Астрология - 5 тема

• 52 552
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Луната, Юпитер и асцендента за диети  Peace
zorita, къде ще ходиш на курс, при кой преподавател?

# 496
Херзен, СлънцеЛуна, при мен Юпитер е У6. Всъщност винаги на това, че стрелец ми е на к6 съм отдавала крайното си нежелание да спазвам диети и подчертаното си непостоянство при тяхното правене.

Иначе Юпитер ми е в съвпад със Сатурн в 4 дом (везни) и правят квадрат към Марс (6 дом) и секстил със Слънце (5 дом).

Луната ми е управител на асцендента и на нея приписвам окръглената си фигура Simple Smile Тя ми е в 4 дом, в съвпад с Плутон (везни).

# 497
Ето, Юпитер си е точно разширение. В първи дом или на АЦ даже може да даде склонност към напълняване.
Но при теб има Марс в 6-ти...може да използваш тази енергия като тренираш физически.

# 498
да, факт е, че при мен никава диета не работи без спорт и всъщност винаги като правя диета залагам повече на спорта, отколкото на ограничаването на храната.

миналата година Юпитер ми беше в 1 дом. качих 30 кг. по време на бременността си. сега вече е във втори дом и се надявам да си ги сваля полека-лека, ама пусто бая са Simple Smile

# 499
да, факт е, че при мен никава диета не работи без спорт и всъщност винаги като правя диета залагам повече на спорта, отколкото на ограничаването на храната.

миналата година Юпитер ми беше в 1 дом. качих 30 кг. по време на бременността си. сега вече е във втори дом и се надявам да си ги сваля полека-лека, ама пусто бая са Simple Smile
Как се чувстваше,когато Юпитер ти транзитираше през 12 дом?

# 500
  • в 1001-та нощ
Ето, Юпитер си е точно разширение. В първи дом или на АЦ даже може да даде склонност към напълняване.
Но при теб има Марс в 6-ти...може да използваш тази енергия като тренираш физически.

При мен  Юпитер е в 1 дом в наталната карта и съм много склонна към напълняване, а бях и пълна, като малка  Peace

# 501
А кои аспекти се гледат при депресия и за излизане от нея? Уж Юпитер ми минава през 1-ви дом, ноооо аз влизам във все по-дълбока депресия и не усещам излизане, а задълбочаване. Този Сатурн ми разказва играта отвсякъде.

# 502
къде ти прогресивната Луна?

# 503
Марбея, наложи ми се да прекарам няколко месеца в доста голяма (поне за мен като стрелец) изолация, защото трябваше да лежа. Не знам дали това не беше проявлението на Сатурн в 5 дом (тежка бременност), но е факт, че почти нямах социални контакти, което направо ме убиваше. съответно обикалях и бая по лекари/болници. иначе извън това не се сещам нещо друго различно да е имало.

# 504
Марбея, наложи ми се да прекарам няколко месеца в доста голяма (поне за мен като стрелец) изолация, защото трябваше да лежа. Не знам дали това не беше проявлението на Сатурн в 5 дом (тежка бременност), но е факт, че почти нямах социални контакти, което направо ме убиваше. съответно обикалях и бая по лекари/болници. иначе извън това не се сещам нещо друго различно да е имало.
Благодаря ти! Лекари/болници -  си имала и активен 6 дом или аспекти към Г6 И Г12.
В нат.карта Юпитер къде е дом,аспекти?

# 505
А кои аспекти се гледат при депресия и за излизане от нея? Уж Юпитер ми минава през 1-ви дом, ноооо аз влизам във все по-дълбока депресия и не усещам излизане, а задълбочаване. Този Сатурн ми разказва играта отвсякъде.

По транзити или по натал ?

В натал, тежки аспекти Слънце/Сатурн, Луна/Сатурн, Слънце/Плутон, Луна/Плутон. Нептун също се свързва с промяна в настроенията. Също така и 12-ти дом.

# 506
Ооооо Елч недей, че и на мен сега Сатурн ми е в 5-ти дом.  #2gunfire И забелязвам че се самоограничавам, както и всичките ми приятелки изчезнаха - едната в София, другата не знам си къде, третата с нов мъж и аз сама като кукувица едно кафе няма с кой да изпия. Преди това и аз болести болести .... Тогава да не се тръшкам, че нямам мъж и няма от кой да забременявам, защото ще е тежко!!! #Crazy
 ooooh! то вече не знае човек, така зле, иначе още по- зле!

# 507
СлънцеЛуна,
При мен май е по транзит. Имам Сатурн съвпад Уран и Уран опозиция Сатурн Уран ми е Г7. Нептун ми  транзитира през 7 дом.
Sun square Moon, Moon quincunx Saturn, Sun trine Pluto, Moon quincunx Pluto - това по натал.
А иначе имам 5 ретроградни планети по натал - Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон. Това какво значи??? Например сега като транзитния Сатурн е ретрограден и моя наталния е ретрограден нещо хубаво ли да очаквам? newsm78
Че и Юпитер май сега е ретрограден!

# 508
Благодаря ти! Лекари/болници -  си имала и активен 6 дом или аспекти към Г6 И Г12.
В нат.карта Юпитер къде е дом,аспекти?
Юпитер ми е У6.
В натала ми е в 4 дом (везни), в съвпад със Сатурн и каре с Марс (6 дом)

Ли13, 5 дом е на аху-иху-то и децата, та сигурно Сатурн там ще ти поограничи любовните афери. Иначе излолацията е по 12 дом Simple Smile

# 509
Луната, Юпитер и асцендента за диети  Peace
zorita, къде ще ходиш на курс, при кой преподавател?

Аз съм от Варна и имам избор между Росица Пармакова, Кирил Стойчев и Филип Филипов. Обикновено през септември обявяват за начинаещи. Г-жа Пармакова води и сугестопедични. А. Вотей живее пък до нас ( или аз до нея  Grinning ), но не зная дали прави курсове. Набелязала съм все пак едно име и се колебая за второ. Времето ще покаже. Определено ми е интересно и ме е яд на незнанието ми, защото силно вярвам в прогнозите и не са ме подвели никога.  На 27.04 ще имам съвпад транзитен и натален МЦ, какво да чакам? На ИЦ се мандахерца тр. Сатурн в опозиция на нат.Сатурн кацнал на МЦ. Искам вече по-голям напредък в работата ми. Или поне по начина, по-който бих била по-удовлетворена. Ако СлънцеЛуна или някой друг има мерак да ме погледне - 30.07.1971г.  07:52 Варна, ще съм много благодарна. Интересува ме само аспект работа, като работя по СЛВ с хора, служене на хората, в групи и индивидуално. Бих се отблагодарила с молитва или витруална прегръдка. Последно оми ( ако не е със сменен ник) ми каза някои неща, тук , преди 2 -3 години, които разбира се се потвърдиха.

Ли13 , ако си от Варна, Бургас или В. Търново, ела да ти покажа мнооого начини за излизане от депресия и смяна на гледната точка. Черното не е толкоз черно и винаги ще ти извадя нюанс на по-светъл цвят  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт