Грижи за косата-Тема 95

• 58 552
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Ох, и аз обожавам дълга коса, наистина безкрайно женствена и феерична ми се струва, но ... да не е на моята глава  Laughing Тайно завиждам на жените, на които им отива къса прическа и "не си личи",че са с къса коса, така да се каже. Изключително рядко се заглеждам по къси коси, но когато стане ми остават очите и мислите  Grinning Сега лятото например не мога да я пусна дълга да си я нося. Освен, когато е вечер и съм край морето, да не е топло, да е хладно даже. Защото гърбът ми става вода от косата и това е ужас просто. Зимата добре ми е, като шал, но пак си я има тежестта и грижата, която задължава.

# 61
  • София
 Laughing Heart Eyes
Аз съм явно студенокръвна. Все ми е студено. И с дълга коса. Laughing Laughing Laughing
 Hug

едит:И пак "да". На някои жени им отива с къса коса. Аз лично не мога да се възприема. Wink

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 01:30 от MayyaI

# 62
Ох,и аз така искам дълга коса,ама още съм бая далеч от тази ми цел.
Еластисайзърът е много добър продукт,даже мисля,че някои момичета от темата за проф.продукти си правеха домашен такъв.

Момичета,шипковото масло може ли да се нанася на суха коса да речем 4-5 капчици,главно за връхчетата ?   bouquet

# 63
И аз много бих искала дълга коса,обожавам дълги коси и винаги се възхищавам на жени с дълги,лъскави и гъсти коси.За да ми порасне реших да не я третирам с преси,сешоари,маши,а просто да я оставя и да я подстригвам на всеки 2-3 месеца.Исках да ползвам тривитаминол,но заради бременността не искам да рискувам,а и не мисля,че ефектът е чак толкова голям,всичко е до внушение.Grinning
Може ли някой да ми каже някакъв продукт за сухи краища,защото моите са отвратително гадни,все едно не съм се подстригвала от 10 години,а не е така.Ако някой е успял да се справи,моля да ме посъветва   bouquet Laughing

# 64
Моля, даѝте предложение за прическа за море, за средно дълга коса!

# 65
Нещо за да може да се разрошва,по-небрежно  Peace

# 66
И аз много бих искала дълга коса,обожавам дълги коси и винаги се възхищавам на жени с дълги,лъскави и гъсти коси.За да ми порасне реших да не я третирам с преси,сешоари,маши,а просто да я оставя и да я подстригвам на всеки 2-3 месеца.Исках да ползвам тривитаминол,но заради бременността не искам да рискувам,а и не мисля,че ефектът е чак толкова голям,всичко е до внушение.Grinning
Може ли някой да ми каже някакъв продукт за сухи краища,защото моите са отвратително гадни,все едно не съм се подстригвала от 10 години,а не е така.Ако някой е успял да се справи,моля да ме посъветва   bouquet Laughing
Относно тривитаминола никак не е до внушение  Peace  Но определено от него не ти става по дълга косата, а пониква нова. Колкото и пъти да започвам маската с тривитаминол винаги виждам ефекта от новата бебешка коса. Но определено по време на бременност не е препоръчителен  Naughty   Прочети за черното ямайско рициново масло  дали може да се ползва по време на бременност, от него ефекта също е голям  Wink

По въпроса с краищата - какъв тип продукт искаш : готов продукт или някакъв вид масло ??

# 67
И аз от днес възобновявам използването на тривитаминола  Peace

# 68

Peace  Аз ще изчакам да минат жегите, че имам чувстовото че ракията ми се изпарява от скалпа  Joy  и мириша от километри на алкохолик  hahaha   Сега правя само Ямайското черно рициново масло смесено с други масла, но без ракия  Mr. Green

# 69

Peace  Аз ще изчакам да минат жегите, че имам чувстовото че ракията ми се изпарява от скалпа  Joy  и мириша от километри на алкохолик  hahaha   Сега правя само Ямайското черно рициново масло смесено с други масла, но без ракия  Mr. Green
hahaha

Много е добро това ямайското  Peace

# 70
малката лисичка  и аз така чух и прочетох, а и видях косата на Фрея  Mr. Green Но съм го ползвала само веднъж  Crazy  тези дни пак ще си правя маска с него, а като стане по хладно ще ги редувам с тривитаминола, че имам две отворени до половина опаковки да ги финиширам  Flutter  Почнах пак Биотина, че го пих два месеца и правих почивка месец и нещо, слагам си шок концентрат за коса на Лакме + шампоана и маската, взех си и шампоан за израстване на коса на Напура и до края на годината трябва да има мега видим резултат  newsm44

# 71
Мис Облаче,много добра програма си си изготвила ,и аз замислям нещо подобно,само за добавките се чудя Биотин или да залагам на сигурното с Дюкре,ама имам още малко време да реша Simple Smile

Да,резултати трябва да има  Crazy

# 72
Мис Облаче,много добра програма си си изготвила ,и аз замислям нещо подобно,само за добавките се чудя Биотин или да залагам на сигурното с Дюкре,ама имам още малко време да реша Simple Smile

Да,резултати трябва да има  Crazy

На Дюкре съм ползвала само шампоана, добавките добри ли са  Thinking  Мога да ги пия докато почивам от Биотина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

# 73
Ами на мен ми харесват,а и преди време ми помогнаха да се справя с косопад  Peace

# 74
Ами на мен ми харесват,а и преди време ми помогнаха да се справя с косопад  Peace

Ще се пробват  Peace  Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт