Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Тракийки,моля за ориентир за ресторант Рибарника в Тракия.Между кои две пресечки на бул Цар Симеон е?
Спас Зафиров, точно срещу тази улица е.

# 421
  • Пловдив
mystic woman,solenka,благодаря за обяснението.Ориентирах се супер и ми се размина обикалянето с колата и зверенето по цялото околовръстно  Laughing

# 422
  • Пловдив
 Peace

Да питам някой да е ходил до Мечо Пух в Кичука тия дни...?Дали са заредили есенни обувки/маратноки?
По принцип искам кожа и от вън и вътре,та...ми е проблем подобна мисия-особено,ако е маратонка.

# 423
  • Пловдив
Мистик,мисля да мина към Мечо Пух тези дни и ще пиша какво е положението там.Според мен са заредили вече есенни обувки.Иначе маратонките не са му силата на този магазин.

# 424
  • Пловдив
За маратонките знам...затова писах,че е трудно,да не кажа невъзможно да намериш нещо такова от естествени материали Tired

п.п. и аз мисля в понеделник да ида...

# 425
  • Луната
Каква хубава тема и аз да не знам за нея  Laughing Sunglasses

Момичета търся ето такава рокля:
 http://popolo.bg/sites/default/files/styles/uc_product_full/publ … jpg?itok=Y0Dc02T4
като размер: S
Имало я е в магазинче срещу DM на "Кап. Райчо". Проверих, но се е изчерпала там.

Пропуснах цвета: Тъмносиня на бели точки Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 12:52 от Woman^In^White

# 426
  • Пловдив
Peace

Да питам някой да е ходил до Мечо Пух в Кичука тия дни...?Дали са заредили есенни обувки/маратноки?
По принцип искам кожа и от вън и вътре,та...ми е проблем подобна мисия-особено,ако е маратонка.

Заредили са. Ама беше такава навалица (дори и като за Мечо Пух  Grinning), че само влязох и излязох.

Някакво информация кога да очакваме Декатлона, то есента дойде  newsm78

# 427

Някакво информация кога да очакваме Декатлона, то есента дойде  newsm78

рових се в нета и из официалната им страница, но не намерих никаква информация, в Пловдив уж до края на годината трябва да е готов

# 428
  • Пловдив
Работят усилено,но...и на мен ми се струва,че покрай Коледа ще да отвори. Rolling Eyes

# 429
Работят усилено,но...и на мен ми се струва,че покрай Коледа ще да отвори. Rolling Eyes
А къде се намира магазина?

# 430
  • Пловдив
А къде се намира магазина?

До Лидл в Тракия

# 431
Мерси за инфото!

# 432
  • софия
Здравейте, момичета Simple Smile Къде мога да намеря дрехи/координати на фирма MANUELA? Фирма за дрехи е.
Тук се вижда етикета, ако това би помогнало  Embarassed
Скрит текст:

# 433
Момичета, дайте идея откъде да купя зимно яке за момиче, ръст около 150 см.? На този етап нищо не намираме, може би не са заредили още добре.

# 434
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам знае ли някой къде в Пловдив има фризьор, който подстригва без да хваща косата със "щипки"  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт