Астрология - 5 тема

• 52 473
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Аз набързо се включвам да благодаря на всички за отговорите по моя въпрос.   bouquet

Иначе много странно аз сатурновия възврат не го усетих с нищо лошо. Просто тогава минах на друго ниво на отговорности и дисциплина, но в никой случай не неприятни.

Но аспекта, който ме унищожи беше една безкрайно дълга ретроградна разходка на Сатурн из рожденото ми Слънце. Имах чувството, че абсолютно всичко ми се отнема да продължа напред, дори и сламка в един момент не виждах. Болезнено и тягостно беше всичко на всички фронтове от живота ми и имах усещането, че съм пълна жертва на обстоятелства и от мен не зависи абсолютно нищо. Дори и на физическо ниво се разпадах.

# 646
  • в 1001-та нощ
А колко най-голям резултат сте виждали при синастрия?

Теста Compatibility Analysis, от сайта cafeastrology ли имаш предвид ?

Преди време ми показаха един сайт, в който мога да си създам профил и да създам лична база с данни - http://www.astrowin.org/home.php Не знам колко е добър, за това удобство да помни данните на значимите за мен хора го ползвам.

Изкарва двете карти в една, 1000 данни и обобщение за неразбиращи в този вид:

или пък:

Този сайт не ми е удобен с това, че не показва аспектите с линии. В ZET 9 се виждат с линии, които са активни, но там пък, дали защото версията е леката или аз толкова разбирам - не мога да изкарам транзити към дата, различна от днешната. Като чекна натална карта с транзити - винаги ги дава към актуалната дата Sad

Имаше някакъв друг сайт, който вади транзитие графично, но не помня кой беше  Thinking

А това са другите пособия в сайта:

Ако някой има предложение за по-функционална платформа локално или в нета - моля да сподели Simple Smile

# 647
Не вярвам много на такива сайтове. Изчисляват съвместимоста на базата на няколко аспекта, което е несериозно. Трябва да се вземат предвид наталните карти на двамата души, разположението на планетите на единия спрямо домовете на другия в синастрията, аспекти към възлите, аспекти към мидпойнта Слънце/Луна, ако има такива.
Не мога да се съглася и с някои от описанията в сайта, Луна тригон Плутон в синастрията не било силен аспект Mr. Green ?! Не, просто не мога да го повярвам.

Иначе аз имах предвид ето този тест - http://www.cafeastrology.com/synastry.html. Добър е, но аз съм имала много добър резултат с хора към, които не съм имала никакви чувства. В една синастрия може да има много хармонични аспекти, но не винаги са любовни.

# 648
  • в 1001-та нощ
Като спомена аспекти на възлите - от моите наблюдения едно време - при много двойки, където е имало силен магнетизъм - Слънцето на единия партньор е в съвпад със Северния възел на другия. Само веднъж ми се случи да е с Южния Simple Smile Много бях впечатлена от това откритие тогава и до сега винаги проверявам от любопитство Simple Smile

Как намирате Плутон в 7 дом във Везни?

Малко късно, но да благодаря за отговора за прогресиите. Сетих се, че никой не ми е отговорил и се върнах да повторя питането - така видях, че отговорът ме очаква. Но, като цяло не съм особено наясно как да ползвам информацията, която получавам и явно трябва да почета повечко Simple Smile

Ти кои програма и сайт ползваш?

# 649
А какво дава едно струпване на планети като Уран, Плутон в Дева съответно 1-ви и 2-ри дом? Това по - долу за мен е типичен пример на човек с проблем във връзките и два развода и много други приключили връзки. Има един аспект сега не мога де сетя кой, който дава постоянно търсене на партньор, никога не е доволен от настоящия, но това го имам и аз в моя натал и си е наистина така.

Слънце   21       24'   Слънце в Стрелец
    Луна   13       02'   Луна в Козирог
    Меркурий   3       03'   Меркурий в Стрелец
    Венера   29       57'   Венера в Стрелец
    Марс   5       11'   Марс във Везни
    Юпитер   3       40' r   Юпитер в Лъв
    Сатурн   23       11'   Сатурн в Риби
    Уран   24       18'   Уран в Дева
    Нептун   22       58'   Нептун в Скорпион
    Плутон   20       37'   Плутон в Дева

1ви дом (ASC)    6       59'   1ви дом в Дева
2ри дом    29       58'   2ри дом в Дева
3ти дом    28       25'   3ти дом във Везни
4ти дом (IC)    2       03'   4ти дом в Стрелец
5ти дом    7       15'   5ти дом в Козирог
6ти дом    9       30'   6ти дом във Водолей
7ми дом (DESC)    6       59'   7ми дом в Риби
8ми дом    29       58'   8ми дом в Риби
9ти дом    28       25'   9ти дом в Овен
10ти дом (MC)    2       03'   10ти дом в Близнаци
11ти дом    7       15'   11ти дом в Рак
12ти дом    9       30'   12ти дом в Лъв

Слънце съвпад Венера
Слънце квадрат Сатурн
Слънце квадрат Уран
Слънце квадрат Плутон
Меркурий секстил Марс
Меркурий тригон Юпитер
Венера квадрат Марс
Венера квадрат Уран
Марс секстил Юпитер
Сатурн опозиция Уран
Сатурн тригон Нептун
Сатурн опозиция Плутон
Уран секстил Нептун
Уран съвпад Плутон
Нептун секстил Плутон

# 650
Аз съм доста по- добре но все пак явно и аз имам някои блокажи по отношение създаване на здрава и стабилна връзка

Слънце   22       53'   Слънце в Близнаци
Луна   17       18'   Луна в Риби
Меркурий   6       38'   Меркурий в Близнаци
Венера   16       47'   Венера в Телец
Марс   6       30'   Марс във Везни
Юпитер   0       42' r   Юпитер в Скорпион
Сатурн   15       31' r   Сатурн във Везни
Уран   1       46' r   Уран в Стрелец
Нептун   25       45' r   Нептун в Стрелец
Плутон   24       14' r   Плутон във Везни

1ви дом (ASC)    12       02'   1ви дом в Лъв
2ри дом    2       42'   2ри дом в Дева
3ти дом    28       18'   3ти дом в Дева
4ти дом (IC)    0       21'   4ти дом в Скорпион
5ти дом    6       53'   5ти дом в Стрелец
6ти дом    11       58'   6ти дом в Козирог
7ми дом (DESC)    12       02'   7ми дом във Водолей
8ми дом    2       42'   8ми дом в Риби
9ти дом    28       18'   9ти дом в Риби
10ти дом (MC)    0       21'   10ти дом в Телец
11ти дом    6       53'   11ти дом в Близнаци
12ти дом    11       58'   12ти дом в Рак

Слънце квадрат Луна   (орбис - 5° 34')
            Слънце опозиция Нептун   (орбис - 2° 52')
            Слънце тригон Плутон   (орбис - 1° 20')
            Луна секстил Венера   (орбис - 0° 30')
            Меркурий тригон Марс   (орбис - 0° 08')
            Меркурий опозиция Уран   (орбис - 4° 52')
            Юпитер съвпад Плутон   (орбис - 6° 28')
            Сатурн съвпад Плутон   (орбис - 8° 42')
            Нептун секстил Плутон   (орбис - 1° 31')

# 651
Аз съм доста по- добре но все пак явно и аз имам някои блокажи по отношение създаване на здрава и стабилна връзка

Слънце   22       53'   Слънце в Близнаци
Луна   17       18'   Луна в Риби
Меркурий   6       38'   Меркурий в Близнаци
Венера   16       47'   Венера в Телец
Марс   6       30'   Марс във Везни
Юпитер   0       42' r   Юпитер в Скорпион
Сатурн   15       31' r   Сатурн във Везни
Уран   1       46' r   Уран в Стрелец
Нептун   25       45' r   Нептун в Стрелец
Плутон   24       14' r   Плутон във Везни

1ви дом (ASC)    12       02'   1ви дом в Лъв
2ри дом    2       42'   2ри дом в Дева
3ти дом    28       18'   3ти дом в Дева
4ти дом (IC)    0       21'   4ти дом в Скорпион
5ти дом    6       53'   5ти дом в Стрелец
6ти дом    11       58'   6ти дом в Козирог
7ми дом (DESC)    12       02'   7ми дом във Водолей
8ми дом    2       42'   8ми дом в Риби
9ти дом    28       18'   9ти дом в Риби
10ти дом (MC)    0       21'   10ти дом в Телец
11ти дом    6       53'   11ти дом в Близнаци
12ти дом    11       58'   12ти дом в Рак

Слънце квадрат Луна   (орбис - 5° 34')
            Слънце опозиция Нептун   (орбис - 2° 52')
            Слънце тригон Плутон   (орбис - 1° 20')
            Луна секстил Венера   (орбис - 0° 30')
            Меркурий тригон Марс   (орбис - 0° 08')
            Меркурий опозиция Уран   (орбис - 4° 52')
            Юпитер съвпад Плутон   (орбис - 6° 28')
            Сатурн съвпад Плутон   (орбис - 8° 42')
            Нептун секстил Плутон   (орбис - 1° 31')

Тия Рибки на мен тук там из картата много ме объркват на моменти - правят ме слаба, съчувствена, а от друга страна не искам да съм такава, но винаги колкото и да си налагам да съм по-твърда, все ме избива на съчувствие.  ooooh! и от това си патя след това.

# 652
Ти кои програма и сайт ползваш?

Аз си ползвам астро.ком. За възлите наистина е така, когато връзката е сериозна обикновено има аспект към тях, най-често съвпад  Simple Smile .

А какво дава едно струпване на планети като Уран, Плутон в Дева съответно 1-ви и 2-ри дом? Това по - долу за мен е типичен пример на човек с проблем във връзките и два развода и много други приключили връзки. Има един аспект сега не мога де сетя кой, който дава постоянно търсене на партньор, никога не е доволен от настоящия, но това го имам и аз в моя натал и си е наистина така.

Li13, аз за този човек мисля, че ти казах, че Сатурн в 7-ми аспектиран по този начин прави връзките му много трудни, а самият той нестабилен. Да не говорим, че управителя на 7-ми се намира в 3-ти дом, домът на Близнака, а това е двойнствен знак. Уран в 1-ви дава Водолейски качества, за които вече говорихме, че изискват свобода в отношенията си. При него го има и аспекта Слънце квадрат Луна, които сочи развод с неговата съпруга или трудни отношения/развод между родителите му.

# 653
  • София близо до Витоша
Здравейте,
искам да ви попитам в картата си имам Съвпад на Сатурн и Плутон! Транзит и на Сатурн и Плутон!

От началото на годината се търся работа/но все нещо не става, одобряват ме за финално интервю,но избират другия кандидат или една седмица всеки ден ходя на интервюта, другата никой не ми се обажда/ Като в застой съм, една дупка без изход . Възможно ли е този цикъл в момента да създава тези трудности? Т.е докато не отмине транзита и на двете планети или съвпада ?

# 654
В коя карта какво имаш, че нищо не разбрах Grinning ? В натала си ли имаш съвпад на Сатурн и Плутон ? В момента транзитните Сатурн и Плутон не са в съвпад.

Ежедневната работа е по 6-ти дом, кариерата по 10-ти дом. Виж транзитите какви са през тези домове и какви аспекти образуват с управителите на домовете.

# 655
  • София близо до Витоша
В коя карта какво имаш, че нищо не разбрах Grinning ? В натала си ли имаш съвпад на Сатурн и Плутон ? В момента транзитните Сатурн и Плутон не са в съвпад.

Ежедневната работа е по 6-ти дом, кариерата по 10-ти дом. Виж транзитите какви са през тези домове и какви аспекти образуват с управителите на домовете.

Sad Сори то и аз как обяснявам . В шести дом имам съвпад на Сатурн и Плутон! В 10-ти дом нищо

# 656
Това са натални позиции, а те не се променят. Виж транзитите през 6-ти и 10-ти дом.

# 657
Li13, аз за този човек мисля, че ти казах, че Сатурн в 7-ми аспектиран по този начин прави връзките му много трудни, а самият той нестабилен. Да не говорим, че управителя на 7-ми се намира в 3-ти дом, домът на Близнака, а това е двойнствен знак. Уран в 1-ви дава Водолейски качества, за които вече говорихме, че изискват свобода в отношенията си. При него го има и аспекта Слънце квадрат Луна, които сочи развод с неговата съпруга или трудни отношения/развод между родителите му.
[/quote]

СлънцеЛуна, неговата карта май наистина потвърждава всичко - той има и разводи не един а два, както и родителите му са разведени. Просто от всичко по много. Горкия чак го съжалявам на моменти, но в други просто си го е заслужил всичко това. И да аз също съм свободолюбива с моя Водолей в 7ми дом, ама при него е свободия. Интересното между нас е, че имаме подобно държание относно свободата, но единия не позволява на другия и другия на другия. Не знам дали се изразих правилно - аз искам свобода, но на него не му давам такава, той също иска свобода, но на мен не ми дава такава. И ето тук е сблъсъкът. Хем сме еднакви хем мноооого различни.  #Crazy

# 658

Ако поместваме карти,ще е по-лесно и по-качествено тълкуването на даден аспект,събитие.
Благодаря!

# 659
Вярно ли е, че ретрограден сатурн връща хора от миналото на пътя ни? Четох си годишния хороскоп и юни сатурн ще е ретрограден, да очаквам ли изненади от миналото newsm78

Общи условия

Активация на акаунт