Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 792
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Може ли да ми препоръчате детски гастроентеролог и кожен лекар.

# 121
  • Пловдив
Moмичета, Теранова-та на центъра до колко часа работи днес?

Със сигурност до 19ч.

# 122
 Мерси за отговорите за такситата   bouquet
Добавям и 6112 -Перфект такси, също взимат по 3 лв, ако  е до 6 лв.

# 123
  • Пловдив
Къде в района на Главната или Пешеходния мост сменят токи на колани?

# 124
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
  bouquet

# 125
Здравейте момичета, можете ли да ми препоръчате ел. техник по домовете.Ще трябва да се свали полилея, да се сменят фасонките и да се се закачи отново.Има и още някои дреболии из къщи за ремонт, но това ми е най- спешно.

И аз се присъединявам към запитването.

# 126
  • Пловдив
Здравейте момичета, можете ли да ми препоръчате ел. техник по домовете.Ще трябва да се свали полилея, да се сменят фасонките и да се се закачи отново.Има и още някои дреболии из къщи за ремонт, но това ми е най- спешно.

И аз се присъединявам към запитването.

И друг път съм го препоръчвала тук и са оставали доволни- Асен 0899520673

# 127
Благодаря!

# 128
Някой да знае къде мога да запиша детето на уроци по рисуване?

В ОДК до Семинарията от есента.
В ОДК препоръчвам учителя по рисуване Николай Балдев. Художник е, не само преподавател, и много добре работи с децата Peace

# 129
Момичета , къде бяхте казали имало магазин/склад за мрежи за комарник на алуминиева дограма.? Да не ровя назад, тогава не отидох , сега възнамерявам да отделя време и пари   bouquet

# 130
  • Пловдив
Ние в събота взехме от м-н в Кършияка,срещу църквата и пощата се намира и с-у р-нт Рибката.Има и в Кичука на Кукленско шосе един склад.

# 131
Ние в събота взехме от м-н в Кършияка,срещу църквата и пощата се намира и с-у р-нт Рибката.Има и в Кичука на Кукленско шосе един склад.

В Кършяка живея , още днес ще отида. Цени ориентировъчни  , можеш ли да ми кажеш ?

# 132
  • Пловдив
Къде в района на Главната или Пешеходния мост сменят токи на колани?

# 133
  • Пловдив
Уф...ориентировъчно,щото ММ пазарува,но купува и разни други неща...Профила е дълъг 6 м.,кафяв  е 14лв.Бялото е по-евтино.Мрежата е 2,50-3лв. Peace
Скрит текст:
Ако ти трябва майстор,свиркай  Wink

# 134
Уф...ориентировъчно,щото ММ пазарува,но купува и разни други неща...Профила е дълъг 6 м.,кафяв  е 14лв.Бялото е по-евтино.Мрежата е 2,50-3лв. Peace
Скрит текст:
Ако ти трябва майстор,свиркай  Wink

Аз рамка имам , мрежата се е скъсала . 2-3 лв на квадратен метър предполагам . Ако трябва майстор ще се обадя , мерси .   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт