Много добре звучи това, но за съжаление няма как да стане. Имаш дадено положение в хороскопа си, то си е там, няма как да го "изключиш" за да не ти влияе.
В случая говорим за хора, които не могат да изградят такава "настройка" и какво им пречи (астрологично) за това. Има и такива. И то немалко.
Прогресивната Луна се свързва с действие на вътрешно ниво, не толкова с външна изява или събития. Как се чувстваме, какво изживяваме, а не какво ни се случва.
Относно прогресивната Луна, която си е сменила знака от риби в овен, също не смятам, че това е причина за започване или край на връзката. По принцип с прогресивна Луна в риби човек става по-чувствителен и емоционален като често стига до крайности. Характерна е и интровертност, обръщане към себе си и вътрешния си свят. Може да реши да се занимава с някакъв вид изкуство или духовна практика. Прогресивна Луна в овен прави човек по-енергичен, решителен и деен. Готов е да се впуска във всякакви нови начинания и предизвикателства.
.
хайде да не го казваме негативните аспекти, а напрегнатите аспекти. На мен, освен един квадрат на Нептун и Юпитер, друго не ми се намира, поне не и на основните планети, но синът ми има доста, при него опозициите и квадратите/ особено вторите / с лопата да ги ринеш.....интересува ме как да се работи над тях, един вид как да бъдат отработени, или как да ги накараме да работят в наша полза......
........