Грижи за косата-Тема 95

• 58 395
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря,деляна   bouquet

# 466
Смесвам 1 жълтък  със зехтин, мед, кисело мляко и рициново масло/слагам на око/ и разбърквам добре. С тази смес си мажа само корените, а дължините омазвам или с зехтин или бадемово масло. Стоя различно от 30, 40 мин. до 1 час.

# 467
Смесвам 1 жълтък  със зехтин, мед, кисело мляко и рициново масло/слагам на око/ и разбърквам добре. С тази смес си мажа само корените, а дължините омазвам или с зехтин или бадемово масло. Стоя различно от 30, 40 мин. до 1 час.
Благодаря,аз от днес започвам с Тривитаминол отново,но викам да се поинтересувам и за жълтъка,ако ми понесе миризмата може да пробвам някой ден.  bouquet

# 468
Freya, като термозащита в момента ползвам един спрей на Лейбъл.м и Митик ойл. Незнам и аз колко точно стилизират. Затова се чудя, дали да мия косата предварително. Снощи се мазах с ЯЧРМ, ползвам го за първи път, доста гъстичко ми беше, но успях да го втрия и да направя фрикции. Умишлено го сложих самостоятелно, за да видя ефекта. Днес косата ми е добре  Flutter

# 469
Редовно слагам жълтък в домашните маски.
Напоследък в доста клипове, които гледам, момичетата слагат цяло яйце. Някой от вас пробвал ли е, измива ли се след това косата добре?  newsm78

Белтък се измива по-трудно. Често остават малки парченца заплетени в косата. А и не позволява нагряване. Имам една приятелка, която на младини си е изпържила яйце в косата. Било е страшно  Mr. Green

# 470
Редовно слагам жълтък в домашните маски.
Напоследък в доста клипове, които гледам, момичетата слагат цяло яйце. Някой от вас пробвал ли е, измива ли се след това косата добре?  newsm78

Белтък се измива по-трудно. Често остават малки парченца заплетени в косата. А и не позволява нагряване. Имам една приятелка, която на младини си е изпържила яйце в косата. Било е страшно  Mr. Green
Това ми стана интересно как го измиват от косата си, сигурно със студена вода. Няма да пробвам, не ми се рискува. Ще си карам само със жълтъка.  Grinning Grinning
Аз по принцип не нагрявам, увивам се с кърпа.Забелязала съм, че когато нагрявам много ми пада боята и оставям нагряването преди боядисване.

# 471
  • на кого му пука
Момичета ,не ви ли пада боята по-бързо от маските с масла?Имате ли такова впечатление?

# 472
Момичета ,не ви ли пада боята по-бързо от маските с масла?Имате ли такова впечатление?
Доколкото знам боята пада, ако маслата се загряват.

# 473
Благодаря,аз от днес започвам с Тривитаминол отново,но викам да се поинтересувам и за жълтъка,ако ми понесе миризмата може да пробвам някой ден.  bouquet

Лиске, аз съм слагала в маската с тривитаминола и жълтък, кисело мляко, мед + масла каквито имам  Peace  Когато сложа жълтък просто изплаквам с по хладка вода и първото миене с шампоана също, за да съм сигурна че жълтъка е премахнат  Naughty  И аз съм чувала за сварени яйца, пресечен белтък заплетен в косъма  Sick и много внимавам   Crazy

# 474

Лиске, аз съм слагала в маската с тривитаминола и жълтък, кисело мляко, мед + масла каквито имам  Peace  Когато сложа жълтък просто изплаквам с по хладка вода и първото миене с шампоана също, за да съм сигурна че жълтъка е премахнат  Naughty  И аз съм чувала за сварени яйца, пресечен белтък заплетен в косъма  Sick и много внимавам   Crazy

Благодаря за мнението,засега ще пропусна жълтъка  Peace

# 475
nad_tab имам много неукротими косъмчета да!И отгоре даже имам като антенки Laughing Тя си ми е такава косата,ползвам спрейчета без отмиване,ти какво би препоръчала? Като ползвам маска става по-подредена.Аз принципно не ползвам преси нито стилизанти за да оформям и заглаждам.Харесва ми да е бухнала. Благодаря ви момичета за комплиментите  Hug  Heart Eyes

# 476
  • София
Miss_Bingley, страхотна коса. Hug

# 477
  • София
nad_tab имам много неукротими косъмчета да!И отгоре даже имам като антенки Laughing Тя си ми е такава косата,ползвам спрейчета без отмиване,ти какво би препоръчала? Като ползвам маска става по-подредена.Аз принципно не ползвам преси нито стилизанти за да оформям и заглаждам.Харесва ми да е бухнала.

То май е въпрос на възприятие.... аз харесвам лъскавата като коприна коса, която се получава само след като я минеш с преса. Нещо средно между, обем, блясък и подреденост Simple Smile

Виж този серум, мнооооого е хубав и не утежнява косата изобщо.
http://www.feelunique.com/p/LOral-Professionnel-Serie-Expert-Lis … imited-Serum-30ml

Унагледявам какво не харесвам и какво би могло да се получи, снимката излезе, като написах името на серума в гугъл  Mr. Green

# 478
Бухването, което коментирате при мен се получава и от ресане. Вече реша косата си само когато я мия. Откакто спрях да се реша, косата ми е по-прибрана по дължините, няма фризита и стои оформена на букли.

# 479

То май е въпрос на възприятие.... аз харесвам лъскавата като коприна коса, която се получава само след като я минеш с преса. Нещо средно между, обем, блясък и подреденост Simple Smile

Виж този серум, мнооооого е хубав и не утежнява косата изобщо.
http://www.feelunique.com/p/LOral-Professionnel-Serie-Expert-Lis … imited-Serum-30ml

Унагледявам какво не харесвам и какво би могло да се получи, снимката излезе, като написах името на серума в гугъл  Mr. Green

[/quote]

На първата снимка косата изглежда ужасно изтощена, суха и изпръхнала-не е само до стърчащи косъмчета. Надявам се, че моята не изглежда така  Mr. Green Но и на втората не ми допада особено-няма обем, а самата подстрижка и прическа никак не ми харесват. Обожавам лъскавата като коприна коса-с преса става идеално права, а и моята има бляскави частици и наистина е много лъскава-но пък няма как да я ползвам постоянно.  Simple Smile Все пак една коса може да е копринено мека и без задължително да е изправена с преса-а и като цяло гледам да избягвам употребата й.
Твоята къдрава ли е? Защото къдравите коси са си по-сухи и винаги са по-неукротими.

Общи условия

Активация на акаунт