Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 967
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички, които ми помогнаха в търсенето на детски бански Hug. Взех по един чифт от Джъмбо и от ТЦ Илиенци.

# 136
Здравейте, в края на месеца сме на сватба и малкия юнак ще е шафер. На година и 4 месеца е. Знаете ли къде мога да намеря костюмче: панталонче, ризка с папионка и елече.

# 137
Момичета, къде мога да купя качествени бели мъжки ризи с дълъг ръкав?

# 138
  • Майничка
Здравейте, в края на месеца сме на сватба и малкия юнак ще е шафер. На година и 4 месеца е. Знаете ли къде мога да намеря костюмче: панталонче, ризка с папионка и елече.

На "Отец Паисий", м/, музикалния магазин и "Арлет" има един турски детски магазин за бельо и официални дрешки, там съм виждала за мъници.

# 139
Вече съм горда собственичка на нова мрежа на комарника , вече е поставен . След малко и другия . Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Привет на всички,бих искала да помоля за помощ и затова се обръщам тук защото въпросът ми е точно "Къде в Пловдив"?Има ли някъде в Пловдив магазини на Лего и къде са ако има такива?Става въпрос  за раници за първи клас на лего и ако има някъде там където мога да намеря мног ще съм ви благодарна да ме уведомите!  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
http://www.shop.lumar-bg.com/uchenicheski-ranici/uchenicheski-ranici-lego?page=1

Това в случай, че не намериш в града. Между другото можеш да се обадиш на Люмар да ги питаш къде в пловдив продават техни артикули на Лего. Аз направих така за друг артикул...

# 142
Привет на всички,бих искала да помоля за помощ и затова се обръщам тук защото въпросът ми е точно "Къде в Пловдив"?Има ли някъде в Пловдив магазини на Лего и къде са ако има такива?Става въпрос  за раници за първи клас на лего и ако има някъде там където мога да намеря мног ще съм ви благодарна да ме уведомите!  bouquet  bouquet  bouquet

На Гладстон срещу бившите Войводи , мисля че имаше подобрен магазин .  Peace

# 143
http://www.shop.lumar-bg.com/uchenicheski-ranici/uchenicheski-ranici-lego?page=1

Това в случай, че не намериш в града. Между другото можеш да се обадиш на Люмар да ги питаш къде в пловдив продават техни артикули на Лего. Аз направих така за друг артикул...
благодаря,ще пробвам и този начин   bouquet

# 144

мерси много,а това Гладстоун някакъв булевард ли е,къде горе долу се намира

# 145
Simple Smile Няма да мога да прегледам всичко в тази тема  Shocked,За това извинете ако го има този въпрос: Къде има хубаво магазинче в Пловдив, където мога да намеря насипни екзотични подправки и/или чай?

# 146

Ако става въпрос за хоби магазина на Гладстон - там едва ли има раници.
А Гладстон е булевард до Градската градина, перпендикулярен на Руски.

# 147

Улица между Руски и градския парк , виж на картата.

# 148
Simple Smile Няма да мога да прегледам всичко в тази тема  Shocked,За това извинете ако го има този въпрос: Къде има хубаво магазинче в Пловдив, където мога да намеря насипни екзотични подправки и/или чай?

В капана са 2 за чай насипен  . Какви подправки ти трябват толкова неоткриваеми ???

# 149
Simple Smile Няма да мога да прегледам всичко в тази тема  Shocked,За това извинете ако го има този въпрос: Къде има хубаво магазинче в Пловдив, където мога да намеря насипни екзотични подправки и/или чай?

В капана са 2 за чай насипен  . Какви подправки ти трябват толкова неоткриваеми ???
Всякакви подправки, предимно от близкия изток. А не че не се намират, но искам да са насипни и да са на едно място, а не да ги търся по рафтовете на различни вериги магазини.

Общи условия

Активация на акаунт