Астрология - 5 тема

• 52 549
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
Луната, Юпитер и асцендента за диети  Peace
zorita, къде ще ходиш на курс, при кой преподавател?

Аз съм от Варна и имам избор между Росица Пармакова, Кирил Стойчев и Филип Филипов. Обикновено през септември обявяват за начинаещи. Г-жа Пармакова води и сугестопедични. А. Вотей живее пък до нас ( или аз до нея  Grinning ), но не зная дали прави курсове. Набелязала съм все пак едно име и се колебая за второ. Времето ще покаже. Определено ми е интересно и ме е яд на незнанието ми, защото силно вярвам в прогнозите и не са ме подвели никога.  На 27.04 ще имам съвпад транзитен и натален МЦ, какво да чакам? На ИЦ се мандахерца тр. Сатурн в опозиция на нат.Сатурн кацнал на МЦ. Искам вече по-голям напредък в работата ми. Или поне по начина, по-който бих била по-удовлетворена. Ако СлънцеЛуна или някой друг има мерак да ме погледне - 30.07.1971г.  07:52 Варна, ще съм много благодарна. Интересува ме само аспект работа, като работя по СЛВ с хора, служене на хората, в групи и индивидуално. Бих се отблагодарила с молитва или витруална прегръдка. Последно оми ( ако не е със сменен ник) ми каза някои неща, тук , преди 2 -3 години, които разбира се се потвърдиха.

Ли13 , ако си от Варна, Бургас или В. Търново, ела да ти покажа мнооого начини за излизане от депресия и смяна на гледната точка. Черното не е толкоз черно и винаги ще ти извадя нюанс на по-светъл цвят  Heart Eyes
Здравейте!
Не се притеснявайте от опозицията Сатурн/Сатурн - определено ще има отражение по 6 дом - ежедневие,работа,здраве.Възможно е и промяна в дома/кариерата 4/10 дом.Но в нат. карта Сатурн няма нито един лош аспект.Много от рано го мислите - точния аспект е ноември 2016 г.

# 511
Искам вече по-голям напредък в работата ми. Или поне по начина, по-който бих била по-удовлетворена. Ако СлънцеЛуна или някой друг има мерак да ме погледне - 30.07.1971г.  07:52 Варна, ще съм много благодарна. Интересува ме само аспект работа, като работя по СЛВ с хора, служене на хората, в групи и индивидуално. Бих се отблагодарила с молитва или витруална прегръдка. Последно оми ( ако не е със сменен ник) ми каза някои неща, тук , преди 2 -3 години, които разбира се се потвърдиха.

Зорита, съдейки по наталната ти карта, да не би да работиш с хора с проблеми ? Имаш Марс в 6-ти дом и влагаш в работата си много енергия, а и Марс управлява 8-ми дом. Сатурн е на МЦ, работата ти трудна и отговорна ли е ? Управител на 10-ти дом е в 12-ти, болници, санаториуми и всякакви затворени и изолирани пространства. Управител на 6-ти пък е във 2-ри - работата е ценна за теб.
В соларната ти карта за 2014-2015, Сатурн е в 10-ти, заедно с Марс и СЛВ, Марс прави няколко тежки аспекта, Сатурн е положително аспектиран, но може би той усложнява нещата ? У6 също сключва напрегнати аспекти, въпреки, че се намира в 7-ми дом.
След рожденият ти ден тази година в соларната карта Плутон ще е на МЦ - може да има голям обрат в кариерата, въпреки, че не виждам други неща, които да подкрепят това.

# 512
Да, определено работя само с хора с проблеми. Дали пък не тропкам с краченца и искам да става всичко много бързо? Да, винаги влагам почти всичката си енергия в работата и искам нещата да са много добре изпълнени. Не бих казала, че е трудна работата ми, но е отговорна. Стига да си се научил да не изживяваш емоциите на другите и само да си съпричастен, не съпреживяващ. Иначе от драмите на хората можеш да полудееш. Накисваме се в невероятни каши сами и после търсим как да излезем. Ще наблюдавам какво се случва.
Благодаря ....и прегръдка   bouquet

# 513
  • София
Зорита сподели начини за излизане от депресия, че аз всички аспекти за такава си ги имам  ooooh! то и това мие бил винаги проблема в живота, гледам от черната страна на нещата  Rolling Eyes то за това и питах за отработването им че става тежко понякога  Mr. Green
Ли и аз съм в същото положение, може заедно кафета са пием  Mr. Green

# 514
Lailah с удоволствие.
А от онзи ден чета за идващото лунно затъмнение в събота 04.04., която пак ще ни разтърси емоционално.  #Crazy #Cussing out

# 515
  • София
Аз избягвам да чета за затъмненията че както съм родена на такова още по-фаталистично става  Embarassed

# 516
Зорита, опозицията тр. Сатурн натален Сатурн ще даде събитие, резултат от избора, който си направила при предишната опозиция транзитен - натален Сатурн, на възраст около 14-15 години. Може да си припомниш времето тогава, ако има нещо конкретно разбира се, което да свържеш с проява на Сатурн.

# 517
Момичета ами при мен вече действа на 100% енергията на предстоящото пълнолуние и затъмнение.  Twisted Evil Shocked #Cussing out

# 518
Зорита, опозицията тр. Сатурн натален Сатурн ще даде събитие, резултат от избора, който си направила при предишната опозиция транзитен - натален Сатурн, на възраст около 14-15 години. Може да си припомниш времето тогава, ако има нещо конкретно разбира се, което да свържеш с проява на Сатурн.

Да, тогава помня, че исках да ставам доктор или аптекар. Редовно прекарвах по цял ден в музея на здравето, четях Атлас на човешкото тяло, всички лекарства в къщи  им изчитах опаковките и си бях систематизирала антибиотиците по групи и знаех кой след кой се изписва. Докато родителското тяло - баща ми не отсече, че трябва да ставам инж. и да си избия от главата всякаква медицина. Зле го изживях. Завърших  магистратура машинен инж. и доста работих като такъв. В момента си търся хубав Атлас на човешкото тяло, защото се оказа, че ще ми трябва за по-нататъшните ми занимания, които в момента са по сферата на юношеските ми мечтания.  Hug

# 519
привет,
пред мен попадна книгата на Марион Марч и Джоан Макевърс - 1 том,
За първи път се срещам с тези понятия и ми стана интересно.
От прочита разбирам , че ще е много трудно, но е важно да се знае.

Искам да попитам какви данни трябва да търся, за да разбера дали си подхождаме с моя приятел и дали ще имаме дете/деца?
Заедно сме от 2008 , а нямаме нито брак, нито деца. Оправданието е липса на пари.Този въпрос живо ме интересува и затова ще търся отговор в планетите и звездите.
Задавам въпроса си прекалено рано, но ще се радвам да ме насочите, а аз се заемам с четенето на тази хубава тема, четенето на книгата и сайтовете , които сте дали.

# 520
Искам да попитам какви данни трябва да търся, за да разбера дали си подхождаме с моя приятел и дали ще имаме дете/деца?
Заедно сме от 2008 , а нямаме нито брак, нито деца. Оправданието е липса на пари.Този въпрос живо ме интересува и затова ще търся отговор в планетите и звездите.
Задавам въпроса си прекалено рано, но ще се радвам да ме насочите, а аз се заемам с четенето на тази хубава тема, четенето на книгата и сайтовете , които сте дали.

Здравей. Трябват данните (рожденна дата, месец, година, местоположение) и на двамата за да се създаде синастрия. Може да направиш синастрия в astro.com. Отделно може да се погледнат и индивидуалните ви карти, за да се види какво търсите и изисквате от една връзка.

# 521
Здравей,
моите данни са 21,08,1986 ; 19:50 гр.Пловдив
Неговите 17,08,1979 ; 12,45 с.Любимец
Не мога да се оправя с английския, има ли бг сайт?

# 522
Не знам дали има български сайт за синастрии. Дано се включи някой да каже.

Часът 12,45 през нощта ли е или през деня ? 

# 523
Не знам дали има български сайт за синастрии. Дано се включи някой да каже.

Часът 12,45 през нощта ли е или през деня ? 

вечерта

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 17:29 от Зизу

# 524
Така. Ти си Лъв с Асцендент Водолей. Слънцето ти е в 7-ми дом, Луната в 1-ви, брак и семейство са теми важни за теб, може би до по-голяма степен в сравнение с повечето хора. Проблема е, че 1-ви и 7-ми дом при теб са интерсептирани, т.е заключени, което създава напрежение в теб и в отношенията ти с околните. Знакът, който е интерсептиран в 7-ми дом е Дева, което значи, че във връзките си може да си много критична или ти самата да привлечеш хора, които са много критични и осъдителни към теб.
Според наталната ти карта търсиш човек, който е практичен, сериозен, но и оригинален, но може да привлечеш някой, който е скъперник и е песимистичен фаталист.
В неговата карта виждаме, че има стелиум от 4 планети в 10-ти дом, т.е отговаря на сериозният тип, който търсиш. Той има Уран в 1-ви дом, което дава Водолейски качества, но по негативен начин - неподатлив, откъснат, противоречащ си. От своя страна той търси жена с Лъвски качества, а ти си зодия Лъв. Други качества, които са важни за него адаптивност и комуникативност (качества на Близнака), които при теб до някъде липсват.
Сега за брака и децата, бракът е по 7-ми дом. При него в 7-ми дом имаме Хирон, връзките и отношенията с другите хора са му нанесли най-големите рани. Управителят на 7-ми дом се намира в 10-ти, домът на Козирога, чиито класически управител е Сатурн, а Сатурн е забавяне, отлагане във времето, т.е брака е отложен. Управителя на 7-ми също така прави и негавитен аспект към Уран, който при него управлява 4-ти дом, а 4-ти дом е семейството, домът, т.е при него бракът и семейството са в конфликт.
Децата са по 5-ти дом, при него 5-ти дом се управлява от Нептун, който се намира във 2-ри дом, домът на парите, нищо чудно, че отлага децата заради финансовата ситуация, за него двете неща са свързани. Нептун също така може да създаде неясна финансова ситуация. 

Във вашата синастрия иначе има доста химия + това, че целият му стелиум от планети попада в твоят 7-ми дом, което евентуално може да доведе до брак. Твоята Луна обаче сключва няколко куинкокса към неговите лични планети, което създава емоционални дразги + квадратура на Луната към неговият Нептун те прави емоционално зависима от него.

Общи условия

Активация на акаунт