadow-Brush

# 671
  • на последния етаж
А тези сенки на Катрис на каква цена са? Прекрасни цветове!  Heart Eyes

# 672
Веси, няма ли да ни покажеш гримчето поне?  Praynig  Много искам да видя как ти стои това бургунди.

# 673
  • гр. София
Кремообразни ли са или снимката ме заблуждава?  newsm78

# 674
А тези сенки на Катрис на каква цена са? Прекрасни цветове!  Heart Eyes

Нямам спомен за цена  Thinking Хич не помня цифри, нищо че по зял ден с тях работя  Crazy Но бяха под 10лв

Веси, няма ли да ни покажеш гримчето поне?  Praynig  Много искам да видя как ти стои това бургунди.

Ще се пробвам да снимам довечера, дано излезне нещо  Rolling Eyes

Кремообразни ли са или снимката ме заблуждава?  newsm78

Не са кремообразни, но се мажат лесно наистина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт