Да, с ПЪТ 5 си. Първия ти цикъл е бил до 31г, втория до 40г, третия е от 41-50г. сега си във третия деветгодишен цикъл под знака на 9, в година под знака на 4. Как си, трудно ли е? 4 се смята за трудна година, изисква труд, дплина, никакво разсейване, и удовлствия, ако изпълняваш това, няма да има проблем.......Лично аз, харесвам 4, но въпрос на лично виждане

Първи жизнен цикъл= рождено число+ месец, в случая 25+10=35=8
Втори жизнен цикъл= 2=рождено число+ цифри от годината, в случая5+1+9+8+4=47=11/ в някои книги редуцират до 2 , в други остават до 11 царско число/, редуцираме до 2
Трети жизнен цикъл=число от първи цикъл+ число от втори цикъл, в случая 8+2=10=1
Четвърти жизнен цикъл= число на месец+ числата на годината, в случая, 10+1+9+8+4=32=5
Съвсем се обърках ......Ако обясненото горе съм го разбрала правилно когато съм се омъжила през 2009 година съм била във втори жизнен цикъл 8 година от този годишен цикъл,който е под знака на 21 или 3 ако се редуцира до 3 и лична година 8.Молбата ми беше какъв е коментара ти за брака ми ,какви са въздействията на тези числа.