Астрология - 5 тема

• 52 481
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря, СлънцеЛуна! Всъщност не съм имала проблеми със секса във връзките. Наистина, мъжете, с които съм имала връзки, са били всички до един ревниви. И по-скоро слабохарактерни. На мен астролог ми е казвал, че с такова разположение на Венера ще имам по-късен брак, но ще бъде щастлив. Имам и секстил на Слънце с Уран. Simple Smile

# 706
Щях да кажа слабохарактерни, но с твоят Марс в Лъв, може да привлечеш и някой, който не е никак слабохарактерен.
Венера в Козирог наистина сочи за по-късен брак, подобно на Сатурн в 7-ми.

# 707
Щях да кажа слабохарактерни, но с твоят Марс в Лъв, може да привлечеш и някой, който не е никак слабохарактерен.
Венера в Козирог наистина сочи за по-късен брак, подобно на Сатурн в 7-ми.

Моля те, кажи какво мислиш за моя Юпитер, съвпад с МЦ  и в Близнаци? Той основно връзка с кариерата, развитието и статуса в обществото ми ли има или  е свързан и с партньорите ?Определено привличам много меркуриеви типове, със Слънце и или с асцендент в Близнаци, занимаващи се с търговия. Комуникацията с такива хора ми върви отлично.  И естествено хора, свъразни с чужбина...

# 708
  • в 1001-та нощ
Това какви мъже привличаме е много интересно  Blush

Какво се гледа? Предполагам в наталната карта кардинално и за момента и транзитите?

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 00:34 от a.l.e.n.a

# 709
Това какви мъже привличаме е много интересно  Blush

От телефона не мога да кача карта, но данните ми са 22.12.1975, 11.45, Стара Загора   bouquet

Какво се гледа? Предполагам в наталната карта кардинално и за момента и транзитите?
[/quote

Доколкото знам само наталната карта се гледа. Относно физическото привличане и секса - важен за жените е Марс, например аз имам Марс в Лъв и ме привличат мъже, които са добре сложени, Blush с хубава външност, спортуващи, с добро положение в обществото.  А относно брачните партньори - гледа се 7 дом, планети, управителите им. И 5 дом май също.

# 710
В женска карта се гледа Слънцето, дом, знак, аспекти, най-вече апликиращи, същите неща се гледат и при Марс, както и знака на Десцендента + планетата, която го управлява. Другото, което гледам аз е астероида Юнона.

Иначе транзити през 7-ми дом също имат влияние. Например, при транзит на Уран в 7-ми може да се запознаем с необичайни хора.

# 711
Моля те, кажи какво мислиш за моя Юпитер, съвпад с МЦ  и в Близнаци? Той основно връзка с кариерата, развитието и статуса в обществото ми ли има или  е свързан и с партньорите ?Определено привличам много меркуриеви типове, със Слънце и или с асцендент в Близнаци, занимаващи се с търговия. Комуникацията с такива хора ми върви отлично.  И естествено хора, свъразни с чужбина...

Аз не използвам старите управители на знаците, затова не мога да кажа дали Юпитер има отношение към връзките ти. Хора свързани с чужбина може да привличаш, защото Венера се явява управител на 9-ти дом (чужбина). 12-ти дом също се свързва донякъде с далечни места, а при теб управителя на 12-ти е в съвпад с този на 7-ми.

# 712
Благодаря, СлънцеЛуна Hug

# 713
Ето линк към картата, надявам се да се отвори.
http://prikachi.com/images.php?images/437/8068437o.jpg

За мен има няколко аспекта в картата ти, от които следва, че няма да имаш особено спокойствие що се касае до партньорски отношения – изгорена Венера, управителите на 5-ти дом Сатурн и седми дом Юпитер са в критични градуси и ретроградни. Юпитер е и в знак на падение. Привличаш меркуриеви типове, защото У7 е в близнаци и е във взаимна рецепция с Меркурий в стрелец. Помисли дали не си прекалено критична към избора на партньор. Привлечена си от знак риби, защото седми дом ти попада там и защото имаш липса на вода в картата. Самата ти си по-рационална, сериозна,  сдържана, затова и емоционалните хора предизвикват интереса ти.Струва ми се,  че търсиш някакъв нереален идеализиран образ и имаш прекалено високи очаквания за партньора си. По принцип ти липсва дълбочина, емоционалност  във връзките, те остават на едно повърхностно ниво, не се привързваш твърде силно. Със съвпад Луна/Плутон има тенденция и да си прекалено обсебваща, властна и контролираща.

# 714
Момичета, може ли някой да ми каже, кое в хороскопа показва, че на човек не му върви ако живее в собствената си държава и е по-добре да се намира в чужбина?  Как се преценява това?  newsm78

# 715
Момичета, може ли някой да ми каже, кое в хороскопа показва, че на човек не му върви ако живее в собствената си държава и е по-добре да се намира в чужбина?  Как се преценява това?  newsm78
[/quoteк

Какво значи да не му върви?!

у9 в 4 дом - в нат.карта  - индикация ,че лицето е по-добре да живее в друга страна

# 716
  • София
СлънцеЛуна така хубаво си описала наместването на асцендента, би ли се пробвала и с моя  Embarassed
А какво ще кажете за изстрадалия Марс във Везни в осми дом  Embarassed

# 717
Marbeq, извинявай, не можах да разбера  newsm78 какво точно да гледам?
Под "да не му върви" имам предвид, не се чувства добре здравословно, не върви в работата, непрекъснато се появяват проблеми и т.н. Кофти неща се случват с каквото и да се захванеш.

# 718

Наранен 4-ти дом и добри планети в 9-ти, 12-ти дом - примерно Сатурн в 4-ти дом, Луна в 9-ти или 12-ти.

# 719
Аз съм с Луна в 9-ти дом и се чувствам по-добре в чужбина от колкото в родната си страна, 4-ти дом е празен, управител на 4-ти прави само хармонични аспекти.

СлънцеЛуна така хубаво си описала наместването на асцендента, би ли се пробвала и с моя  Embarassed

Ще пробвам Simple Smile . Чудиш се между два асцендента или напълно нямаш представа ?

Общи условия

Активация на акаунт