Астрология - 5 тема

• 52 443
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, опразвам апартамент в София и намерихме много книги на астрологична  тематика, издания след 1989 г. , ако някой се интересува да ми пише на лични за списък. Само до тази събота сме там.

# 691
астромелия, а Юпитер в близнаци ли ти е?

# 692
Риби са двоен знак и когато са на десц. могат да дадат повече бракове. Но също така може да означава, че човекът ще избере жена със силно влияние на знак риби или нептунов типаж - чувствителен, нуждаещ се от помощ и подкрепа, с афинитет към изкуствата, артистичен. От значение ще е как е поставен Юпитер.

Здравейте дами, позволете и аз да се включа в темата. Този пост ме заинтригува. Аз също съм с Риби на десцендента. И за мен партньорствата са проблемна тема. Най-разтърсващата ми и голяма любов беше с мъж Риби. И тази връзка започна при един транзит на Плутон, съвпад с наталната ми Венера. Любовта беше болезнена, страстна, на принципа или всичко, или нищо, точно както е характерно за Плутон. Вече не искам да чуя за мъж Риби. Имала съм и друга дълга връзка, която завърши много зле. При мен Юпитер е разположен в 10 дом и в точен съвпад с МЦ,а Нептун в 3 дом, в Стрелец и в съвпад с Меркурий. Брак не съм сключвала още.  Според вас дали моя Юпитер най-накрая ще изиграе някаква роля и ще описва брачния ми партньор?  #Crazy Или Юпитер вече се е "проявил" чрез въпросния мъж Риби? newsm78
[/qu

Брака е по 7 дом.Планети в 7 дом и техните аспекти.

# 693
Да, в Близнаци  Simple Smile И на всичкото отгоре сега имам вземане-даване с мъж с асцендент Близнаци, абсолютен меркуриев тип.

# 694
Риби са двоен знак и когато са на десц. могат да дадат повече бракове. Но също така може да означава, че човекът ще избере жена със силно влияние на знак риби или нептунов типаж - чувствителен, нуждаещ се от помощ и подкрепа, с афинитет към изкуствата, артистичен. От значение ще е как е поставен Юпитер.

Здравейте дами, позволете и аз да се включа в темата. Този пост ме заинтригува. Аз също съм с Риби на десцендента. И за мен партньорствата са проблемна тема. Най-разтърсващата ми и голяма любов беше с мъж Риби. И тази връзка започна при един транзит на Плутон, съвпад с наталната ми Венера. Любовта беше болезнена, страстна, на принципа или всичко, или нищо, точно както е характерно за Плутон. Вече не искам да чуя за мъж Риби. Имала съм и друга дълга връзка, която завърши много зле. При мен Юпитер е разположен в 10 дом и в точен съвпад с МЦ,а Нептун в 3 дом, в Стрелец и в съвпад с Меркурий. Брак не съм сключвала още.  Според вас дали моя Юпитер най-накрая ще изиграе някаква роля и ще описва брачния ми партньор?  #Crazy Или Юпитер вече се е "проявил" чрез въпросния мъж Риби? newsm78
[/qu

7 дом е празен, нямам пукната планета. Риби е и на върха на 6 дом. И в 6 дом нямам планети.

# 695
И моят ДЦ е в Риби и точно в 7-ми Дом.

И аз съм имала доста проблеми във връзките, макар че както не веднъж съм споменавала, 90% от тях идваха от мен. От това, че искам винаги аз да контролирам и че съм обсебваща и ревнива.
Може би нещо в поведението ти го предизвиква?  newsm78 Но тези периоди при повечето са временни, така е рано или късно ще приключат.

# 696

[/qu

7 дом е празен, нямам пукната планета. Риби е и на върха на 6 дом. И в 6 дом нямам планети.

Върха на 6 и 7 дом е риба-така ли е.Пусни една карта - така малко се получава кореспонденция тип - развален телефон

# 697

[/qu

Върха на 6 и 7 дом е риба-така ли е.Пусни една карта - така малко се получава кореспонденция тип - развален телефон

Направих карта, но не откривам опция за прикачване на файл  #Crazy Помощ   Praynig

# 698
     Здравейте, мами   bouquet

Включвам се с един въпрос, който е много странен - признавам си без бой  Mr. Green

Как мога да определя асцедента на човек, който не мога да попитам направо за рожденият му час- не сме толкова близки и няма начин да го питам за часът  му.... нито директно нито индиректно Thinking

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 13:15 от Ванилина

# 699
    Здравейте, мами   bouquet

Включвам се с един въпрос, който е много странен - признавам си без бой  Mr. Green

Как мога да определя асцедента на човек, който не мога да попитам направо за рожденият му час- не сме толкова близки и няма начин да го питам за часът  му.... нито директно нито индиректно Thinking

Ректификацията е най-сигурният метод, но трябват данни, дати за важни събития в живота на човека. Другият вариант е по-външен вид, но планети в 1-ви дом и управителя на Асцендента обикновено размиват нещата.

Например, опитвах се да определя Асцендента на едно момиче. На външен вид с руса, къдрава коса, кръгло лице, широка усмивка, големи очи, хубава кожа и като цяло поддържана. Първата ми мисъл беше Везни, но някак си хороскопа не отговаряше. Другите ми предположения бяха Стрелец или Дева. Накрая реших, че Асцендента трябва да Рак, заради ниският ръст и разделечените очи. Така Слънцето отиде в 7-ми дом, с което си обясних Везнишките черти, а 6-ти и 9-ти дом се напълниха с планети, което обясни защо ми прилича на Дева и Стрелец.

# 700
Ето линк към картата, надявам се да се отвори.

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 06:49 от Astromelia

# 701

http://prikachi.com/images.php?images/437/8068437o.jpg
Да върха на 7 дом в Риби - рибата е двоен знак - възможно е да имаш два брака.Нептун в Стрелец -3 дом - с секстил с Луната - имаш повишена чувствителност,отзивчивост,състрадателност.
Луната в нат. карта ти е в съвпад с Плутон - доминираш над другите.

# 702
Tака е, Марбея! Може би съжителството с мъж , продължило няколко години, може да се счита за брак, т. е. вече съм имала един. Но аз се питам каква роля ще изиграе в живота ми още Юпитер, нали това е стария управител на Риби..Някъде бях чела, че Нептун тук не се гледа, а само Юпитер като управител на Риби. И този съвпад на Нептун и Меркурий...

# 703
Tака е, Марбея! Може би съжителството с мъж , продължило няколко години, може да се счита за брак, т. е. вече съм имала един. Но аз се питам каква роля ще изиграе в живота ми още Юпитер, нали това е стария управител на Риби..Някъде бях чела, че Нептун тук не се гледа, а само Юпитер като управител на Риби. И този съвпад на Нептун и Меркурий...

Меркурий/Нептун -широк съвпад,това не са Слънцето /Луната при тях орбиса е 8-10 гр.
Може би малко или много пътуваш.Този аспект влияе и на ума,интуицията.
Юпитер в 10дом - отдадена си на работата,печелиш добре,имаш обществен престиж.Имаш подкрепата на родителите си.

# 704

http://prikachi.com/images.php?images/437/8068437o.jpg

Еха, е, как няма да привличаш Риби и Близнаци. Нептун е в 3-ти дом, а това е дома на Близнака, при това в съвпад с Меркурий, естественият управител на Близнаци. Проблемите в любовта обаче ми се струва, че идват от изгорената Венера, това указва турболентните връзки. Също така Венера е в интерсептиран знак, не е способна да привлече, това, което желаеш и типа хора с които искаш да общуваш. Другият проблемен аспект е Венера квинконс Марс, който създава несъгласие между любовта/партньорството и сексуалните отношения.
Иначе като цяло мъжете, които привличаш са си проблемни, вероятно безпокойни, безцеремонни, а може би дори отмъстителни и ревниви.

Общи условия

Активация на акаунт