Грижи за косата-Тема 95

• 58 561
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,да ви попитам откъде мога да си купя яймайско черно рициново масло и г/д колко струва?   bouquet

Аз си го поръчах от Ибей   и дойде за няколко дена   Peace За 30 и няколко лева идват 227 мл.

http://www.ebay.co.uk/itm/281147730314?_trksid=p2059210.m2749.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

# 91
Момичета,да ви попитам откъде мога да си купя яймайско черно рициново масло и г/д колко струва?   bouquet

Аз си го поръчах от Ибей   и дойде за няколко дена   Peace За 30 и няколко лева идват 227 мл.

http://www.ebay.co.uk/itm/281147730314?_trksid=p2059210.m2749.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

Ти от кое поръча екстра дарк или оригинал? И аз му се чудя на това масло, дали ще има ефект ако се втрива само то чисто за по 30-40 мин. преди баня. Изобщо не обичам дългото седене с маслени маски и сякаш не винаги ми влияят добре Crossing Arms

# 92
Момичета,да ви попитам откъде мога да си купя яймайско черно рициново масло и г/д колко струва?   bouquet

Аз си го поръчах от Ибей   и дойде за няколко дена   Peace За 30 и няколко лева идват 227 мл.

Ти от кое поръча екстра дарк или оригинал? И аз му се чудя на това масло, дали ще има ефект ако се втрива само то чисто за по 30-40 мин. преди баня. Изобщо не обичам дългото седене с маслени маски и сякаш не винаги ми влияят добре Crossing Arms

Поръчах си екстра дарк, понеже било по хубаво  Peace   Тук има много полезна информация  http://cosmeticsandoils.blogspot.com/2013/08/chudo-v-butilka-yam … sinovo-maslo.html
Мисля, че не може само то  newsm78 трябва да го смесиш с поне още едно масло , но статията, която ти пуснах е много добре обяснено. Аз стоя според наличното време от 30 минути до няколко часа  Rolling Eyes  но предполагам, че ако се прави масаж на скалпа дори и за по малко време пак би имало ефект  Thinking

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 16:07 от Мис Облаче

# 93
Благодаря, ще прочета по-подробно   bouquet

# 94
Благодаря за бързите мнения!   bouquet

# 95
Момичета, черното ямайско рициново дали  оцветява косъма/ дава ли оттенък? Светло руса съм и се чудя да не ми докара неприятен оттенък  Thinking

# 96
  • В полите на Пирин планина
РуСа-Мамма, не оцветява - аз също съм руса. Според мен може спокойно да се нанася и самостоятелно, нищо, че е гъсто и мазно. За го отмивам без проблем.

# 97
РуСа-Мамма, не оцветява - аз също съм руса. Според мен може спокойно да се нанася и самостоятелно, нищо, че е гъсто и мазно. За го отмивам без проблем.
Благодаря ти   bouquet Гледам в Зоя има смес черно рициново+ кокосово; черно рициново+ алое. Дали е по-слабо като действие или си е 1:1  newsm78

# 98
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ти   bouquet Гледам в Зоя има смес черно рициново+ кокосово; черно рициново+ алое. Дали е по-слабо като действие или си е 1:1  newsm78

Аз съм ползвала с розмарин и съм го сравнявала с чисто масло - не видях на външен вид почти никаква разлика. Кокосовото масло също е много добро за косата, вкл. и за дължините, защото ги хидратира и омекотява, а някъде бях чела, че даже запълва микропукнатините по повътрхността на косъма.

# 99

Аз съм ползвала с розмарин и съм го сравнявала с чисто масло - не видях на външен вид почти никаква разлика. Кокосовото масло също е много добро за косата, вкл. и за дължините, защото ги хидратира и омекотява, а някъде бях чела, че даже запълва микропукнатините по повътрхността на косъма.
Благодаря ти   bouquet Може би ще поръчам смес.

# 100
Момичета започнахте ли вече хранителните добавки? Аз мисля тези дни да ги почвам, че вече сме почти есен. Ще пия цинк и биотин-доволна съм от тях.

# 101
Тъкмо си правя маслената маска и се сетих за вас, момичета  Hug

# 102
  • София
Момичета започнахте ли вече хранителните добавки? Аз мисля тези дни да ги почвам, че вече сме почти есен. Ще пия цинк и биотин-доволна съм от тях.

Аз от един месец пия Кератин +  Peace

# 103

Аз от един месец пия Кератин +  Peace

Аз пия от няколко седмици Биотин  Peace

# 104
  • UK
 Здравейте момичета!
 Искам да се запиша в темата с няколко въпроса.
 Мъжът ми страда от себорея , сега използва шампоан на Керастас против пърхот и има доста добър ефект. Той иска да си пусне малко по-дълга коса , сега е около 3-ти номер. Та с какъв шампоан да комбинира този против пърхот ? Някой дали има отзиви за шампоана на Керастас за мазен скалп и нормална коса?

Общи условия

Активация на акаунт