Грижи за косата-Тема 95

• 58 550
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Само да вметна,че ми бяха изписани от дерматолог  Peace

# 76
Мацки какъв е този шампоан на напура

# 77
Мацки какъв е този шампоан на напура

Аз съм се насочила към този : http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … -na-kosata-200-ml

Но има и други предложения в зависимост от нуждите ти  Peace

# 78
А. нещо за фитовал капсули и шампоан да кажете този напура е явно лечебен а аз нямам нужда от такъв в момента косата ми е супер но искам да порастне повече/сега е до закопчалката на сутуена а целта е коса до кръста/

# 79
Според мен ш-нът не е лечебен,а предназначен точно за допълнително стимулиране на косата. Фтовал-ите са по-скоро лечебни, против косопад и за укрепване.  Peace

# 80
  • София
Дами, имам един малко странен въпрос. newsm78
Откакто започнах да пия (1 м.) Анакапс на Дюкре ноктите ми започнаха да се чупят доста.
Преди пиех Ревалид. При него ноктите ми ставаха твърди и не се чупеха.
Възможно ли е да пада негодната нокътна плочка. #Crazy
Както става при мазане с масла на косата. newsm78

# 81
Мис Облаче,много добра програма си си изготвила ,и аз замислям нещо подобно,само за добавките се чудя Биотин или да залагам на сигурното с Дюкре,ама имам още малко време да реша Simple Smile

Да,резултати трябва да има  Crazy

Хубаво е да се редуват добавките. Аз сега съм на цинк, биотин и масло от вечерна иглика  Peace

# 82
Мис Облаче,много добра програма си си изготвила ,и аз замислям нещо подобно,само за добавките се чудя Биотин или да залагам на сигурното с Дюкре,ама имам още малко време да реша Simple Smile

Хубаво е да се редуват добавките. Аз сега съм на цинк, биотин и масло от вечерна иглика  Peace
Благодаря   bouquet

# 83

Благодаря   bouquet

И аз Благодаря   bouquet

# 84
Л-цистеинът също е важен за косъма  Peace
http://biomall.bg/now_foods/l-cysteine-tablets-now-foods?limit=100

# 85
И аз много харесвам къси коси. Дългата коса, разбира се също е красива, но много ме впечатляват жени, на който къси прически им отиват. Късата коса също има нужда от грижи. Моята коса е късичка и къдрава и при всяко измиване и правя маска, след това я разресвам и намачквам с балсам без отмиване, който съдържа пантенол. Балсамът прави косата мека и я овлажнява, след това слагам олио за коса на Л'ореал. Някой път за завършек слагам крем за къдрици на Линеа био. Те не правят косата суха и твърда. Най- важното за късата коса е редовното постригване на крайщата, за да стои красиво.

# 86
Момичета,да ви попитам откъде мога да си купя яймайско черно рициново масло и г/д колко струва?   bouquet

# 87
Момичета,да ви попитам откъде мога да си купя яймайско черно рициново масло и г/д колко струва?   bouquet
http://www.zoya.bg/%D0%AF%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D … _81_D0_BB_D0_BE-s

# 88
Аз пък си премерих косата!  Grinning направете сметка колко съм вамниячена да ми порасте  Laughing Laughing Laughing
54 см е  Simple Smile Исках екстеншъни, но тези които съм харесала са 60 см дълги,не знам има ли смисъл да ги взимам като собствената ми коса е почти толкова дълга? Rolling Eyes

# 89
Аз пък си премерих косата!  Grinning направете сметка колко съм вамниячена да ми порасте  Laughing Laughing Laughing
54 см е  Simple Smile Исках екстеншъни, но тези които съм харесала са 60 см дълги,не знам има ли смисъл да ги взимам като собствената ми коса е почти толкова дълга? Rolling Eyes

Има смисъл, особено ако си на етажи, с екстеншъните се получава като зрителна измама, че косата ти е доста по-дълга, макар че и моите са 4-5 см. по-дълги от косата ми. Ако са по-дълги има шанс да си личат много.

Аз моята започнах да я къпя с конски шампоан, казват, че много расте и сгъстява, пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт