Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 943
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Моля за препоръка на фризьорка в Тракия,в района на Матевски,Хепи Джо,Триумф-а.

# 151
Моля за препоръка на фризьорка в Тракия,в района на Матевски,Хепи Джо,Триумф-а.

Има тема за фризьори в Пловдив !

# 152
  • Пловдив
Да,ама рядко се пише в нея  Wink

# 153
Да,ама рядко се пише в нея  Wink

Еми то каквото има да се пише е написано вече за това. Аз си намерих една която пак не ме устройва изцяло , но по става от всички . Тук фризьорите за нищо не стават. Едно вземат скъпо , второ не могат да подстригват . Могат само на буклички и фафлички да правят  ooooh!

Ходя сега при една която при които съм била , най ми угажда и най я бива не е до Т- маркет на 6-ти септември , ако не ти е далече давам координати.

# 154
  • В царството на мечтите
Привет на всички,бих искала да помоля за помощ и затова се обръщам тук защото въпросът ми е точно "Къде в Пловдив"?Има ли някъде в Пловдив магазини на Лего и къде са ако има такива?Става въпрос  за раници за първи клас на лего и ако има някъде там където мога да намеря мног ще съм ви благодарна да ме уведомите!  bouquet  bouquet  bouquet
Много продукти на лего като конструктори има магазин не помня точно как се казва ама е в една сграда с Била на 6-ти септември може да има и ранички

# 155
Привет на всички,бих искала да помоля за помощ и затова се обръщам тук защото въпросът ми е точно "Къде в Пловдив"?Има ли някъде в Пловдив магазини на Лего и къде са ако има такива?Става въпрос  за раници за първи клас на лего и ако има някъде там където мога да намеря мног ще съм ви благодарна да ме уведомите!  bouquet  bouquet  bouquet
Много продукти на лего като конструктори има магазин не помня точно как се казва ама е в една сграда с Била на 6-ти септември може да има и ранички
мерси,ще проверя   bouquet дано да имам късмет  Simple Smile

# 156
  • под тепетата
Лявата половина  е Билла, а дясната - Комсед. Те  са дистрибутори на Лего.
 Комсед имат магазин и на Рогошко шосе. Това намерих като телефон бул. "Рогошко шосе" 6,

тел.   032/650-560 

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 11:47 от bilqna_69

# 157
Лего можеш да намериш   и в МОЛ Галерия  на  партера магазина е  голям  с богат асортимент .Тъй  като вкъщи  имаме луд  фен  на Лего  често сме в  магазините предлагащи  марката,но  раници не съм  видяла.Ще следя и другите отговори защото и на нас ни е необходима .

# 158
  • Пловдив
Къде в района на Главната или Пешеходния мост сменят токи на колани?

# 159
  • Майничка
Сещам се за ателието за ремонт на чанти на "Раковска" (второто блокче отдясно, като тръгнеш от "Капитан Райчо" с/у "Карфур").

# 160

Под пешеходния мост от към малката главна на гърба на една сграда има кинкалерия голяма . Има токи но дали ги сменят не знам .

# 161
  • Пловдив

В подлеза на аптека Марица се премести обущарското ателие /беше срещу х-л Тримонциум/
Те може  да ти сменят токата,защото шият и поправят обувки-обурудвани са технически .Но предполагам,че ти трябва да си я купиш  отнякъде.

# 162
Здравейте! Отзиви за Дентален Център Д-р.Станков намира се при Гранда имате ли?
Казаха ми че са много добри, но цените били високи. Гледам в сайта и наистина ми се струва скъпичко, но имам мъртъв зъб и искам да ми сложат коронка на негово място, защото е точно в центъра и вече много си личи. Ако някой и има ориентир за това колко може да ми струва ще съм много благодарна.

# 163
Няколко страници по напред съфорумка искаше мнение за дерматолог. Присъединявам се към питането й: имам нещо като екзема на ръката или вид гъбички. Препоръчайте ми някой, от който сте доволни и който работи с ЗК  bouquet

# 164
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт