Астрология - 5 тема

• 52 414
  • 768
  •   1
Отговори
# 45

куку-руку, щастието ми се струва, че е лична настройка и дори при негативни аспекти можеш да се чувстваш щастлива, ако не допускаш да ти влияят.

Много добре звучи това, но за съжаление няма как да стане. Имаш дадено положение в хороскопа си, то си е там, няма как да го "изключиш" за да не ти влияе.
В случая говорим за хора, които не могат да изградят такава "настройка" и  какво им пречи (астрологично) за това. Има и такива. И то немалко.

Прогресивната Луна се свързва с действие на вътрешно ниво, не толкова с външна изява или събития. Как се чувстваме, какво изживяваме, а не какво ни се случва.
Относно прогресивната Луна, която си е сменила знака от риби в овен, също не смятам, че това е причина за започване или край на връзката. По принцип с прогресивна Луна в риби човек става по-чувствителен и емоционален като често стига до крайности. Характерна е и интровертност, обръщане към себе си и вътрешния си свят. Може да реши да се занимава с някакъв вид изкуство или духовна практика. Прогресивна Луна в овен прави човек  по-енергичен, решителен и деен. Готов е да се впуска  във всякакви нови начинания и предизвикателства.

# 46
Куку руку сега погледнах и мойте прогресии при мен няма такава зависимост по скоро има зависимост от преминаването на Луната от дом в дом не от знак в знак. Въпреки че и мойте връзки всички са приключвали изненадващо и внезапно. На предния ден са ми говорили как съм любовта на живота им на следващия раздяла и нямам обяснение за нито една раздяла  Rolling Eyes

Lailah ,да като сменя дома, също има събития. Точно когато е на върха на дома....

Herzen, моята пр Луна е в скорпион от година вече. Как пък не срещнах един скпорпион , бе  Rolling Eyes Толкова ги харесвам и се разбирам с тях  Rolling Eyes Къде са....защо не срещам скорпиони аз  Tired

# 47
Greene, значи това, че вече срещам втори човек , с който имам връзка и пр луна му е в Риби, да го отдам на случайност ли? Не мисля, че е случайно....

Да, луната влияе на вътрешно ниво, но Ръшман казва, че се случват събития, когато  пр Луна сменя знак или е на куспидата на дом. Тя определено влияе и на външно ниво. Това го помня много добре...  Пише за критичните градуси, също така , че са показателни .

# 48
Със сигурност е случайно Simple Smile.
Няма как една прогресивна Луна при смяна на знак/дом да води до събитие. Освен, ако не е подкрепена с транзити и дирекции към важни точки от хороскопа. В началото на годината прогресивната ми Луна е минала в знак близнаци, а съвсем скоро и в 3-ти дом - нито съм усетила някакво по-специфично влияние, нито е довела до събитие.

# 49
Искам да питам Антоанета Георгиева има ли сайт, или пък някой дали знае дали разглежда само един аспект..искам прогнози само в едно отношение, което преди време Вотей ми отговори, че не правела, не можело така. И тъй като имаше много препоръки за Антоанета реших да я посетя, стига да предлага такова нещо...

# 50

куку-руку, щастието ми се струва, че е лична настройка и дори при негативни аспекти можеш да се чувстваш щастлива, ако не допускаш да ти влияят.

Много добре звучи това, но за съжаление няма как да стане. Имаш дадено положение в хороскопа си, то си е там, няма как да го "изключиш" за да не ти влияе.
В случая говорим за хора, които не могат да изградят такава "настройка" и  какво им пречи (астрологично) за това. Има и такива. И то немалко.

Но можеш да го накараш да ти влияе по-продуктивен начин ? Или не ?

# 51
Можеш, но това няма нищо общо с щастието.

# 52
Искам да питам Антоанета Георгиева има ли сайт, или пък някой дали знае дали разглежда само един аспект..искам прогнози само в едно отношение, което преди време Вотей ми отговори, че не правела, не можело така. И тъй като имаше много препоръки за Антоанета реших да я посетя, стига да предлага такова нещо...
т.е. искаш консултация по една тема? напр. любов, така ли?

# 53
Куку руку сега погледнах и мойте прогресии при мен няма такава зависимост по скоро има зависимост от преминаването на Луната от дом в дом не от знак в знак. Въпреки че и мойте връзки всички са приключвали изненадващо и внезапно. На предния ден са ми говорили как съм любовта на живота им на следващия раздяла и нямам обяснение за нито една раздяла  Rolling Eyes

Lailah ,да като сменя дома, също има събития. Точно когато е на върха на дома....

Herzen, моята пр Луна е в скорпион от година вече. Как пък не срещнах един скпорпион , бе  Rolling Eyes Толкова ги харесвам и се разбирам с тях  Rolling Eyes Къде са....защо не срещам скорпиони аз  Tired
Е, как да не срещаш-аз, аз , аз Mr. Green

# 54
Можеш, но това няма нищо общо с щастието.

Мен, ей това ме вълнува много, как да се работи над.......... newsm78 хайде да не го казваме негативните аспекти, а напрегнатите аспекти. На мен, освен един квадрат на Нептун и Юпитер, друго не ми се намира, поне не и на основните планети, но синът ми има доста, при него опозициите и квадратите/ особено вторите / с лопата да ги ринеш.....интересува ме как да се работи над тях, един вид как да бъдат отработени, или как да ги накараме да работят в наша полза......

Да ви споделя, как използвам при синът ми, че е със Слънце в Овен, т.е. овните обичат предизвикателствата, трябва да имат стимул....случайно го открих, разказах на една приятелка Овен, и тя каза, ами да, ние Овните обичаме предизвикателствата, иначе може и пръстта си да не мръднем, трябва да има борба''.....
Какво направих, аз много мразя, когато баткото иска да играе на игри/ на комп, таблет/, намирам ги за облъчващи децата, да не кажа вредни, като замбирани са. Има ограничение по 30мин. сутрин и 30 вечер....но направи ли нещо, и веднага наказвам, 1 седмица без игри/ таблет......и така вечно си е без таблет, я го огрее 2-3 дни в месеца Mr. Green, но скоро започна да играе шах, и му казах, че ако бие компа на шах, има бонус, таблет за деня/ т.е. трябва да бие всеки ден компа, за да има всеки ден таблет/преди да поставя условието, не успяваше да спечели партия шах......резултата: започна да бие  компютъра на шах, направо не мога да повярвам.....сега вдигам мизата: две последователни игри трябва да победи компа и тогава таблет.....после увеличавам сложността на играта Wink........ Mr. Green
Можем да обсъдим, как определени позиции, аспекти в картите на децата, ни подсказват, или кой е най-добрия подход към тях?
Само давам идея........тя астрологията е необятна

# 55
  • София
Хаха Ани направо си го манипулираш детето Simple Smile
Това е добър въпрос с аспектите как да извлечеш полза от напрегнат аспект.
Аз деца нямам но виж мойте се чудя как да ги използвам  Rolling Eyes
Аз лично от Антоанете Георгиева не съм особено доволна Sad

# 56
Да, искам по един въпрос, но ако не взима много за цялостен, ще си направя цялостен. Макар че скоро имам правен хороскоп, искам от любопитство да сверя и с друг астролог..

Lailah, от кое точно не си доволна, не е познала нещо, отношението...?
Кой друг бихте ми препоръчали?

# 57
aniram***, детето какви аспекти има към Луната ?

За отработването на аспектите, чела съм ги някъде тези работи. Например Меркурий квадрат Юпитер трябва да получи образование за да има по-ясна мисъл и да не преувеличава. На подобен принцип са и другите негативни аспекти.

# 58
  • София
СлънцеЛуна можеш ли да постнеш това, което си чела. Аз и този квадрат го имам маркурий-юпитер Simple Smile
Потребител22 отношението не ми хареса, както и тълкуването...
 На мен нито един астролог до сега не ми е познавал нищо Sad

# 59

Общи условия

Активация на акаунт