Астрология - 5 тема

• 52 443
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, може ли някой да ми каже, кое в хороскопа показва, че на човек не му върви ако живее в собствената си държава и е по-добре да се намира в чужбина?  Как се преценява това?  newsm78

Наранен 4-ти дом и добри планети в 9-ти, 12-ти дом - примерно Сатурн в 4-ти дом, Луна в 9-ти или 12-ти.

Аз съм с Луна в 9-ти дом и се чувствам по-добре в чужбина от колкото в родната си страна, 4-ти дом е празен, управител на 4-ти прави само хармонични аспекти.
Цитат

В единия случай:

9-ти Дом (Телец), Юпитер и Венера.
Слънце 7-ми Дом; Луна - 7-ми Дом

4-ти Дом (Стрелец/Козирог), там са Уран и Сатурн ( и 2та попадат в Козирога, не в Стрелеца)

В другия слуай:

4-ти Дом (Телец), няма планета там (според мен попада малко и в Близнаци)

9-ти Дом (28°37' - Дева), няма планета.
Слънце и Меркурий - 12 Дом (Козирог); Луна- 2ри Дом (Риби)

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 22:37 от Adriana11

# 721
Marbeq, извинявай, не можах да разбера  newsm78 какво точно да гледам?
Под "да не му върви" имам предвид, не се чувства добре здравословно, не върви в работата, непрекъснато се появяват проблеми и т.н. Кофти неща се случват с каквото и да се захванеш.

Ако управителя на 4 дом  е в 9 дом - в нат.карта - лицето ще живее/работи в чужбина.
А за трайна емиграция -12 дом.
Аз имам Венера във втори дом - Г2 И Г9 - доходите са ми свързани с чужденци/чужбина

# 722
В единия случай:

4-ти Дом (Стрелец/Козирог), там са Уран и Сатурн ( и 2та попадат в Козирога, не в Стрелеца)

В другия слуай:

В първият случай е възможно човек да не се чувства окей в родната си страна, този Уран може да даде дори честа смяна на жилищата.
Във втория случай, къде са управителите на 4-ти и 9-ти ?

# 723
В единия случай:

В другия слуай:

В първият случай е възможно човек да не се чувства окей в родната си страна, този Уран може да даде дори честа смяна на жилищата.
Във втория случай, къде са управителите на 4-ти и 9-ти ?

В първия случай - за 10 години съм сменила жилището само веднъж. Но защо може да не се чувствам добре в България?  Sad

Във втория случай - У4  (Луната е във 2-ри Дом, Риби), а У9 (Юпитер е в 6-ти, Рак)

Много ти благодаря!   bouquet

# 724
Аз не можах да разбера този "1 случай" и 2 случай" в каква връзка са написани? Потвърждават или отричат едно от тълкуванията за малефици в 4 дом и/или бенефици в 9/12 дом по повод емиграция?
Уран и Сатурн в 4 дом със сигурност са се проявили по някакъв начин в живота ти. Не е задължително те да се те "изпратили" в чужбина. По принцип първото, което бих допуснала като тълкуване особено за Сатурн в 4-ти, е трудно детство, ранно съзряване, физическа или морална липса на подкрепа от единия родител, грижа, отговорност свързана с възрастен/болен родител.
4 дом показва родния дом, корените - при някои хора с подобно разположение животът действително се стича така, че напускат родината и се реализират далеч по-успешно в чужбина, други просто напускат дома на родителите си, въпреки че това става трудно. Уран дава безпокойство, тревога,  неочаквани събития в дома, не просто множество премествания.

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 08:01 от Greene

# 725
Ето линк към картата, надявам се да се отвори.
http://prikachi.com/images.php?images/437/8068437o.jpg

За мен има няколко аспекта в картата ти, от които следва, че няма да имаш особено спокойствие що се касае до партньорски отношения – изгорена Венера, управителите на 5-ти дом Сатурн и седми дом Юпитер са в критични градуси и ретроградни. Юпитер е и в знак на падение. Привличаш меркуриеви типове, защото У7 е в близнаци и е във взаимна рецепция с Меркурий в стрелец. Помисли дали не си прекалено критична към избора на партньор. Привлечена си от знак риби, защото седми дом ти попада там и защото имаш липса на вода в картата. Самата ти си по-рационална, сериозна,  сдържана, затова и емоционалните хора предизвикват интереса ти.Струва ми се,  че търсиш някакъв нереален идеализиран образ и имаш прекалено високи очаквания за партньора си. По принцип ти липсва дълбочина, емоционалност  във връзките, те остават на едно повърхностно ниво, не се привързваш твърде силно. Със съвпад Луна/Плутон има тенденция и да си прекалено обсебваща, властна и контролираща.

С голямо уважение към знанията ти бих искала само да кажа, че напротив, привързвам се доста силно, за добро или зло съм даже прекалено  емоционална и силно любя или мразя. С този Плутон няма как да е друго.  Да, имам изисквания, но чак нереалистични не са. Все пак с това Слънце в Козирог няма как да съм като някоя Риба например непостоянна в намеренията си, чувствата си и т.н.т. Някои неща, написани в книгите по астрология не отговарят за мен конкретно и бих казала, че явно не важат за абсолютно всички, имащи дадени аспекти в картата. Все пак аз най-добре познавам себе си.

# 726
Greene, случаите са 2, защото става въпрос за мен и още един човек (жена). И на 2-те ни е казано, че е по-добре да живеем извън България. И действително, аз много обичам да се прибирам и ако зависи от мен го правя често, но в повечето случаи ми се появяват физически проблеми и неразположения.
Другата жена от 4-5 месеца е в България и откакто е там е супер неспокойна, не се чувства добре и физически, и емоционално.
И затова питам, кое в хороскопа показва, че човек е по-добре да живее в чужбина?

Колкото до Уран и Сатурн в 4-ти Дом, детството ми беше много добро, имам само положителни спомени, ест. като всяко дете е имало и проблеми, но те са били по-скоро "детски неща".
Не мога да кажа, че съм имала липса на подкрепа от родител, даже напротив. Да, по-близка съм с единия от тях, другия е по-труден характер, така да се каже и сме имали търкания, но чак липса на подкрепа не.

Домът на родителите си го напуснах късно, не съм бързала да се изнасям.

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 10:50 от Adriana11

# 727
Ето линк към картата, надявам се да се отвори.
http://prikachi.com/images.php?images/437/8068437o.jpg

За мен има няколко аспекта в картата ти, от които следва, че няма да имаш особено спокойствие що се касае до партньорски отношения – изгорена Венера, управителите на 5-ти дом Сатурн и седми дом Юпитер са в критични градуси и ретроградни. Юпитер е и в знак на падение. Привличаш меркуриеви типове, защото У7 е в близнаци и е във взаимна рецепция с Меркурий в стрелец. Помисли дали не си прекалено критична към избора на партньор. Привлечена си от знак риби, защото седми дом ти попада там и защото имаш липса на вода в картата. Самата ти си по-рационална, сериозна,  сдържана, затова и емоционалните хора предизвикват интереса ти.Струва ми се,  че търсиш някакъв нереален идеализиран образ и имаш прекалено високи очаквания за партньора си. По принцип ти липсва дълбочина, емоционалност  във връзките, те остават на едно повърхностно ниво, не се привързваш твърде силно. Със съвпад Луна/Плутон има тенденция и да си прекалено обсебваща, властна и контролираща.

Все пак с това Слънце в Козирог няма как да съм като някоя Риба например непостоянна в намеренията си, чувствата си и т.н.т.

Не съм съгласна, че Рибите са непостоянни и променливи в намеренията и чувствата си.
Всеки човек, независимо коя зодия е, си променя намеренията/решенията и възгледите в някакъв момент. Даже напротив, аз съм Риби и мога да кажа, че съм си супер постоянна в отношенията и чувствата, така че определено не важи за всички Simple Smile Това, че Слънцето ти е в Козирог не означава непременно, че си постоянен.

За мен лично, най-непостоянни са Близнаците, но ест. въпрос на мнение и на личен опит  Peace
Аз като цяло мога да споделя, че хич не се разбирам с представители на тази зодия. Бившият ми приятел беше Близнаци, отношенията ни бяха повече от катастрофални, нищо общо нямаше между нас. Затова и много бързо се разделихме  Rolling Eyes

# 728
а я аз да питам малко странично - на няколко пъти споменавахте, че съвпадът Луна/Плутон дава властност, обсебване, желание за доминиране. Ама аз го имам и не съм такава. Та, има ли значение в кой знак е или в кой дом? При мен е в меките везни и може би това го тушира.

аз винаги съм си мислила, че този съвпад се проявява при мен в това, че съм много емоционална и някак мнгоо навътре. а и израстнах чрез връзките си, някак чувствата ми ме трансформираха. ако не беше така може би щях да съм друга, много неща разбрах чрез тях.

# 729
Може, не искам да обидя никого. BlushПознавам достатъчно Риби - мъже и жени и до един не знаят какво всъщност искат :" обичам те, не те обичам, не знам какво искам, дали го искам , с теб ли го искам, какво всъщност искам" #Crazy - така мога да обобщя моите впечатления от Рибите. И нон стоп депресивни състояния, които се съпровождат с употребата на доста алкохол. Аз за Близнаците - и мъже, и жени, ги виждам като много амбициозни хора, с ясни цели, планове, борбени.

# 730
а я аз да питам малко странично - на няколко пъти споменавахте, че съвпадът Луна/Плутон дава властност, обсебване, желание за доминиране. Ама аз го имам и не съм такава. Та, има ли значение в кой знак е или в кой дом? При мен е в меките везни и може би това го тушира.

аз винаги съм си мислила, че този съвпад се проявява при мен в това, че съм много емоционална и някак мнгоо навътре. а и израстнах чрез връзките си, някак чувствата ми ме трансформираха. ако не беше така може би щях да съм друга, много неща разбрах чрез тях.

Елч, и аз имам същия съвпад на Плутон и Луна, в 1 дом, във Везни. Не съм нито обсебваща, нито много доминираща. И аз съм свръхемоционална, чувствителна до безобразие, може една дума да ме извади от равновесие и с дни да не мога да спра да мисля за това. При мен Плутон се изявява основно като се ядосам, тогава съм способна на всичко. Усещам вулкан от гняв и направо мога да убия някого с голи ръце. Този аспект дава и много силна интуция. Не знам как е при теб, но при мен това е налице.

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 12:07 от Astromelia

# 731
Може, не искам да обидя никого. BlushПознавам достатъчно Риби - мъже и жени и до един не знаят какво всъщност искат :" обичам те, не те обичам, не знам какво искам, дали го искам , с теб ли го искам, какво всъщност искам" #Crazy - така мога да обобщя моите впечатления от Рибите. И нон стоп депресивни състояния, които се съпровождат с употребата на доста алкохол. Аз за Близнаците - и мъже, и жени, ги виждам като много амбициозни хора, с ясни цели, планове, борбени.

Значи определено виждаме различни неща  Laughing
Аз също познавам много Риби и всички са страхотни хора, особено мъжете. Супер грижовни, мили, приятелски настроени. Никога не съм имала проблеми с тях. Не познавам такива дето да са изпадали в депресия, аз също не съм. Алкохол дори не употребявам, така че наистина е много различно от описанието ти. Знам, че като цяло казват, че Рибите са по-склонни да злоупотребяват с алкохол и са по-лесно податливи, но както не веднъж сме споменавали, човек е много повече от зодията си. Много са факторите, които определят характер, лични отношения и т.н.

По-скоро нещата, които ти изброи за Рибите, аз ги наблюдавам при Близнаците. Супер непостоянни, променливи, двулични, никога не знаят какво искат и все гледат да са в центъра на вниманието.

# 732
Не казвам, че не са мили и приятелски настроени. Имам много добри приятели Риби - и жени, и мъже, но за мен Рибите са много трудни за връзки. Особено мъжете. Като приятели са супер, не отричам. И понеже много споделят с мен лични неща, драмите на всичките се въртят около връзките им.

# 733
Според мен е по-скоро съвпадение. Не мисля, че има общо със зодията.

Между другото, най-преданият мъж, любящ съпруг, баща и човек, който аз познавам, е представител точно на тази зодия.
Както се казва, Дай Боже Всекиму!  Simple Smile Аз дори като малка се шегувах, че като порасна ще се омъжа за него  Laughing

# 734
  • Sofia
Не казвам, че не са мили и приятелски настроени. Имам много добри приятели Риби - и жени, и мъже, но за мен Рибите са много трудни за връзки. Особено мъжете. Като приятели са супер, не отричам. И понеже много споделят с мен лични неща, драмите на всичките се въртят около връзките им.

И аз съм Рибка. На мен единствената ми драма в живота е във връзките ми. Иначе всичко друго /работа, приятели, дете, кариера, пари, хобита, екскурзии, родители, творчество и т.н./ си ми е окей, благодаря на Бога! Но интимните отношения... олеле-малеле. Болка, драми, сълзи, търкания...

Не пия алкохол, не пуша, не играя хазартни игри. Обаче лесно се пристрастявам към други неща. Към интернет например, към храна, към пазаруване, към четене на книги, към слушане на музика, към чатове, към секс, към просто нещо. Каквото и да е. И в различните периоди - към различни неща. Абе шантава работа. Не е никак лесно да си Риби.

Общи условия

Активация на акаунт