Астрология - 5 тема

• 52 461
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
а понеже сме на тема бракова да попитам 7 дом в риби и Нептун в 3 дом, в стрелец води ли на мисълта  за повече от един брак? Нептун има само един аспект - секстил с Плутон и е в широк съвпад със слънцето.

потребител22, на мен по-скоро ретрограден Меркурий ми връща хора от миналото.

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 20:28 от Елч

# 661
По принцип подвижни знаци по оста асцендент-десцендент са предпоставка за повече от един брак.
За случая, който питаш не ми стана ясно как така близнаци са в 7 дом, а стрелец (който е срещуположния им знак) е в трети?

# 662
ох, моя грешка, риби, не близнаци. поправям Simple Smile

лошото е, че е в картата на мм

# 663
И моят 7-ми Дом е в Риби, имам си доста планетки в него.
Уж не са ми казали, че ще се развеждам  newsm78
В крайна сметка 7-ми Дом не показва само браковете, а връзките като цяло, отношенията ти с хората и т.н.

# 664
Риби са двоен знак и когато са на десц. могат да дадат повече бракове. Но също така може да означава, че човекът ще избере жена със силно влияние на знак риби или нептунов типаж - чувствителен, нуждаещ се от помощ и подкрепа, с афинитет към изкуствата, артистичен. От значение ще е как е поставен Юпитер.

# 665
Юпитер е в 9-ти- Телец. Брак с чужденец/или в чужда държава.
Между другото, знам, че всеки път казват, че рибите имат афинитет към изкувствата, но не се отнася за всички. При мен няма нищо такова и никога не е имало.  С 2 думи, там съм гола вода Grinning

# 666
Елч, това от какво зависи? Специално за моята зодия го пишеше сатурна.

# 667
Риби са двоен знак и когато са на десц. могат да дадат повече бракове. Но също така може да означава, че човекът ще избере жена със силно влияние на знак риби или нептунов типаж - чувствителен, нуждаещ се от помощ и подкрепа, с афинитет към изкуствата, артистичен. От значение ще е как е поставен Юпитер.
ах, мамка му! нищо рибешко нямам аз, освен че съм много чувствителна, ама пусто кьорава планета нямам в риби. а защо Юпитер не е ли Нептун У7?
Иначе Юпитерът му е в 12 дом (дева), каре Меркурий и тригон Луна.

потребител 22, това са транзити. спрямо това къде в картата се мота ретро Мерк-ът може да активира нещо.

# 668
Винаги първо и основно гледам традиционните управители на знаците - за скорпион - Марс, за риби - Юпитер, за водолей - Сатурн.  Simple Smile

# 669
мен ме устройва, дева ми звучи по-стабилно от стрелец Simple Smile))))

# 670
Преди питах, но да питам пак - Плацидус или равни домове ползвате, когато  правите карти?

Алена, този сайт ми даде 43.80 /40.13 при равни домове./

Когато чета тълкуването на наталната карта на ММ, все едно е за друг човек Rolling Eyes

# 671
Юпитер е в 9-ти- Телец. Брак с чужденец/или в чужда държава.
Между другото, знам, че всеки път казват, че рибите имат афинитет към изкувствата, но не се отнася за всички. При мен няма нищо такова и никога не е имало.  С 2 думи, там съм гола вода Grinning

Адриана, при теб Нептун не е толкова силен.

Преди питах, но да питам пак - Плацидус или равни домове ползвате, когато  правите карти?

Плацидус.

# 672
СлънцеЛуна, какво значи че Нептун не е толкова силен?  newsm78

# 673
СлънцеЛуна, какво значи че Нептун не е толкова силен?  newsm78

Нептун като управител на Риби по аспекти и разположение не е най-влиятелната планета в хороскопа ти. Има други планети, които имат по-силно влияние и съответно определят интересите.

# 674
Когато чета тълкуването на наталната карта на ММ, все едно е за друг човек Rolling Eyes

Не използвай равни домове.

мен ме устройва, дева ми звучи по-стабилно от стрелец Simple Smile))))

Елч, преди време правих "разследване" за мъжете с най-дълги връзки/бракове. Знакът Стрелец определено взимаше превес, даже се учудих, защото знам, че Стрелецът се слави като ергенът на хороскопа.

Общи условия

Активация на акаунт