Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 663
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,къде продават мивка,кухненска от полимер мрамор Rolling Eyes на по-сносни цени...изключвам големите вериги.
Мерси!
Купихме ФАТ от един склад в търговиите, направиха ни отстъпка, защото от там си купихме и пералнята. Много сме доволни. Всеки ден къпя в мивката дъщеря ми преди следобедната дрямка
Скрит текст:
снимката е от миналата година, но продължаваме да ползваме мивката активно. Peace

# 76
Аз си купих мивка на фирма Фат и съм доволна.Имаги по много магазини.Аз си поръчах от един магазин в Кичука(в улицата срещу Автогара Родопи се тръгва и точно след една бензиностанция е магазинчето,има много плочки отвън).Казва се астери 18.Мивката има 5 години гаранция.

# 77
Локум има в едно магазинче на пазара на ул. Младежка за ядки и сладки неща. Пред пицария Кастело се пада.

Да питам откъде да купя  бански за двегодишна госпожица? Засега само в МОЛ-а проверявах, но всичко е изчерпано.

# 78
Благодаря, sweet_maniche   bouquet

# 79
  • Пловдив
Момичета,къде продават мивка,кухненска от полимер мрамор Rolling Eyes на по-сносни цени...изключвам големите вериги.
Мерси!
Купихме ФАТ от един склад в търговиите, направиха ни отстъпка, защото от там си купихме и пералнята. Много сме доволни. Всеки ден къпя в мивката дъщеря ми преди следобедната дрямка
Скрит текст:
снимката е от миналата година, но продължаваме да ползваме мивката активно. Peace
Grinning  bouquet сладурка!

# 80
  • Майничка
...Да питам откъде да купя  бански за двегодишна госпожица? Засега само в МОЛ-а проверявах, но всичко е изчерпано.

В Джъмбо имаше миналия месец.

Локум има и в турските магазинчета под Дом Левски и в подлеза на Понеделник пазар. Червен съм виждала, но зелен - май не.

# 81
Здравейте,
къде мога да намеря тапети- прилични като качество и цена. Едноцветни ме интересуват. Гледала съм в Бриколаж, но те по принцип са скъпари. Други магазини с толкова голям избор?

Пробвай в Алати.

# 82
Момичета, къде мога да намеря локум, от този, който го продават на кг. Трябва ми зелен и червен. Проверих по-големите магазини, но не намерих.

На малката главна имаше локумджийница , не знам дали е затворена . Ако не на пешеходния мост . Също зад четвъртък пазара имаше турски магазин , за локум не помня.

# 83
Здравейте момичета , ще ми кажете ли къде в момента има магазин на Bobo Zander  в Пловдив. Благодаря Ви Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Да питам откъде да купя  бански за двегодишна госпожица? Засега само в МОЛ-а проверявах, но всичко е изчерпано.
Миналата седмица видях на Илиянци, че има малки размери, но точно за 2 годишна не знам.

# 85
Момичета,идея къде да търся пантофи на Зетпол,магазина,от който пазарувах няма 28-29 номер,а не мога да реша какъв да взема,в смисъл,държа да ги мерим! Hug

# 86
  • Точно където трябва
Празен запис. Simple Smile

# 87
  • Пловдив
Къде има намаление на слъчеви очила,и да има избор,че трудно си харесвам?
Някой да има впечатления от детския център в Тримонциум? newsm78

# 88
Добре де, къде е новото Домко? В сайта им дава, че има ново  от 2012 на ул. “Недко Каблешков” 8... Това към Метро ли е?
https://www.google.com/maps/search/%D1%83%D0%BB.+%D0%BD%D0%B5%D0 … .782687,18z?hl=bg
Нищо не се разбира от смотаната им карта Sad

# 89
Някой да има впечатления от детския център в Тримонциум? newsm78
На мен не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт