zorita, къде ще ходиш на курс, при кой преподавател?
Аз съм от Варна и имам избор между Росица Пармакова, Кирил Стойчев и Филип Филипов. Обикновено през септември обявяват за начинаещи. Г-жа Пармакова води и сугестопедични. А. Вотей живее пък до нас ( или аз до нея
), но не зная дали прави курсове. Набелязала съм все пак едно име и се колебая за второ. Времето ще покаже. Определено ми е интересно и ме е яд на незнанието ми, защото силно вярвам в прогнозите и не са ме подвели никога. На 27.04 ще имам съвпад транзитен и натален МЦ, какво да чакам? На ИЦ се мандахерца тр. Сатурн в опозиция на нат.Сатурн кацнал на МЦ. Искам вече по-голям напредък в работата ми. Или поне по начина, по-който бих била по-удовлетворена. Ако СлънцеЛуна или някой друг има мерак да ме погледне - 30.07.1971г. 07:52 Варна, ще съм много благодарна. Интересува ме само аспект работа, като работя по СЛВ с хора, служене на хората, в групи и индивидуално. Бих се отблагодарила с молитва или витруална прегръдка. Последно оми ( ако не е със сменен ник) ми каза някои неща, тук , преди 2 -3 години, които разбира се се потвърдиха.Ли13 , ако си от Варна, Бургас или В. Търново, ела да ти покажа мнооого начини за излизане от депресия и смяна на гледната точка. Черното не е толкоз черно и винаги ще ти извадя нюанс на по-светъл цвят

Не се притеснявайте от опозицията Сатурн/Сатурн - определено ще има отражение по 6 дом - ежедневие,работа,здраве.Възможно е и промяна в дома/кариерата 4/10 дом.Но в нат. карта Сатурн няма нито един лош аспект.Много от рано го мислите - точния аспект е ноември 2016 г.
то и това мие бил винаги проблема в живота, гледам от черната страна на нещата