Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 942
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
за куиз - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1507199949512948&set … ype=1&theater

купувах латекс - готов оцветен - в рилата има повече избор и е по евтино от баумакса Simple Smile

# 166
  • Пловдив
Има ли магазин, в който мога да намеря прибори на "Ножаров" или "Терна"? Както и съдове на "Хром"?

# 167
Здравейте, пролетта купувах домашно приготвен крем за лице в малки стъклени бурканчета.

Купих ги от една жена на базара за ръчно правени неща пред халите.

Сега я търся да си купя пак, защото този крем е уникален.

Моля, ако някой може да ми подскаже как да открия жената да сподели:)

мерси:)

# 168
Няколко страници по напред съфорумка искаше мнение за дерматолог. Присъединявам се към питането й: имам нещо като екзема на ръката или вид гъбички. Препоръчайте ми някой, от който сте доволни и който работи с ЗК  bouquet
Два пъти водя малкия когато беше на 40 дни и после след една година при д-р Марияна Лукова. Доволна съм. И двато пъти ни помогна имаше себореен дерматит лице и глава, гъбична инфекция на дупето,  после лек Атопичен дерматит. Работи със ЗК в МЦ Кючук париж и Кожния диспансер. В диспансера хем носиш направление, хем доплащаш 7 лв.

# 169
  • под тепетата
Къде и на каква цена мога да дам да ми обточат дебела мокетена пътека?

# 170
  • о`майна лунна нощ е
В магазините и складовете за килими, мокети, пътеки имат машини за това. Моите ги носих в склада, който се намира в двора срещу Бриколаж на бул. "6-ти септември". Не помня обаче колко ми взеха, защото съм ги превила там преди близо 5 години.

# 171
  • под тепетата
Благодаря, ТуиГ!

# 172
Здравейте момичета! Simple Smile
Записвам се с въпросче-Септември нашата принцеса празнува  2 годинки, бихте ли ми препоръчали детски център в който да поканим малките и приятелчета?

Гледах из сайтовете за колективно пазаруване но нямаше оферти за талкова малки дечица.

Единствено някакъв детски център Смърфовете намиращ се в хотел Глобус, имате ли отзиви за там? Благодаря предварително!

# 173
  • Пловдив
От Билата в Кичука като тръгнеш към задния вход на стадион Спартак, вляво. Коректно и бързо обслужване Simple Smile

# 174
  • Пловдив
От Билата в Кичука като тръгнеш към задния вход на стадион Спартак, вляво. Коректно и бързо обслужване Simple Smile
И да добавя на Руски преди голямото кръстовище на 6-ти септември .

# 175
  • под тепетата
Благодаря ви, момичета! Стягаме квартирни подробности за  студентка и всяка такава информация ми е голямо улеснение   bouquet

# 176
Два пъти водя малкия когато беше на 40 дни и после след една година при д-р Марияна Лукова. Доволна съм. И двато пъти ни помогна имаше себореен дерматит лице и глава, гъбична инфекция на дупето,  после лек Атопичен дерматит. Работи със ЗК в МЦ Кючук париж и Кожния диспансер. В диспансера хем носиш направление, хем доплащаш 7 лв.
[/quote]
Благодаря  bouquet

# 177
И аз препоръчвам д-р Лукова, миналата година водих дъщеря ми, че имах съмнения за АД, оказа се просто суха кожа, но съм доволна от прегледа и отношението. Препоръчвам и д-р Влашева. И двете работят в Кожния диспансер.

# 178
И аз препоръчвам д-р Лукова, миналата година водих дъщеря ми, че имах съмнения за АД, оказа се просто суха кожа, но съм доволна от прегледа и отношението. Препоръчвам и д-р Влашева. И двете работят в Кожния диспансер.
Благодаря. А какво ви е мнението за д-р Антонина Чапанова. Името й се среща често из нета.

# 179
  • Пловдив
Откъде в Пловдив мога да купя хамак от този вид. Искам да го видя "на живо" преди да го взема...

А подобен скейт:

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт