Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Един много спешен въпрос - кой автобус спира най-близо до Драганови гробища?

# 391
  • о`майна лунна нощ е
Включвам се с полезна информация за шофьорките в темата.

В неделята спряхме на паркинга на МОЛ Галерия на първото ниво, където има и автомивка. Предложиха ни полиране на фаровете, в което честно да си кажа, изобщо не вярвах, че има ефект. Малко на майтап се съгласихме с мъжа ми да им оставим колата и да го направят, защото ни предложиха отстъпка - редовната цена там е по 15 лева на фар, а не ми се даваше като сума точно сега. Обаче се оказа, че греша жестоко за процедурата и от мътни и леко пожълтели, сега фаровете са прозрачни и чисти.

Абсолютно съм убедена, че това се предлага като услуга и на други места, така че, ако имате  нужда и възможност - направете го. Още в понеделник ми се наложи нощно шофиране и определено съм доволна от резултата. Не е въпрос само на едната красота и чистота, ефективността на фаровете наистина се подобрява.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 09:07 от `ТуиГ

# 392
  • под тепетата
Аз пак с въпрос  Embarassed ( май ще ми стане любима тема ) - ще купувам таванен просто(и)р .Дайте  акъл откъде , а и за съвети относно какво да гледам като купувам бих била благодарна!

# 393
  • Пловдив
Автобуси от редовните линии на градския транспорт, спиращи в близост до ТП "Драганови гробища" - 3, 11, 37, 116

# 394
  • Пловдив
Соленка, малка корекция - няма линия 3 от ГТ, отдавна при това. Това по принцип е тролейбусна линия, която вече май две години не се изпълнява. Ако обаче става въпрос за маршрутна линия 3, е друго.

# 395
Автобуси от редовните линии на градския транспорт, спиращи в близост до ТП "Драганови гробища" - 3, 11, 37, 116

тройката е тролей и отдавна не се движи, маршрутка тройка не минава от там

# 396
  • Варна
Искам да правя ремонт на кухнята. Да ми препоръчате читава фирма за кухни по поръчка, която да дава и гаранция за работата си?

# 397
  • пловдив
Ако на някой му трябва детска количка срещу 25лв може да я закупи в помощ на Мизия

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=909114652437405&set= … ype=1&theater

# 398
  • Пловдив
Соленка, малка корекция - няма линия 3 от ГТ, отдавна при това. Това по принцип е тролейбусна линия, която вече май две години не се изпълнява. Ако обаче става въпрос за маршрутна линия 3, е друго.
Ами така пишеше в сайта http://www.traurna-plovdiv.com/park-south.html. Извинявам се за подвеждането.

# 399
момичета кажете някой добър дърводелец в Пловдив.  bouquet

# 400
  • Пловдив
За какво точно ти трябва?Пиши ми ако искаш на ЛС.

# 401
  • Пловдив
Аз пак с въпрос  Embarassed ( май ще ми стане любима тема ) - ще купувам таванен просто(и)р .Дайте  акъл откъде , а и за съвети относно какво да гледам като купувам бих била благодарна!
Купувала съм два таванни простора, и двата от Бау Макс. Като качество нямам забележки, единственото, което трябва да съобразиш е дължината на пръчките.
За какво точно ти трябва?Пиши ми ако искаш на ЛС.
И на мен ми трябва добър дърводелец, защото искам да си поръчам диван за хола от масив, който като конструкция ще наподобява градинска пейка. Също ми трябва и секция. Така че ако може и на мен координати

# 402
  • В царството на мечтите
Просторите съм купувала от метро. 2брка. ползвам ги вече 3 години без грешка /ама дали сега са такива не знам/

# 403
  • под тепетата
Благодаря, Аксиома!
 Питах, защото за 1,80м и 6 пръта има разлика в различните фирми около 50лв.

# 404
  • Варна, Пловдив
Искам да правя ремонт на кухнята. Да ми препоръчате читава фирма за кухни по поръчка, която да дава и гаранция за работата си?
Здравей, ние имаме поръчани  вече 4 спални и един вграден гардероб в коридора  и  сме доволни от тази фирма http://www.informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=104 … G=bg&mobout=0. Правят и кухни, но кухнята вече беше готова когато ги открихме и затова останаха само спалните. Кухнята е от http://kuhniclasic.com/about.html. Изпълниха я без забележки, но не бихме повторили при тях заради отношението на собственика.

Общи условия

Активация на акаунт