Астрология - 5 тема

• 52 454
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Ясно, благодаря ти!   bouquet
Никога не съм разбирала от изкувство. Аз съм чувствителна личност с тези Риби навсякъде в хороскопа ми, но понякога се чувствам все едно няма много рибешко в мен  Shocked като изключим емоциите де.
Непрекъснато искам да доминирам и да определям правилата, много съм твърдоглава. Това са повече качества на огнените зодии, а аз съм лишена от тях в хороскопа си.

# 676
Ти имаш силен Сатурн, а Сатурн си пада малко control freak, и с Дева на Асцендента - обичаш реда и организацията. Имаш и Венера опозиция Плутон, такива хора във връзките си са контролиращи.
Липсата на огнени знаци, впрочем се компенсира от планети в огнени домове (1-ви, 5-ти, 9-ти). При теб Марс е в 5-ти дом, а това сочи за Овенски качества (Овните са адски твърдоглави) + това Марс управлява 8-ми дом, който се свързва с Плутон и знака на Скорпиона - ревност, контрол, сила, манипулация.

# 677
Това определено обяснява защо съм толкова твърдоглава и искам винаги да контролирам нещата. Хич не обичам да ми се налагат някакви неща, нито в семейството, нито в работата. Гледам да се уча на повече компромиси и търпение, че лошо. А, иначе как се разбира коя планета е 'силна' или 'слаба' в хороскопа?

# 678
Взема се предвид позицията на планетата по знак, дом, аспекти. Тук има тест за планетарна сила на всяка една планета - https://skywriter.wordpress.com/planetary-tests/

# 679
Страхотно, сега ще го видя.
Много ти благодаря!

# 680
Здравейте,
искам да ви попитам в картата си имам Съвпад на Сатурн и Плутон! Транзит и на Сатурн и Плутон!
  Shocked
От началото на годината се търся работа/но все нещо не става, одобряват ме за финално интервю,но избират другия кандидат или една седмица всеки ден ходя на интервюта, другата никой не ми се обажда/ Като в застой съм, една дупка без изход . Възможно ли е този цикъл в момента да създава тези трудности? Т.е докато не отмине транзита и на двете планети или съвпада ?

И аз преди 2 години имах същия проблем. Една година подавах за работа, ходех по интервюта, някои много успешни, но накрая все нещо се сгромолясваше и не ме взимаха. По едно време супер много се бях отчаяла. Тогава се посъветвах с астролог да ми каже дали все някога ще намеря работа  Shocked
Каза ми, че ще се отворят възможности съвсем скоро (става въпрос за началото на 2014), но няма да е мечтаната работа. Оказа се, че ще трябва да изчакам Сатурново завръщане, за да отпаднат бариерите, че преди това все ще изпитвам някакви трудности в работата и все ще има нещо, което да не ми харесва. Доколкото знам за работата/кариерата се гледа Меркурий и 6-ти/10-ти  Дом. Моят Меркурий е точно в 6-ти Дом (Риби), в Секстил с Юпитер, Сатурн и Уран. 10-ти Дом е във Водолей (МЦ). Не съм сигурна точно какво значи това разположение.
Близо 2 месеца след консултацията с астролога излязоха 2 възможности за работа, едната беше с по-сигурен договор, но никакви шансове за развитие, другата-по-висока длъжност, но с кофти договор. Аз реших да избера втората, защото сметнах, че макар и по-несигурна, ще ми даде възможност за развитие в бъдеще. Но е факт, че изобщо не бях доволна, все имаше някакви проблеми. Стигна се до там, че след година напуснах и в момента пак търся друго. Само много се надявам този път да не отнеме толкова време  Shocked Shocked Успех и на теб и дано много скоро се отворят възможности!  Peace

# 681
Когато чета тълкуването на наталната карта на ММ, все едно е за друг човек Rolling Eyes

Не използвай равни домове.

мен ме устройва, дева ми звучи по-стабилно от стрелец Simple Smile))))

Елч, преди време правих "разследване" за мъжете с най-дълги връзки/бракове. Знакът Стрелец определено взимаше превес, даже се учудих, защото знам, че Стрелецът се слави като ергенът на хороскопа.

СлънцеЛуна аз също от има няма две години правя такова изследване и то точно относно зодия Стрелец и всички около мен - говоря за общо 6 човека все мъже - имат проблемни връзки, бракове, извънбрачни връзки - от всичко по много. Дори двама са родени на една и съща дата, но различни години и в момента наблюдавам как по-малкия изпитва подобни обрати в живота си на горе-долу същата възраст, каквито е изпитвал и другия когато е бил на тази възраст - крах във всичко - връзки, работа, обкръжение, депресии. Другия вече го е минал този период отдавна и по ок. Но всички до един са с проблемни връзки.

# 682
Дами, как бихте коментирали следния аспект:

Прогресивна луна в съвпад с натален Юпитер в осми дом в Телец.
Натален Юпитер е в секстил с натална Венера 1 градус и в квадрат с натален Марс 8 градуса. Нещо друго като инфо трябва ли?

# 683

Натален Юпитер е в секстил с натална Венера 1 градус и в квадрат с натален Марс 8 градуса. Нещо друго като инфо трябва ли?
В кой нат.дом става съвпада.В нат.карта Луната в кой дом е,също Юпитер.Къде са разположени господарите им.Имат ли аспект помежду си в нат.карта. Можеш да сложиш картата си.

# 684
Елч, преди време правих "разследване" за мъжете с най-дълги връзки/бракове. Знакът Стрелец определено взимаше превес, даже се учудих, защото знам, че Стрелецът се слави като ергенът на хороскопа.
Стрелец на децендента ли или като зодия?

аз все си мисля, че стрелците сме флиртаджии и любовчии, но това не значи, че не се женим. ние с мм сме и двамата стрелци, преди да се срещнем добре сме си поживяли. сега вече 7 г. сме си екстра заедно. е, не сме се клели във вечна вярност, но засега се справяме и с това. мисля си, че точно тази относителна свобода и липса на "окови" е тайната на успеха при нас  Simple Smile друг е въпросът, че при един стрелец всичко е "засега" Mr. Green затова и се захванах да гледам деценденти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green а и пусто много ме глождат пустите му риби на децендента. да не говорим, че аз съм с козирог на децендента, но пък Сатурн ми е в съвпад с Юпитер  Mr. Green

# 685

В кой нат.дом става съвпада.В нат.карта Луната в кой дом е,също Юпитер.Къде са разположени господарите им.Имат ли аспект помежду си в нат.карта. Можеш да сложиш картата си.

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 11:00 от Пит

# 686

Луна в Телец -екзалтира,има стабилност в емоциите,но в 8 дом е - в падение-лесно си ранима,можеш да станеш ревнива,завистлива,отмъстителна.Съвпада с Юпитер е благопиятен аспект - подсказва успех,късмет по 10дом - репутацията,положението в обществото,слава,издигане,амбиция  и по 3 дом- всички сфери на комуникация,говорене,писане,кратки пътувания.

# 687
marbeq, благодаря ти!   bouquet

# 688
  • София близо до Витоша
Планета   Позиция   Дом
Слънце   14 дева-/дева/- 37' 20"        4
Луна           24 дева-/дева/- 52' 24"        5
Меркурий   29 дева-/дева/- 09' 19" R        5
Венера   24 лъв-/лъв/- 26' 00" R        4
Марс           16 лъв-/лъв/- 05' 01"        4
Юпитер   03 стрелец-/стрелец/- 27' 52"        7
Сатурн   01 скорпион-/скорпион/- 15' 21"        6
Уран           05 стрелец-/стрелец/- 19' 41"        7
Нептун   26 стрелец-/стрелец/- 27' 47" R        7
Плутон   27 везни-/везни/- 45' 33"        5
Хирон   02 близнаци-/близнаци/- 56' 04"        1
Лилит   19 водолей-/водолей/- 19' 05"      10
True Node   21 близнаци-/близнаци/- 07' 15" R        1
P. of Fortune   22 телец-/телец/- 03' 10"      12
Vertex   29 везни-/везни/- 28' 58"        6

Може ли някой да ми помогне-интересуваме само и единствено дали скоро ще започна работа?
/Бях ходила миналата година на Астролог-Оксанка и тя ме каза,че най-късно февруари ще си намеря работа,е вече сме почти май, все нещо ми избягва от късмета/

# 689
Риби са двоен знак и когато са на десц. могат да дадат повече бракове. Но също така може да означава, че човекът ще избере жена със силно влияние на знак риби или нептунов типаж - чувствителен, нуждаещ се от помощ и подкрепа, с афинитет към изкуствата, артистичен. От значение ще е как е поставен Юпитер.

Здравейте дами, позволете и аз да се включа в темата. Този пост ме заинтригува. Аз също съм с Риби на десцендента. И за мен партньорствата са проблемна тема. Най-разтърсващата ми и голяма любов беше с мъж Риби. И тази връзка започна при един транзит на Плутон, съвпад с наталната ми Венера. Любовта беше болезнена, страстна, на принципа или всичко, или нищо, точно както е характерно за Плутон. Вече не искам да чуя за мъж Риби. Имала съм и друга дълга връзка, която завърши много зле. При мен Юпитер е разположен в 10 дом и в точен съвпад с МЦ,а Нептун в 3 дом, в Стрелец и в съвпад с Меркурий. Брак не съм сключвала още.  Според вас дали моя Юпитер най-накрая ще изиграе някаква роля и ще описва брачния ми партньор?  #Crazy Или Юпитер вече се е "проявил" чрез въпросния мъж Риби? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт