Астрология - 5 тема

• 52 516
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
През предстоящата седмица ще го има още??? #Crazy

# 541
  • София
По въпроса за Лилит моята се разхожда около МЦ съвпада ми със Уран. Аз от това което съм се ровила освен че трябва да съм много секси, което не е така, друго не съм попадала  Rolling Eyes

# 542
  • в 1001-та нощ
Да, добре ще е да дадеш данни.

Благодаря   bouquet Изпратих ги в съобщение  Blush

# 543
слънцеЛуна, потърсих дали съм го свалила, но не съм, беше много гадно. сигурна съм, че беше по руската школа, даже една част честох на руски, нямаше една хубава дума. за съвпада с луна най-мекото беше "емоционално нестабилен", но повече се говореше за откачане, лудости и т.н. а при мен с плутона направо трябвало да си стягам багажа за към лудницата. ще потърся още малко и ако успея да го намеря ще пратя линк. иначе съм сваляла някаква книга от Анелия Цветанова (не ми говори нищо като име), в която не е много по-различно тълкуването.

# 544
Елч, ако го намериш и на мен ще ми бъде интересно да прочета. Двама независими един от друг астролози много деликатно са ми споманавали, че като кармично изпитание ще имам  престой в  болнично заведение от затворен тип...Ами звучи доста притеснително и си признавам ме достараша да задавам въпроси в тази насока. Не помня къде четох за картата на Диоген, който прекарвайки живота си в бъчва е избегнал престой в затвора, което му е било заложено по карта. Не зная доколко е вярно това и възможно ли е  да избегнеш заложения ти аспект, като леко го попромениш, т.е ако имам период от живота си в който трябва да бъда изолирана социално (думата "лудница" ме ужасява) и да не съм много адекватна със събитията около мен, да взема да ида в някой ашрам в Индия...Разсъждавам си. Ще ми е интересно да чуя и вашите мнения.

# 545
Така. Ти си Лъв с Асцендент Водолей. Слънцето ти е в 7-ми дом, Луната в 1-ви, брак и семейство са теми важни за теб, може би до по-голяма степен в сравнение с повечето хора.

Аз имам и Слънце, и Луна в 7-ми дом  #Crazy Асцендента ми е Дева. Смятайте какво чудо съм  Shocked
Отделно имам Сатурн в 4-ти Дом (Козирог), който отговаря за семейството и децата (знам, че сега Сатурн е в Стрелец, което не е лошо, защото Стрелец е хубава и позитивна зодия, но ест. пак е свързано с уроци). Отделно имам и проблеми с работата. Малко съм притеснена, това значи ли, че до Сатурново завръщане не е препоръчително да създавам семейство и да раждам деца, както и че ще продължавам да имам проблеми/уроци с работа/търсене на работа и въобще кариерно развитие?  Confused

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 15:41 от Adriana11

# 546
Може ли някой да ми каже кога е било моето сатурново завръщане или кога ще бъда!!!  newsm78

# 547
Може ли някой да ми каже кога е било моето сатурново завръщане или кога ще бъда!!!  newsm78

След 29-30-та година Simple Smile Тогава има Сатурново завръщане. Това е периодът, когато Сатурн завършва своята първа обиколка около Слънцето и се връща в позицията, където е бил в момента на раждането ни

# 548
Хммм ами аз сега ще стана на 33. Значи сега ми е сатурновото завръщане ли?

# 549
Хммм ами аз сега ще стана на 33. Значи сега ми е сатурновото завръщане ли?

Не, минала си го. То е на 29-30 година.

# 550
Може ли някой да ми каже кога е било моето сатурново завръщане или кога ще бъда!!!  newsm78

След 29-30-та година Simple Smile Тогава има Сатурново завръщане. Това е периодът, когато Сатурн завършва своята първа обиколка около Слънцето и се връща в позицията, където е бил в момента на раждането ни

Да разбирам ли, че всеки човек има Сатурново завръщане, когато навършва 29-30 години? И какво точно значи това - лош период или точно обратното?  Confused

# 551

Да разбирам ли, че всеки човек има Сатурново завръщане, когато навършва 29-30 години? И какво точно значи това - лош период или точно обратното?  Confused

Да, при всеки човек го има. Не е казано, че трябва да е нещо лошо. Зависи от аспектите и как се свързва с другите планети. За целта може да се посъветваш с астролог.

# 552
  • в 1001-та нощ
неЖност, небесните тела се движат. Наталната ни карта е "снимка" на това къде са били разположени в момента на раждането ни. С всеки изминал ден позицията им се променя, но с различна скорост. Тогава, когато едно тяло е пак там, където е било, когато сме се родили - има т.нар "завръщане"  на мястото, където е било при нашето раждане Simple Smile .

Ето приблизителното време на "завръщане" на телата, които следим:

Луна - 1 месец
Меркурий - 88 дни
Венера - 250 дни
Слънце - 365 дни
Марс - 2 години
Бяла Луна - 7 години
Черна Луна - 9 години
Юпитер - 12 години
Сатурн - 29 години
Северн и Южен възел - 29 години
Хирон - 50 години
Уран - 84 години
Нептун - 180 години
Плутон - 250 години
Прозерпина - 520 години

В случая, когато Сатурн се завърне - транзитният Сатурн е в съвпад с наталния в твоята карта.  Очевидно по-отдалечените тела няма да се завърнат в рамките на един човешки живот, но пък могат да правят други аспекти.

Преди няколко дни търсих тези периоди, за да си направя лични засечки.  Юпитер, например - се връща през 12г, т.е. имаме такова събитие на 12, 24, 36, 48 годишна възраст. При Сатурн - първото връщане е на 29г, второто на 58 ни година, но точният аспект следва да се види. Тези години са горе-долу ....

Аз преди имах справочник с ефемериди и там съм гледала телата по дати. Сега обаче нямам източник и имам въпрос - софтуер ли ползвате или данни от нета? Ако искам да видя точното завръщане на моя Сатурн - къде бихте ме посъветвали да погледна.   Rolling Eyes В периода, в който очаквам, че се е случило ми се събраха доста значими случки  Crazy А като се прибера в София - направо ще погледна какви са били картите на 3 конкретни дати от този период Simple Smile

неЖност, малко се отклоних, но за Сатурн и влиянието ми при завръщане ето - зачети тук - добре е написано Simple Smile  http://www.edna.bg/horoskopi/saturn-ili-kak-se-shlifovat-diamanti-4629483

От себе си бих добавила, че от значение са и другите аспекти, но в общ план е това  Hug

# 553
Аленка, много благодаря за изчерпателния отговор!   bouquet Hug

Adriana11   bouquet

# 554
А ако при Юпитеровото завръщане, Юпитер е ретрограден както беше момента, какво да очакваме?
Чета че тогава пак учиш уроци от това, което до момента си направил. Юпитер в случая не се разгръща в смисъл не носи дарове и успехи.
А какво става ако наталния ти Юпитер е ретрограден?

Общи условия

Активация на акаунт