Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам знае ли някой къде в Пловдив има фризьор, който подстригва без да хваща косата със "щипки"  Simple Smile

Мисля,че няма как да се подстриже без да се хваща косата.Вече при късата коса е различно.Ти искаш да те хващат с нещо друго или изобщо не искаш да ти хващат косата?Ако те е гнус от щипките на фризьора,можеш да си купиш и да си носиш твоите всеки път.Та дори и гребен може да си носиш

# 436
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам знае ли някой къде в Пловдив има фризьор, който подстригва без да хваща косата със "щипки"  Simple Smile

Мисля,че няма как да се подстриже без да се хваща косата.Вече при късата коса е различно.Ти искаш да те хващат с нещо друго или изобщо не искаш да ти хващат косата?Ако те е гнус от щипките на фризьора,можеш да си купиш и да си носиш твоите всеки път.Та дори и гребен може да си носиш
  Simple Smile
Не, че ме е гнус от щипките, фризьорката, която ме подстригваше, подстригва по този начин, това е такъв похват, самата коса кичур по кичур се изравнява. Ако веднъж са подстригвали някой така, едва ли ще иска по друг начин.

# 437
  • Пловдив
Днес мъжът ми извади едно сако, което лятото му дойде от SportsDirects. Сега видяхме, че стои онази пластмасова защита, която свалят на касите с магнити.

Чудя се къде да помоля да го свалят, и дали няма да ме гледат все едно съм го откраднала от някъде  Crazy

# 438
  • Луната
Днес мъжът ми извади едно сако, което лятото му дойде от SportsDirects. Сега видяхме, че стои онази пластмасова защита, която свалят на касите с магнити.

Чудя се къде да помоля да го свалят, и дали няма да ме гледат все едно съм го откраднала от някъде  Crazy

Никой няма да те гледа Simple Smile. Просто ги помоли. Пред мен се е случвало да свалят такива закупени от други магазини.

# 439

Simple Smile
Не, че ме е гнус от щипките, фризьорката, която ме подстригваше, подстригва по този начин, това е такъв похват, самата коса кичур по кичур се изравнява. Ако веднъж са подстригвали някой така, едва ли ще иска по друг начин.
Разбира се, че е различна техниката "със и без щипки" Simple SmileЩе ти пиша на лични къде има подстригване без щипки.

# 440
  • Пловдив
Момичета, някой купувал ли е скоро спални комплекти  от турския аутлет магазин на М. Луиза? Днес купих обявен за памучен комплект от 5 части , но никъде не срещам състав и по допира имам съмнение за 50% полиестер.   Confused 

# 441
В Exelencia до ВХВП подстригват без щипки. Цените са малко по-високи от масовите. Наистина тази техника е много успешна.

# 442
  • No Line On The Horizon

Отиди в Мол-а най-добре, защото има няколко модела. Аз така си купих анцуг от Спорт депо и вкъщи открих, че не са свалили защитата. Отидох в Мол-а, защото живея в противоположния край на града и Тракия ми беше далече, за да се връщам и се наложи да попитам в няколко магазина, докато открия необходимото устройство.

# 443
  • под тепетата
aH~, скоро бях там да гледам хавлии,чаршафи,покривки. Чаршафи не харесах точно по тази причина - на пипане ми изглеждаха изкуствени. Избор на дамски халати с качулка  почти нямаше . Излязох си с празни ръце.

# 444
Здравейте, дами! Бихте ли ми препоръчали фирма за почистване на тапицерии? Искам да ми изперат два матрака, които обаче са еднолицеви и са захванати за леглата.Тоест трябва да се перат на място.Разгледах услугите на тепавица "Рай", но не разбрах матраците и гарнитурите на място ли ги чистят  Thinking

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 11:36 от elfi4ka

# 445
Скоро купувах хавлии, доволна съм. На допир повечето неща и на мен не ми допаднаха, изглеждаха много евтино, но хавлийките са страхотни  Peace

# 446
  • Луната
Момичета, някой купувал ли е скоро спални комплекти  от турския аутлет магазин на М. Луиза? Днес купих обявен за памучен комплект от 5 части , но никъде не срещам състав и по допира имам съмнение за 50% полиестер.   Confused 

Забелязала ли си в магазина дали има единичен спален комплект или само плик и калъфка със щампи на Лондон, Париж или Ню Йорк?

# 447
  • Пловдив
Имаше Париж със сигурност, но незнам дали при единичните, а гледах комплекти само.
Марката , която купих е First Choise -сега видях, че в сайта на Нани се прпдават същите комплекти на доста по-високи цени обявени за 100% памук ,  може пък аз да съм в грешка-за това някой ако има вещ в тази област да обади! Simple Smile

# 448
  • Луната
Имаше Париж със сигурност, но незнам дали при единичните, а гледах комплекти само.

Благодаря  bouquet

# 449
  • Пловдив
Забелязала ли си в магазина дали има единичен спален комплект или само плик и калъфка със щампи на Лондон, Париж или Ню Йорк?

От този онлайн магазин си взех комплект Париж, много съм доволна от обслужването. В действителност получих това, което е на снимката и е 100% памук  Peace

Общи условия

Активация на акаунт