Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 939
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Знаете ли откъде в Пловдив и околността могат да се купят костилки от плодове за отопление?  Rolling Eyes

# 181
  • о`майна лунна нощ е
Костилки преди години взимахме от цеха за замразяване на плодове и зеленчуци преди с. Кочево /което се намира на пътя Садово - Асеновград/.

Може ли да ме ориентирате откъде мога да намеря детско портмоне с мотиви на Макуин, Спонджбоп, Енгри бърдс ....

# 182
  • Пловдив
Бенджи в карфура имаше в брошурата миналата седмица такъв хамак.

Evvaa бих ти препоръчала детския център в гранда на втория етаж. Лично според мен е точно като за такава възраст.

# 183
Бенджи в карфура имаше в брошурата миналата седмица такъв хамак.

Evvaa бих ти препоръчала детския център в гранда на втория етаж. Лично според мен е точно като за такава възраст.
Лоа, благодаря ти. Една приятелка днес ми каза и тя за този център. Simple Smile Днес ще го видим. Simple Smile

# 184
Костилки преди години взимахме от цеха за замразяване на плодове и зеленчуци преди с. Кочево /което се намира на пътя Садово - Асеновград/.

Може ли да ме ориентирате откъде мога да намеря детско портмоне с мотиви на Макуин, Спонджбоп, Енгри бърдс ....
Портмонета има в книжарница Джулия  Peace

# 185
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря!   bouquet По центъра е, което ми много удобно!

# 186
Здравейте момичета! Simple Smile
Записвам се с въпросче-Септември нашата принцеса празнува  2 годинки, бихте ли ми препоръчали детски център в който да поканим малките и приятелчета?

Гледах из сайтовете за колективно пазаруване но нямаше оферти за талкова малки дечица.

Единствено някакъв детски център Смърфовете намиращ се в хотел Глобус, имате ли отзиви за там? Благодаря предварително!
Тон Бонбон на Рива център има прекрасни условия за деца на тази възраст Peace

# 187
Здравейте момичета! Simple Smile
Записвам се с въпросче-Септември нашата принцеса празнува  2 годинки, бихте ли ми препоръчали детски център в който да поканим малките и приятелчета?
Тон Бонбон на Рива център има прекрасни условия за деца на тази възраст Peace
newsm10

# 188
  • filibeto-maina:)
Търся здрaвословен мaгaзин в Кичукa, окaзa се че тaковa чудо тукa около мен нямa.
Помaгaйте моля!

# 189
  • Пловдив
Знам че се е обсъждало ама ..... трябва ми аниматор(ка) за детски рожден ден, който идва на място. Става въпрос за по-голями деца -10 годишни.

# 190
Знам че се е обсъждало ама ..... трябва ми аниматор(ка) за детски рожден ден, който идва на място. Става въпрос за по-голями деца -10 годишни.
Ето https://www.facebook.com/luba.atanasova?fref=ts  Peace

# 191
Аз тапети така и не намерих Sad . Само бели, кафяви, червени, лилави и черни, а аз искам сини...е, няма Sad
Да питам къде има избор на осветителни тела? Трябва ми осветително тяло за баня.

# 192
В Баумакс, сега текат разпродажби до - 70 %, особено осветителни тела миналия ден хората грабеха като невидели, чак се почудих защо са им по толкова много полилея. newsm78

# 193
  • Пловдив
Моля ви, препоръчайте детски стоматолог!

Предварително благодаря!

# 194
  • Пловдив

Тази година ползвах аниматорка от Тон Бонбон. Много съм доволна. Децата бяха като омагьосани и така я гледаха и слушаха.....Повечето бяха на 5 год, но съм сигурна, че са подготвени и за деца на по голяма възраст.
Била съм на няколко партита на Чудесино: http://chudesino.com/
Също препоръчвам, но знам, че жената беше болна и не знам дали се е оправила и е започнала пак да прави партита. Иначе си идват с уредба и озвучаване.

Моля ви, препоръчайте детски стоматолог!

Предварително благодаря!

Горещо препоръчвам: http://www.dr-tatyana-cholakova.com/
Дъщеря ни постоянно иска да я водя на зъболекар  Laughing Много търпелива, внимателна и всичко обяснява. Всички наши приятелчета също ходят при нея с желание и без никакви проблеми.
И преди съм писала направи ни 2 пломби наведнъж, защото дъщеря ми нищо не разбра и сама пожела да й направят на момента втората пломба, толкова й беше интересно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт