Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 855
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Ами трябваше да напиша, че Не искам да е в Изгрев, Захарна фабрика, Прослав, Остромила, Филипово, Гаганица.
И такъв квартал ли се завъди в Пловдив?  newsm78
Съществува от повече от 50 години Wink - част от Кършияка е, от Васил Априлов наляво зад Стъкларския завод. Ето на картата: Гаганица Peace

# 376
  • Балчик
Бенджи а защо не и ушиеш ризата , така имаш възможност да си избереш плат, Всеки има добра шивачка около себе си. И като време до седмица ще е готова. Като пари може да е леко по - скъпо но нищо фатално , а и в зависимост от плата може да излязат поне още 2 ризи.  Peace

# 377
Къде в Пловдив е Уайкики ?

# 378
в мол галерия на втория етаж

# 379
  • Пловдив
Момичета от къде мога да купя картотена кутия, в която да се сложат дрешки за кръщене? Проверих в магазина за опаковане на Отец Паисий, но там са много скъпи.
И ако може да ми кажете къде има качествени хавлии с детски мотиви, но не за бебета, а за по-големи деца.  Hug
Он-лайн магазин Хрисима http://hrisima.shopmania.biz/pokupka/%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%bf%d0 … d0%ba%d1%82-87302 за три дни ми изпълниха поръчката.

# 380
  • Пловдив
Момичета от къде мога да купя картотена кутия, в която да се сложат дрешки за кръщене? Проверих в магазина за опаковане на Отец Паисий, но там са много скъпи.
И ако може да ми кажете къде има качествени хавлии с детски мотиви, но не за бебета, а за по-големи деца.  Hug
Он-лайн магазин Хрисима http://hrisima.shopmania.biz/pokupka/%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%bf%d0 … d0%ba%d1%82-87302 за три дни ми изпълниха поръчката.

Много ти благодаря за отговора, щеше да ми свърши чудесна работа сайта.  HugЗа съжаление вече нямам толкова време. До утре вечер трябва всичко да е готово.

# 381
От къде си изкарвате снимки??  Flutter

# 382
  • Пловдив
Аз вадя снимки във фотото на "Източен" срещу стадион Ботев - живея в квартала и ми е близо. Обаче, честно казано, в последно време предпочитам да ходя във фотото на "Мария-Луиза", от страната на Авеню. До преди няколко години живеех там и може би затова съм им свикнала и си ги предпочитам тях дори и сега.

# 383
  • Майничка
...Ако някой още се сети къде мога да проверя за бели ризи и черни дънки/панталони...

Бенджи, бели дамски ризи 95% памук, 5% еластан има в подлеза на Четвъртък пазар, първо или второ магазинче като слезеш откъм паметника. Днес ги видях, не изглеждаха зле, плътнички, с дълги ръкави, само копчетата им бяха контрастно черни.

# 384
  • Точно където трябва
Къде мога да направя фотосесия на бебе?

# 385
  • Пловдив
Здравейте,
предстои ми теглене на ипотечен кредит за закупуване на имот. Имам вече конкретни оферти от няколко банки , но все пак искам да ползвам услугите на независим кредитен консултант или фирма, които да ми разтълкуват клаузите в предварителните договори и да избера най-добрата за мен оферта. Моля, които са използвали такива услуги да ми препоръчат към кой да се обърна, като все пак искам да отбележа и питам дали е вярно ,че по това, което чета в интернет, тези услуги са напълно безплатни, защото тези фирми или хора при съгласие от моя страна за теглене на кредит си получават комисионни от банките, с които работят. Моля за конкретни препоръки за района на Пловдив.

# 386
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате къде да отида за вечерен грим за официален случай. Кожата ми е много алергична и ми е важно да се работи с качествена козметика. Предпочитам ненатрапчив грим, който не се набива на очи, но подчертава.

# 387
  • Пловдив
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате къде да отида за вечерен грим за официален случай. Кожата ми е много алергична и ми е важно да се работи с качествена козметика. Предпочитам ненатрапчив грим, който не се набива на очи, но подчертава.

Инглот в Халите  Peace

# 388
  • Пловдив
Здравейте,
предстои ми теглене на ипотечен кредит за закупуване на имот. Имам вече конкретни оферти от няколко банки , но все пак искам да ползвам услугите на независим кредитен консултант или фирма, които да ми разтълкуват клаузите в предварителните договори и да избера най-добрата за мен оферта. Моля, които са използвали такива услуги да ми препоръчат към кой да се обърна, като все пак искам да отбележа и питам дали е вярно ,че по това, което чета в интернет, тези услуги са напълно безплатни, защото тези фирми или хора при съгласие от моя страна за теглене на кредит си получават комисионни от банките, с които работят. Моля за конкретни препоръки за района на Пловдив.
Rolling Eyes надали...такова чудо като "безплатно" в която и да е сфера май няма...Иначе имам брокер,който може да ти съдейства за бърз кредит и банка.При нас стана за 3 дни.

# 389
  • Пловдив

Много ти благодаря за отговора, щеше да ми свърши чудесна работа сайта.  HugЗа съжаление вече нямам толкова време. До утре вечер трябва всичко да е готово.
Пробвай тук - https://www.facebook.com/UkrasiChikiRiki?fref=ts . Магазинчето е на Гладстон срещу Синдикалния дом.

Общи условия

Активация на акаунт