Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • о`майна лунна нощ е
До Метро със сигурност има Домко. На редицата на техномагазините, Хиполенда и Юск. Вярно много смотано са си показали картата. Улица, номер ... отвориш картата и ни магазин с това име виждаш, ни въпросния адрес.

# 91
Благодаря, `ТуиГ link!

# 92
  • Пловдив
Някой да знае къде мога да запиша детето на уроци по рисуване?

# 93
  • Пловдив

В ОДК до Семинарията от есента.

# 94

Да питам откъде да купя  бански за двегодишна госпожица? Засега само в МОЛ-а проверявах, но всичко е изчерпано.

В Waikiki има.

# 95

В ОДК до Семинарията от есента.
Заявление се подава през лятото ,а самите практически занятия започват от 1 октомври,
така че най-добре да се отиде до там ,ако разбира се сте решили там да посещава уроци,които са безплатни

# 96
  • Майничка
...Някой да има впечатления от детския център в Тримонциум? newsm78

Добър като замисъл и база, уникално неорганизиран откъм обслужване. След 1 посещение по-големите деца се ориентират по-добре от персонала. Laughing

# 97
Да споделя за едно магазинче . Търсех пластмасова част , която се е счупила в Практикер , Алати и няма .Дори казват че не се продава в такъв вид изобщо ,а собственика на малко магазинче в квартала , каза че поръчвал  но сега нямал . Взе ми телефона , поръча от склада и след 2 дена ми се обади да си я взема. Е щом малките магазинче могат да ми свършат работа, каква е файдата от големите вериги тогава.

# 98
  • Пловдив
Всичко е една огрооомна заблуда...и ние като овце я следваме Confused Промоции,намаления и т.н...аз умишлено почвам да ги отбягвам или отивам за нещо конкретно.Другото от кварталното.

# 99
http://studiochaushev.com/

# 100
  • Пловдив
Здравейте, включвам се в новата тема с  няколко въпроса:

1.Подлезът след Тунела в посока Чифте Баня достъпен ли е с бебешка количка? Има ли полегата рампа?
2. Къде мога да намеря икона на Св.Лука? Питах вече в църквата Св.Спас и в Гранд в едно магазинче, в което продават доста икони, но нямат.
3. Някой от вас ползва ли услугите на жена за почистване на дома, която може да ми препоръчате? Как вървят цените на час?

Благодаря предварително

# 101
Ако имаш в предвид подлеза под кръстовището на 6-ти септември и Цар Борис III до Чифте Баня - има поставени релси за преминаване на детски колички, но не зная дали ще съвпаднат с размерите на твоята количка. Не е точно рампа.

# 102
  • Пловдив
На отец паисий до църкавата света Марина има църковен магазин и там има икони.

# 103

Да питам откъде да купя  бански за двегодишна госпожица? Засега само в МОЛ-а проверявах, но всичко е изчерпано.
Ако не късно вече проверете и в Форума в кв. Тракия-днес минах оттам и все още имаше бански за малки и големи госпожици

# 104
2. Къде мога да намеря икона на Св.Лука? Питах вече в църквата Св.Спас и в Гранд в едно магазинче, в което продават доста икони, но нямат.
Ако не е "за вчера" може да поръчате. Малко е специфично и може да нямат. Ако има нужда ще издиря координатите на една позната, която рисува прекрасни икони.

Общи условия

Активация на акаунт